تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1393 از 4105 اولاول ... 39389312931343138313891390139113921393139413951396139714031443149318932393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,921 به 13,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن یه چیز دیگه بگم واقعا الان مرزها خیلی امکانات داره.چند تا از امکاناتشو میگم که پاسگاه تو شهر نداره
    1-تلوزیون led برای آسایشگاه سربازها(فلش هم میخوره تا دلتون بخواد فیلم و شو و آهنگ میذاشتیم البته این موردش بستگی به فرمانده پاسگاه داره و نبود دوستان بــــــــــــــوق مال)
    2-کولر گازی از نوع سرمایش/گرمایش اسپلیت برای آسایشگاه سرباز ها
    3-کمد مجزا برای هر سرباز(توجه داشته باشید تو خود هنگ بعضا سربازا کمد ندارن)
    4-آبگرمکن برقی و حمام مناسب
    5-ماشین لباسشویی با خشک کن
    6-اتو بخار (عملا کسی استفاده نمیکرد مگر موقع بازدید سالی یک بار)
    7-تنور نانوایی برای پخت نان
    8-آب آشامیدنی لوله کشی
    9-وسایل بدن سازی(البته خیلی محدود ولی بازم دمشون گرم)
    10-زمین والیبال و فوتبال(هرچند خاکی و در فضای باز ولی واقعا خیلی حال میداد)
    و...

2. 4 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خواهششش داداش..چیزایی رو که میدونستم گفتم....روز اول چیزی نیاز نیست که ببری.چون به ما همون روز اول 3 روز مرخصی دادن تا لباسامونو درست کنیم که به شما هم میدن..برای تلو هم الان زوده....چیزایی که لازم باشه رو وقتی پنج شنبه جمعه میای مرخصی با خودت میبری...
    فقط سعی کن با خودت اجیل ببری..مثل بادام.نخود..همچنین شکلات.... اصلا غذاش اونجا بدرد نمیخوره....بزرا راحت بهت بگم..سه اهفته اول اصلا و ابدا احساس نمیکنی که مرد هستی( متوجه منظورم میشی که؟؟) یکی از بچه های عقیدتی میگفت که کافر نمیریزن ولی یه مادست که عوارض نداره که اونو میریزن....الله اعلم..
    ساعت 5.30 صبحانه..ساعت 12.30 ناهار..ساعت 17.30 شام.... پس با این حساب حتما اجیل با خودت ببر و بریز تو جیپ خودت تا میان وعده خوبی بشه و ضعف نکنی...
    میلاد جون داداش گلم خوبی مرسی از کمک هات دادا یه دنیا کمک کردی بیای امل ایشالا در خدمت باشیم جبران کنم رفیق ... آقا یه سوال دیگه میگم میشه هر روز ساعت 4 که ولمون میکنن از پادگان بیام بیرون برم به فامیلا سر بزنم باز برگردم ؟ یا باید فقط برم فردا 6 صبح بیام ؟؟ تا چه ساعتی محدودیت داره ؟ راستی دادا ش گلم میگم میزارن زیر لباس خدمت چیزی بپوشیم سردمون نشه ؟؟ هد بند و کلاه و اینا چی میزارن ؟؟؟ داداش میلاد گلم نگهبانیش چه جوریاس نوبتیه ؟ شانسیه ؟؟ بعدش اونجا کلا از چی بدشون میاد از چی خوششون میاد ؟ چجوری رفتار کنیم ؟؟؟ پول مول چیزی ببرم ؟؟ وضعیت عابر بانکش چطوریاس ؟؟کلا هم اگه چیزی به نظرت میرسه بگو عزیزم
    بازم بی نهایت ممنونم از کمک هات
    ایشالا جبران کنم داداش گلم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در ضمن یه چیز دیگه بگم واقعا الان مرزها خیلی امکانات داره.چند تا از امکاناتشو میگم که پاسگاه تو شهر نداره
    1-تلوزیون led برای آسایشگاه سربازها(فلش هم میخوره تا دلتون بخواد فیلم و شو و آهنگ میذاشتیم البته این موردش بستگی به فرمانده پاسگاه داره و نبود دوستان بــــــــــــــوق مال)
    8-آب آشامیدنی لوله کشی
    و...
    jتمام موارد یاد شده در اکثر یگان های ناجا وجود دارد (من هنوز یگانی رو ندیدم که این ها رو نداشته باشه )
    در ضمن مرز های شمال غرب کمترین شباهتی به مرزهای جنوب شرق ندارند
    و حداقل هفته ای 15 کشته در جنوب شرق داریم

5. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان

برای معافیت پزشکی غدد مترشحه(پرکاری تیروئید) TSH , T4 باید چقدر باشه...آیا میشه پرکاریر تیروئید رو با دارو و تغذیه تشدید کرد
    با سلام.

