سلام دوستان نرم افزار gamegain کسی هست ازش جواب گرفنه باشه دوستان؟؟؟؟
سلام دوستان نرم افزار gamegain کسی هست ازش جواب گرفنه باشه دوستان؟؟؟؟
من در سایتی خوندم که باید دو نرم افزار که مخصوص شرکت میکروسافت هست رو دانلود کنید.
این هم آدرسش: get4pc.com
[QUOTE=mehdy.z;5811282]بازیهایی نظیر این که با simulator اجرا میشن سرتاپاشون باگه راه حل خاصی هم نداره فقط ممکنه با تعویض بایوس یا پلاگینها بتونی بعضی از باگها رو رفع کنی که اونم ضمانتی توش نیست!!!
دوست گلم میشه بیشتر راهنمایی کنی؟بایوس رو چجوری باید تعویضش کنم؟در ضمن این بازی رو با نرم افزار PCSX2 اجرا میکنم.خیلی تو کف این بازی ام.شما خودت تا اخر بردی این بازی رو؟شاید مموری که سیو تمام مراحل توش باشه رو اگه پیدا کنم بشه از اون جایی که هنگ میکنه رد بشم.
لگ توی بازی میتونه از 2 چیز باشه:
1-سیستم:به این معنی که سخت افزار های سیستم قدرت اجرای بازی رو ندارن
2-خود بازی:به این معنی که خود بازی با ایراد توی بازار پخش شده مثل cod:bo که باید برای رفع مشکل پچ نصب کنید
در ضمن لگ برای بازیهای آنلاین به کار نمیره
همچنان منتظر یاری سبزتان هستم...![]()
بازی ممکنه ناقص باشه آخه چیزی نداره این بازی شما دقیقا از این لینک دانلود کن احتمالا باید مشکلت رفع شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز مطمئن باش خیلی ها دنبالشن و گیر نیاوردن
تنها راهش خرید سریال اصل از سایت هستش
من 2 نسخه از این بازی رو دانلود کردم...ولی هردو همین ارور رو میدادن!!!
شما اگه تاپیک angrybirds رو تو همین انجمن خودمون نگاه کنید متوجه میشید که این مشکل رو خیلیا دارن!!!
تا اونجا که من میدونم اگه کسی با این بازی مشکل داشته بیشتر ب خاطر ایراد extra large resolation بوده ولی برای اطمینان من فایل config خودم رو برای شما آپلود کردم ببینید با جایگزینی اون توی پوشه اصلی بازی ایراد برطرف میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون آقا مهدی ولی با جایگزینی هم مشکل رفع نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)