من این واعظ را بیشتر قبولش دارم حداقل حسنش اینه که مث فتح الله زاده همش تو حاشیه نیست فتح الله زاده یا همش تو 90 افتاده بود و یا با پرسپولیسی ها بحث میکرد خودش شده بود مرکز حاشیه!
خوبی واعظ اینه که مثل فتح الله زاده عشق مصاحبه نیست
من این واعظ را بیشتر قبولش دارم حداقل حسنش اینه که مث فتح الله زاده همش تو حاشیه نیست فتح الله زاده یا همش تو 90 افتاده بود و یا با پرسپولیسی ها بحث میکرد خودش شده بود مرکز حاشیه!
خوبی واعظ اینه که مثل فتح الله زاده عشق مصاحبه نیست
هافبك برزيلي تيم فوتبال استقلال گفت: كاكا نيستم؛ اما اگر هواداران چنين نظري بدهند، خوشحال ميشوم. فابيو جانواريو با 28 سال سن سال گذشته در فولاد اهواز توپ ميزد، در اولين فصل حضور خود در تيم استقلال تهران توانسته نه تنها چهره خوبي از يك بازيكن خارجي به نمايش بگذارد، بلكه تا به اين هفته، يكي از موثرترين بازيكنان اين تيم است. او كه مهندس عمران است، با هوش بالا توانسته به عنوان يكي از بهترين خارجيهاي ليگ لقب گيرد. جانواريو در گفتگو با فارس، حرفهاي تازهاي عنوان كرد كه متن آن را در زير ميخوانيد، بخوانيد گفتههاي اين استقلالي را...
چيزي از ايران نميدانستم. وقتي نام آن را شنيدم، شوكه شدم. وقتي وارد اينجا شدم، تازه فهميدم چه كشوري است. از قبل ذهنيتي نداشتم.
من تنها نام آن را شنيده بودم؛ بابت جنگ بين ايران و عراق. بعد كه فهميدم از ليگ ايران پيشنهاد دارم، علاقهمند شدم بدانم چگونه كشوري است.
در پرتغال كه بودم، ذهنيتي از فوتبال ايران نداشتم چون آن را نميشناختم و جايي براي صحبت نبود. فكر ميكردم وقتي به ايران بيايم، بعد از يك سال كه قراردادم تمام شود، به پرتغال باز ميگردم. در انتظار چيز خاصي نبودم و فكر نميكردم چيزي باعث شود به فوتبال در ايران ادامه دهم.
به دليل شرايط اقتصادي پرتغال، ايران را انتخاب كردم. در آنجا فقط تيمهايي مثل بنفيكا، پورتو و ليسبون شرايط خوبي دارند. زماني كه آنجا بودم، 20 درصد ماليات كم ميشد كه به تازگي به 40 درصد رسيده است. به همين دلايل، ايران را ترجيح دادم.
كاكا از من بسيار قوي تر است. در باشگاههاي بزرگي بازي كرده، خيلي دوست دارم بازيهاي او را از نزديك نگاه كنم. در برزيل استعداد، بسيار زياد است و براي بازيكني مثل من، رسيدن به تيم ملي خيلي سخت است. اگر ميخواهم به تيم ملي برسم، بايد در تيمهاي بزرگ اروپايي باشم.
سال گذشته بازيهاي استقلال و پرسپوليس را از تلويزيون دنبال مي كردم. ميدانستم اين دو تيم بزرگ هستند و طرفداران زيادي دارند. به طور كلي هواداران در ايران دو دسته هستند؛ قرمز يا آبي. همه دنبال نتايج اين دو تيم هستند. به نظر من بازي در اين تيمها و قرار گرفتن مقابل طرفداران زياد، خيلي خوب است.
زندگي در تهران از اهواز بهتر است. مكانهاي ديدني و تفريحي در اينجا بيش تر از اهواز است. شرايط من هم در تهران خوب است. آنها امكانات خوبي در اختيارم گذاشتهاند. ميدانم اگر هم كم بوده، به دليل تغيير مديريت است و اكنون هم براي رفع كاستيها تلاش ميشود. در اينجا وقتي مرا تشويق ميكنند، تمام وجودم به لرزه در ميآيد!
جباري بازيكن بزرگ و باهوشي است. خيليها مرا با او مقايسه ميكنند، اما من خودم هستم؛ جانواريو، كه ميخواهم در بهترين سطح باشم. خيلي خوشحالم كه من و جباري مكملهاي خوبي هستيم. ما ارتباط خوبي در زمين با هم داريم؛ اما اگر هر يك از ما نباشيم، بازيكنان ديگري هم هستند كه خوب عمل ميكنند.
قلعهنوعي ميداند با مهرههايي كه دارد، چطور عمل كند. تشخيص با اوست و بهترين انتخاب را ميكند.
او گاهي اوقات با ما شوخي ميكند و گاهي جوك هم تعريف ميكند. هر مربي در هر بازي، كسب نتيجه برتر و خوب برايش مهم است. آن حالتي كه بعد از بازي يا كنار زمين به او دست ميدهد، يك مسئله طبيعي است. مشكلي با او ندارم.
شنيدم كه روزنامهها نوشته اند من به دليل نگرفتن پول، در تمرين حاضر نشدم. از اين شايعه ناراحت شدم چون هميشه در تمرين حاضر بودم. فقط اوايل فصل به دليل فيزيوتراپي در تمرين نبودم.
موضوع خاصي در ايران مرا آزار نميدهد؛ اما مشكل فوتبال شما، نداشتن زمين مناسب براي تمرين و بازي است.در ايران به من خوش ميگذرد.