معمولا اگر شما مشکل بسیار خطرناکی رو هم داشته باشید ... با یکی دو جلسه کمیسیون نهایتا معاف از رزم خواهید شد!.

اما در صورتی که واقعا قصد دور زدن خدمت رو دارید! از همین الان برید زیر نظر روانشناس یکی رو هم همراتون ببرید که بگه وضعیتش خیلی حاد هست! و همه رو دیوونه کرده و .... فعلا تنها راهی که جواب میده همینه .
    کمیسیون تنها در حالتی شما رو معاف میکنه که نقص عضو و یا مشکلی داشته باشید که حتی بدون پزشک رفتن و ... هم مشخص باشه! مثلاپرانتزی بودن شدید پا ؛؛ چشم بسیار ضعیف و....
    تنها در صورتی میشه خدمت رو از لحاظ پزشکی دور زد که حداقل دو سال قبل از خدمت برید و پرونده پزشکی برای خودتون تشکیل بدین! اونم در بیمارستان های معتبر و بخصوص نظامی.
    اگر موقع خدمت یادتون بیفته که مثلا سرتون گیج میره هنگام راه رفتن و... تنها معاف از پست خواهید شد! . و...

بیماری هایی که میتونید از الان روشون کار کنید و صد درصد هم معاف شید اینا هستن

محتوای مخفی: روانپزشکی 
    ماده 33: مشمولان مبتلا به بيماريهاي روانپزشكي با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلا مي باشند از معافيت هاي مندرج در هر بند به شرح زير استفاده خواهند نمود.

بند 1- انوع پسيكوزها شامل ( اسكيزوافكتيو، اختلالات هذياني، پسیكوزهاي آتيپيك مزمن) معاف دائم.

--------------------------------------------------------------------------------

بند 2- اختلالات خلقي.

الف) شديد در فاز مانيك يا فاز افسردگي اعم از حاد و يا مزمن معاف دائم.

ب) اختلال افسردگي اساسي معاف دائم.

ج) انواع اختلال خلقي افسردگي خفيف ( ديس تايمي و سايكلوتايمي) ، اختلال خلقي نوع دوم ( هيپومانيا) در صورتيكه با دارو تحت كنترل بوده و يا تهديد كننده خود و اطرافيان نباشد معاف از رزم.

--------------------------------------------------------------------------------

بند 3- انواع اختلالات شخصيتي

الف) انواع سايكوپات و نوع مرزي و نوع اسكيزوئيد معاف دائم.

ب) انواع ديگر اختلال شخصيت در صورتيكه ناتوان كننده باشد معاف دائم.

ج) در صورتيكه ناتوان كننده نباشد معاف از رزم.

بند 4- انواع نوروزهاي شديد و مقاوم به درمان و مزاحم معاف دائم.

بند 5- انواع نقيصه هاي عقلاني و كند ذهني ها ( عقب ماندگي ها)

الف) با ضريب هوشي زير 60 معاف دائم.

ب) با ضريب هوشي بين 75-60 معاف از رزم.

بند 6- اختلالات تكلم و لكنت زبان در صورتي كه علت رواني یا نورولوژيك داشته باشد

الف) در صورت شديد بودن معاف دائم.

ب) در موارد خفيف خدمات غيررزمي.

بند 7- بيماريهاي رواني ناشي از جنگ و حوادث

الف) در صورتي كه استقرار يافته باشد به شرط ثبوت در مراكز درماني نظامي يا دانشگاهي توسط دو نفر روانپزشك معاف دائم.

ب) در صورت عدم استقرار خدمات غيررزمي.

بند 8- اختلال رفتار ( عدم تعادل عصبي و رواني) و كژخوئيها به طوري كه مغاير شئونات نظامي باشد همچنين انحرافات اخلاقي و جنسي مانند ترانس سكسواليسم معاف دائم.

