دوستان خیلی وقته منتظر جوابم![]()
دوستان خیلی وقته منتظر جوابم![]()
سلام دوستان ماشينم پژو پارس هست و پخش پايونير 9450 خريدم.مي خوام دو تا باند خوب ولي قيمت مناسب بگيرم.به نظر اساتيد چي بگيرم بهتره؟؟ چون هد يونيت پايونير هستش منافاتي نداره كه مثلا باند jbl بگيرم و يا چيزي ديگه؟؟ دوستان منتظر راهنمايي هستم.
سلام خيلي خوش آمديد دوست من.
ميتونيد يك جفت كامپوننت جلو رو درها نصب كنيد و يك جفت كواكسيال 9*6 هم براي عقب+آمپليفاير 4 كانال.
پخش رو كن وود 7056 يا U456 بردار كه خروجيش كامل هست.
براي جلو ميتونيد كامپوننت آلپاين SPS-610C بگيريد يا آديو سيستم MX165
براي عقب گليدن MC609 يا آلپاين SPS-609 و دست آخر كن وود 718
آمپليفاير هم پايونير 8604
سريه ميل هرتز فكر كنم كاملش(ووفر+تيوتر+كراس اوور) بالاي يك ميليون در مياد.من قيمت دقيق ندارم.
'گليدن يه برند آلماني هست و حدود 3 ساله به صورت رسمي وارد كشور شده.
دوست عزيز به نظر من اگر ميخواي سردرد نگيري سراغ پايونير نرو.صداي خوبي نداره.بيس خشك و بي روح داره.متاسفانه قيمت ندارم ولي خيلي ارزمند نيست.
نه منافاتي نداره.
چه ميزان ميخواهيد هزينه بفرمائيد؟
سلام
حمید جان اینم عکسش...
البته اینجا فقط عکسه ووفرشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه موافق نیستم. سریه R زود میسوزه.پاگر راکفورد میخواهی بگیری پانچ بگیر.
اصلا گلیدن هیچ چیزش با راکفورد قابل مقایسه نیست.شک نکن.
با توجه به اینکه قبلا از کامپونت خوشم نمیومد،اما الان دارم به این فکر میکنم که کواک های کاپا9*6 رو رد کنم و جاشون یه جفت کامپونت هم قیمت اونها بگیرم(کامپونت مد نظرتون رو هم معرفی کنید به همراه قیمت).به همین دلیل از تمام دوستان کمک میخوام تا راهنماییم کنن که این کار رو بکنم یا همین باندها رو ببندم.
میخوام کامپونت ها رو با پخش p80 و ساب گلیدن rs12 free ir و اگه بودجه بود با 2تا آمپ کنوود مونو 9105 درایو کنم البته اگه بودجه نموند می خوام یه امپ 4کانال پیشنهاد بدین که تمام این موارد رو جواب گو باشه.(ساب رو روی تاقچه می بندم) . ماشینم پراید
منون و سپاس از راهنماییتون...
روش تشخیص تیوتر پایونر s20چییه وقیمت تقریبش چنده؟
نه منافاتي نداره.
چه ميزان ميخواهيد هزينه بفرمائيد؟[/QUOTE]
حداكثر 600 يا 700 هزار تومان
با سلام
دوستان من ی ضبط پایونر 7150 دارم حالا میخوام به 405 ببندم ولی باند ندارم میخوام بدونم برای داشتن ی صدای باکیفیت و قابل قبول چی براش بخرم.
Last edited by saeed_k; 02-02-2014 at 17:18.
سلام
صفحات رو برو عقب عکس اصلیش رو گذاشتم.
حداكثر 600 يا 700 هزار تومان
[/QUOTE]
دوست عزیز شما پاسخ چه عزیزی رو دادید؟!!!!
میزان هزینه؟
فقط اسپیکر؟یا ساب هم لازم دارید؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)