نميدانستم سال گذشته برهاني ناكام بوده؛ اما براي امسال به او كمك خواهيم كرد. آقاي گلي او يعني موفقيت تيم... اگر او موفق شود، براي من هم خوب است.
وقتي پيراهن يك باشگاه را ميپوشم، مثل بدنم است. هر اتفاقي كه رخ دهد، تاثيرگذار است و اگر ناراحتكننده باشد، اذيتم ميكند. من به لباس تيمم تعصب دارم.
من كاكا نيستم. هرگز خودم را با ساير بازيكنان مقايسه نميكنم؛ اما اگر هواداران به من لقب كاكا دادهاند، خوشحالم، چون او بازيكن فوقالعادهاي است.
من ديكارمو را از گذشته نميشناختم؛ اما به عنوان هموطن، ناراحت ميشدم كه از او انتقاد ميكنند، دوست داشتم در بهترين حالت كيفي باشد. دوست دارم بازيكنان برزيلي حاضر در ايران شرايط خوبي داشته باشند.
منبع: خانواده سبز
قبول دارم که واعظ کم حاشیه تره و باهوشتراز فتل هست اما ما مدیرعاملی میخوایم که بمب بترکونهاینجوری زندگی کسالت آورمیشه
![]()
اخه بمبهای فتل هم بمب نبود!
بمبهای فتل بیشتر تیم خودمون را منفجر میکرد تا رقبا را!
طيري در گفت وگو با فارس:
به دليل سفر به ازبكستان استقلال را همراهي نكردم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل سفر به ازبكستان همراه تيم به تركيه سفر نكردم.
اميد طيري در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهارداشت: امروز از ازبكستان به ايران بازگشتم. براي شركت در جشن فدراسيون فوتبال و انتخاب بهترين هاي اين كشور به ازبكستان رفته بودم. به همين دليل استقلال را در اردوي تركيه همراهي نكردم.
طيري در مورد شايعه كنار گذاشتنش از كادر فني استقلال گفت: به اين شايعه ها توجهي نمي كنم. وقتي در نيم فصل دوم دوباره روي نيمكت استقلال حاضر شدم تمام اين شايعات پايان مي يابد. امروز با قلعه نويي هم صحبت كردم و ايشان گفت مشكلي براي غيبت من وجود ندارد.استقلال پنج شنبه به ايران بازمي گردد و دوباره كنار تيم خواهم بود.
استقلال از روز گذشته به تركيه سفر كرده است و اردويي تداركاتي در اين كشور برگزار كرده است.
براي تست فني
مهاجم آلبانيايي در آنتاليا در اردوي استقلال شركت مي كند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال آلباني فردا براي شركت در تمرينات تيم استقلال راهي آنتاليا مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه قرار بود آدريان نئو مهاجم تيم ملي مقدونيه در تمرينات تيم استقلال شركت كند، اين بازيكن با استيل اذين به توافق رسيد.به جاي او قرار شده يك بازيكن ديگر كه عضو تيم ملي آلباني است در تمرينات آبي پوشان شركت كند.
به گفته عباس نبوي مدير برنامه هاي اين بازيكن، مهاجم مذكور قرار است فردا با حضور در تمرينات استقلال در تركيه يك جلسه در آزمايش فني اين تيم شركت كند.
اين بازيكن دانيل جافا نام دارد و در صورت تاييد فني امير قلعه نويي با اين تيم قرارداد مي بندد.
انتهاي پيام/
اخبار اردوي استقلال در تركيه/ برگزاري دو ديدار تداركاتي با تيم هاي روسي و قرقيزستاني
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در تركيه با دو تيم روسي و قرقيزستاني ديدار تداركاتي برگزار مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روابط عمومي باشگاه استقلال، آبي پوشان در حال حاضر در هتلي پنج ستاره به نام فيم ساكن هستند.
* اعضاي اين تيم در طبقه هاي پنجم و ششم هتل ساكن هستند و تا محل تمرين كه گفته مي شود كمپ مجهزي است يك كيلومتر فاصله دارند.
* استقلال قرار است روزهاي يك شنبه و چهارشنبه هفته آينده با تيم هاي روسي و قزاقستاني ديدار تداركاتي برگزار كند.
* بازيكنان اين تيم در روز هايي كه بازي دوستانه ندارند در دو نوبت تمرينات خود را پيگيري مي كنند.
*اعضاي تيم استقلال پنج شنبه با پايان اردو به تهران باز مي گردند.
با عقد قراردادي يك و نيم ساله
كاظمي سرمربي تيم فوتبال سپاهان شد
خبرگزاري فارس: فرهاد كاظمي به عنوان سرمربي تيم فوتبال سپاهان انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از انجام مذاكرات بين مسئولان باشگاه سپاهان و فرهاد كاظمي،وي به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي شد.
حسين چرخابي بعد از اخراج انگين فيرات به عنوان سرمربي سپاهان معرفي شده بود،اما با تصميم نهايي مسئولان باشگاه سپاهان، فرهاد كاظمي به مدت يك فصل و نيم به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب شد.
بيژن طاهري؛ مربي، علي احساني؛ مربي دروازه بان ها و اكبر محمدي به عنوان آناليزور، كاظمي را در مسابقات داخلي و خارجي ياري مي كنند.
چرخابی هم رفت و جاش کاظمی اومد.
از چرخابی خوشم میاد تو این چند هفته حضورش باعث شده بود اتحاد خیلی خوبی بین سپاهانی ها ایجاد بشه اما خوب شد که رفت.
مجموعه کامل عکسهای جانواریو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)