بند 9- اختلالات كنترل تكانه معاف دائم.

تبصره: تيك هاي ( تكانه هاي ) ضعيف و گذرا مثل پلك زدن و.. معاف از رزم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

8-آب آشامیدنی لوله کشی
    و...
    شما با این همه تعریفی که از مرز کردید خوب بود از خطرات کشندشم اطلاع رسانی میکردید. ماه چند ده کشته، مین های خنثی نشده، استرس و هزار و یک بدبختی دیگه. اینو دیگه هر آدم عاقلی میدونه که بدتر از مرز جایی برای خدمت وجود نداره.

8. 4 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سر 18 سال می تونم درجه سرهنگ تمامی رو بگیرم و می تونم بعد از اون تو دوره دافوس که برای گرفتن درجات بالاتر مثل سرتیپی هستش اقدام کنم
    قبلا راجع بهش نوشتم ولی عزیز شمایی که بدون طی دانشگاه افسری و به قول معروف با ماده 33 میای ارتش ، دوره دافوس رو نمیتونی بگذرونی و حداکثر درجه سرهنگی هست.

10. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه مقدار از این وزارت دفاع توضیح بدن چی جوریه کارش چیه؟!

الان جای من خوبه یا بده؟ وضیعیت مرخصی چه طوره؟ میگفتن روزبرگه...

الان اراک وزارت دفاع نداره تکلیف من چی میشه باید برم تهران یا اصفهان؟ یکی از دوستام میگفت میتونی پذیرش سازمان ها ارگانهای تحت نظر وزارت دفاع بگیری...چون بهمونم یه سری مدارک دادن برای تک پسرا که گفتن شهر خوشون بیفتن
    بنده هم وزارت دفاع هستم.
    از پست نگهبانی داره تا پشت میزی و ... موش چال کردن.
    وزارت دفاع در اکثر استان ها هست مثلا( فروشگاه های اتکا- سازمان تامیین اجتمایی- بانک کوثر- بیمارستان چمران و... واحدهای صنعتی هوا فضا که تو اکثر استان ها هست. تهران- کرج -قزوین- سمنان - بندر جاسک-قم - ورامین و...
    اگه پست بدی 24-24 میشی ولی اگه واحد غیر از پادگان باشی روز برگ و پنجشنبه و جمعه اخر هفته تعطیله. البته پادگان هم بعضی قسمت هاش روزبرگ هستن.

12. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir18616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    منم افتادم تبرو دریایی سپاه حالا با توجه به تک پسر بودن بنظرتون با اینکه نبرو دریایی سپاه تو شهرمون نیست باز میوفتم اینجا یا نه ؟ اصلا این قضیه تک پسری قانونه؟

اگه بخوام برم نیرو زمینی سپاه میشه کاری کرد؟ واسه اینکار باید برم ستاد مشترک سپاه یا نبرو دریایی سپاه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میلاد جون داداش گلم خوبی مرسی از کمک هات دادا یه دنیا کمک کردی بیای امل ایشالا در خدمت باشیم جبران کنم رفیق ... آقا یه سوال دیگه میگم میشه هر روز ساعت 4 که ولمون میکنن از پادگان بیام بیرون برم به فامیلا سر بزنم باز برگردم ؟ یا باید فقط برم فردا 6 صبح بیام ؟؟ تا چه ساعتی محدودیت داره ؟ راستی دادا ش گلم میگم میزارن زیر لباس خدمت چیزی بپوشیم سردمون نشه ؟؟ هد بند و کلاه و اینا چی میزارن ؟؟؟ داداش میلاد گلم نگهبانیش چه جوریاس نوبتیه ؟ شانسیه ؟؟ بعدش اونجا کلا از چی بدشون میاد از چی خوششون میاد ؟ چجوری رفتار کنیم ؟؟؟ پول مول چیزی ببرم ؟؟ وضعیت عابر بانکش چطوریاس ؟؟کلا هم اگه چیزی به نظرت میرسه بگو عزیزم
    بازم بی نهایت ممنونم از کمک هات
    ایشالا جبران کنم داداش گلم
    فدات هم وطن.......
    هر روز ساعت 4 که ولتون کردن..یا فردا صبح قبل 6.30 باید پادگان باشی یا اینکه اگه خواستی شب برگردی باید ساعت 10 شب برگردی..یعنی قبل از خاموشی باید تو پادگان باشی...
    خودشون یه فرنچ گرم میدن که گرمت میکنه و نیازی به لباس نیست ولی زیره فرنچ هم میتونی بپوشی به شرطی که معلوم نشه..هد بند و کلاه هم در طول روز نمیشه..البته نه که نشه ولی بعضیها عقده ای هستن اگه ببیند گیر میدن ولی شب هر چی دلت خواست بپوش..خودشون کلاه و دستکش بهت میدن...فرمانده ما که نمیذاشت از 5 صبح تا 4 غروب از کلا استفاده کنیم..حتی موقع صبح گاه...(از خصوصیات بد فرمانده ما بود...)
    نگهبانیش هم نوبتیه و از روز اول طبق حروف الفباست..من مثلااا شماره 11 بودم...هر روز 17 تا نگهبان میخواد..من چون جز 17 تای اول بودم ..همون شب اول نگهبان شدم..اونم بیرون اسایشگاه که سرد بود و کلاه سرم بود ولی صبح یه فرمانده ..... بهم گیر داد که کلاتو بردار ..اونم تو بارووووووووووووووووووووون ..
    پول هم ببر به اندازه کافی ولی عابر ببری بهتره...خوده بوفه اونجا کارت خوان داره و میتنی راحت با عابر خرید کنی...
    از نظر رفتار هم لهت بگم که قبل رفتن به اونجا فراموش کن که کی هستی و چی هستی و مدرکت چیه و اصل و نسبت کیه(این مورد رو جدی بگیر از من چون داغون میشی اگه بهشون فکر کنی") هر چی فرمانده و ارشدتون گفت..فقط بگو چشم..حتی اگه اون کارو انجام ندی..هر کاری هم که کردی حتی اگه حق با تو بود..حتی اگه حق با تو بود..حتی اگه حق با تو بگو..فقط بگو ببخشید جناب حق با شماست...(به حرفم گوش کن)...ببخش که راحت حرف میزنم ولی سعی کن گاو پیشونی سفید نشی اونجااااا که اگه تابلو بشی خیلی خیلی خیلی بهت گیر میدن و هر یه روز در میون نگهبان تنبیهی میشی....نگهبانی هم هفته ای یک بار میخوری...
    و در اخر.....هر چی شد فقط دایورتش کن....
    Last edited by Babak; 08-02-2013 at 23:51. دليل: لحن نامناسب

15. این کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان کسی در مورد نحوه جذب و استخدام در ارتش خبر داره ؟ جریان این ماده 33 و ماده 55 که برای استخدام میگند به چه صورت هستش ؟

والا من یه جورایی به نظامی گری علاقه مندم و با مدرک فوق لیسانس که معادل ستوان دوم میشه می خوام وارد ارتش بشم و و با احتساب 2 سال خدمت سربازی و 2 سال گذشت زمان با درجه ستوان 1 به خدمت تو ارتش ادامه بدم
    طبق محاسباتی که داشتم سر 18 سال می تونم درجه سرهنگ تمامی رو بگیرم و می تونم بعد از اون تو دوره دافوس که برای گرفتن درجات بالاتر مثل سرتیپی هستش اقدام کنم ( البته دوره دافوس معادل یه مقطع تحصیلی هم هستش و ایجوری من معادل مدرک دکترا رو دریافت می کنم بعد از گذروندن این دوره )

حالا می خواستم ببینم از دوستان کسی شرایط و ضوابط و مراحل جذب رو اگه میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه . من می خوام بعد اینکه رفتم تو یگان برای ادامه خدمت سربازی برای ماده 33 اقدام کنم ایا راهش اینه یا نه ؟

وحید جون اگه فوق لیسانس باشی و سرباز عادی باشی بهت ستوان دومی تعلق میگیره ولی اگه فوق لیسانس باشی و بخوای جذب ارتش بشی...ستوان یکم میشی...

مثلا من لیسانسم ..اگه همینجوری خدمتمو بگذرونم به من ستوان سومی میدن ولی اگه استخدام بشم با مدرک لیسانس به من ستوان دومی میدن...

17. 2 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •