تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1393 از 2199 اولاول ... 3938931293134313831389139013911392139313941395139613971403144314931893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,921 به 13,930 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مدام هم بهم ميگفتن حق با شماست,حق با شماست......اگه حق با منه كه شما بايد ضرر من رو جبران كنيد..
    ميگفت شما بيايد 23 تومن ديگه پول بديد, تا شش ماهه با همون سرعت رو براتون فعال كنيم..گفتم من پول يكساله به شما دادم..حالا بيام بازم پول بدم كه 6 ماهه برام بزنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو دلم گفتم خيلي دزديد شما ديگه
    يه مشت آدم گيج و ويج رفتن شدن نمايندگي مبين نت..از همون روز اول بهشون ميگفتم, آخه يه مودم كانفيگ كردن چقدر كار داره مگه؟؟؟ ميگفت بايد پروگرام رو عوض كنيم و بعد كانفيگ كنيم....الان ديدم با همون پروگرام ايرانسل كانفيگ كردن..يعني نزديك به 30 تومن پول مفت ازم گرفتن برا تبديل ايرانسل به مبين نت..اگه ميدونستم پروگرام عوض نميكنن كه خودم كانفيگ ميكردم...كمتر از نيم ساعت طول ميكشه يه كانفيگ ساده
    عزیز نمیخواد داد بیداد کنی ، فقط برو بهشون بگو کد عاملیتون رو بدید میخوام برم مبین نت شکایت کنم ، اونا خودشون حساب کار دستشون میاد ، اگرم ندادن بگو کاری نداره پدا کردن کد عاملیتتون ، بعد اسم شرکت رو بگو من خودم کدشو میگم بهت برو مبین نت شکایت کن ، اسم مسئولی هم که برات میخواسته درست کنه و نکرده هم بپرس که به مبین نت بگی

2. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14

عزیز نمیخواد داد بیداد کنی ، فقط برو بهشون بگو کد عاملیتون رو بدید میخوام برم مبین نت شکایت کنم ، اونا خودشون حساب کار دستشون میاد ، اگرم ندادن بگو کاری نداره پدا کردن کد عاملیتتون ، بعد اسم شرکت رو بگو من خودم کدشو میگم بهت برو مبین نت شکایت کن ، اسم مسئولی هم که برات میخواسته درست کنه و نکرده هم بپرس که به مبین نت بگی
    آقا من الان برداشتم از تو سايت خود مبين نت, يه شكايت نوشتم..البته كد عامل رو تو فرم شكايت نميخواست, ولي شناسه اشتراك رو ميخواست كه نوشتم تو فرم..و توي توضيحات هم كامل براشون توضيح دادم..كد عامل رو هم فكر كنم از توي اشتراكم , خودشون دربيارن..
    راستي الان يه اكانت برام فعلا شده با اين اسم: RP_DEMO_2Mbps_128MB_3_Months
    1)حالا به نظر شما كار درستي كردم؟
    2)كي جوابشو بهم ميدن؟
    3) آيا ترتيب اثر داده ميشه برام؟

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

1- من بیخود از کسی طرفداری نمی کنم. شما بیخود تهمت میزنی. جدولی که کاربر مبین نت ارائه کرده مربوط به سرعت 512 هست و طبق اون جدول نتایج مبین نت نسبت به بقیه قابل قبول هست. شما سرعت 512 رو بررسی کنید می بینید که عین جدولی هست که کاربر مبین نت و همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه کرده. حالا اینکه سایت متما دروغ میگه یا نه اون یه بحث دیگه س. جدولی ام که شما بهش استناد میکنی، مربوط به سرعت 1 مگابیت هست. پس عجولانه قضاوت نکنید.
    2- من یا اون دوستمون (احتمالاً فاراموبایل منظورتونه) سرعتمون خوبه. چون میگیم سرعتمون خوبه این طرفداریه؟ یعنی باید الکی بگیم سرعتمون بده تا شما راضی بشی؟
    اولا عزیز شما دلیل نداره اصلا خودت را بندازی جلو من سوالم را از اون یکی کاربر پرسیدم اونوقت شما جواب دادی
    دوما منم جدول 1 مگ را گفتم و قبلشم گفتم با سرعت 1 مگم تست گرفتم
    سوما حالا شما 2 نفر سرعتتون توپ به نظرت ما %99.99 کاربرا که سرعتمون داغونه و حقمون ضایع شده نباید اعتراض کنیم؟!!! نباید بیاییم نظر بدیم یه وقت به شما بر نخوره (همین جاش آدم مشکوک می شه)

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اولا عزیز شما دلیل نداره اصلا خودت را بندازی جلو من سوالم را از اون یکی کاربر پرسیدم اونوقت شما جواب دادی
    دوما منم جدول 1 مگ را گفتم و قبلشم گفتم با سرعت 1 مگم تست گرفتم
    سوما حالا شما 2 نفر سرعتتون توپ به نظرت ما %99.99 کاربرا که سرعتمون داغونه و حقمون ضایع شده نباید اعتراض کنیم؟!!! نباید بیاییم نظر بدیم یه وقت به شما بر نخوره (همین جاش آدم مشکوک می شه)
    1- شما نوشته های منو نقل قول کردی، بد نیست یه بار دیگه پست 13912 رو بخونید. شما اونجا منو به طرفداری بیخودی متهم کردین.
    2- شما در رابطه با جدولی که کاربر مبین نت ارائه کرده، ایشون رو دروغگو خطاب کردین در حالی که جدول مورد نظر برای سرعت 512 بوده و نه یک مگ. البته قبول دارم که کیفیت باید برای همه ی سرعت ها بالا باشه و نه فقط 512.
    3- مطمئناً تعداد افراد راضی خیلی بیشتر از دو نفره، منتهی به خودشون زحمت نمیدن بیان اینجا اعلام کنن. برای مثال به تازگی دوست بنده به تشویق من وایمکس گرفت و کاملاً راضیه. به منم برنمیخوره، من فقط میگم بدون دلیل تهمت نزنید. مشکوک شدن شمام اصلاً برای من اهمیتی نداره. شما فکر کن من کارمند مبین نتم. خوشحالم میشم مشکوک بشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

1- شما نوشته های منو نقل قول کردی، بد نیست یه بار دیگه پست 13912 رو بخونید. شما اونجا منو به طرفداری بیخودی متهم کردین.
    2- شما در رابطه با جدولی که کاربر مبین نت ارائه کرده، ایشون رو دروغگو خطاب کردین در حالی که جدول مورد نظر برای سرعت 512 بوده و نه یک مگ. البته قبول دارم که کیفیت باید برای همه ی سرعت ها بالا باشه و نه فقط 512.
    3- مطمئناً تعداد افراد راضی خیلی بیشتر از دو نفره، منتهی به خودشون زحمت نمیدن بیان اینجا اعلام کنن. برای مثال به تازگی دوست بنده به تشویق من وایمکس گرفت و کاملاً راضیه. به منم برنمیخوره، من فقط میگم بدون دلیل تهمت نزنید. مشکوک شدن شمام اصلاً برای من اهمیتی نداره. شما فکر کن من کارمند مبین نتم. خوشحالم میشم مشکوک بشید.
    ددوست عزیز شما باید بازم عقب تر می رفتی میدیدی تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که روی صحبت من با کاربر مبین نت بوده شما نوشته من را نقل قول کردی و از طرف اون جواب دادی
    راستش من از موقعی که سرویس با حجم 20 الی 30 گیگ میداد کاربرش بودم و به غیر از سال اول کیفیت خوب و کاربر راضی به اون صورت از مبین نت ندیدم.
    خدا را شکر قراره به زودی تعرفه ها بر اساس گیگ مصرفی بشه دیگه حتما سرعت به یه نوایی می رسه ولی برای کسایی که دنبال شبانه باشند خبر بدی هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ددوست عزیز شما باید بازم عقب تر می رفتی میدیدی تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که روی صحبت من با کاربر مبین نت بوده شما نوشته من را نقل قول کردی و از طرف اون جواب دادی
    درسته شما خطاب به ایشون گفتی، اما اینجا محیط انجمنه و نه پیام خصوصی و مشارکت کاربران دیگه طبیعیه و فکر نمی کنم کاری خلاف قوانین کرده باشم!
    منم خیلی وقته کاربر مبین نت هستم و یادمه زمانی که میخواستم بخرم، به همین انجمن مراجعه کردم و نظرات منفی زیادی دیدم. با این حال بنا به دلایلی مجبور به خرید وایمکس شدم و شکر خدا راضی ام و دیگه خیلی سخته به اینترنت ثابت فکر کنم! امیدوارم کیفیت سرویسم همینطور بمونه و مشکلات دیگران هم حل بشه.

خبری رو که درج کردین هم خوندم. راستش من درست نفهمیدم چه خوابی برامون دیدن! به هر حال من تا جایی که بشه همین طرح فعلیمو تمدید میکنم.
    Last edited by امیر انصاری; 12-02-2013 at 23:05.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خدا را شکر قراره به زودی تعرفه ها بر اساس گیگ مصرفی بشه دیگه حتما سرعت به یه نوایی می رسه ولی برای کسایی که دنبال شبانه باشند خبر بدی هست:
    کد:
    چند روز پیش که تعرفه ها گرون شدن و مثلا با اضافه کردن 1 گیگ به تعرفه 2 مگ اون رو 30 تومن میدادن گفتم که بهتره به جای این کار هزینه های اشتراک و حجم رو جدا بگیرن که خدایا شکر این اتفاق داره میافته

با تمام اینها اینطور به نفع کسایی هست که دانلود شبانه دارند نه بضررشون چون فقط پول اشتراک رو میدن و دیگه هزینه گیگ اضافه ای نمیدن یا حداقل هزینه رو پرداخت می کنند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا من الان برداشتم از تو سايت خود مبين نت, يه شكايت نوشتم..البته كد عامل رو تو فرم شكايت نميخواست, ولي شناسه اشتراك رو ميخواست كه نوشتم تو فرم..و توي توضيحات هم كامل براشون توضيح دادم..كد عامل رو هم فكر كنم از توي اشتراكم , خودشون دربيارن..
    راستي الان يه اكانت برام فعلا شده با اين اسم: RP_DEMO_2Mbps_128MB_3_Months
    1)حالا به نظر شما كار درستي كردم؟
    2)كي جوابشو بهم ميدن؟
    3) آيا ترتيب اثر داده ميشه برام؟
    دوست من کاش قبلش به اونا ( عاملیت ) میگفتی که میخوای کد عاملیتشون رو بدی و شکایت کنی ازشون، شاید یکم به خودشون میومدن و از اختیاراتشون استفاده میکردن که برات از طرح های قدیمی ثبت کنن

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درسته شما خطاب به ایشون گفتی، اما اینجا محیط انجمنه و نه پیام خصوصی و مشارکت کاربران دیگه طبیعیه و فکر نمی کنم کاری خلاف قوانین کرده باشم!
    منم خیلی وقته کاربر مبین نت هستم و یادمه زمانی که میخواستم بخرم، به همین انجمن مراجعه کردم و نظرات منفی زیادی دیدم. با این حال بنا به دلایلی مجبور به خرید وایمکس شدم و شکر خدا راضی ام و دیگه خیلی سخته به اینترنت ثابت فکر کنم! امیدوارم کیفیت سرویسم همینطور بمونه و مشکلات دیگران هم حل بشه.

خبری رو که درج کردین هم خوندم. راستش من درست نفهمیدم چه خوابی برامون دیدن! به هر حال من تا جایی که بشه همین طرح فعلیمو تمدید میکنم.
    البته فقط در مورد ADSL صحبت کرده و امیدوارم برای وایمکس هم اجرا بشه تا از شر این تعرفه های نجومی مبین نت راحت بشیم
    اینم لینک به خود فایل PDF مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چند روز پیش که تعرفه ها گرون شدن و مثلا با اضافه کردن 1 گیگ به تعرفه 2 مگ اون رو 30 تومن میدادن گفتم که بهتره به جای این کار هزینه های اشتراک و حجم رو جدا بگیرن که خدایا شکر این اتفاق داره میافته

با تمام اینها اینطور به نفع کسایی هست که دانلود شبانه دارند نه بضررشون چون فقط پول اشتراک رو میدن و دیگه هزینه گیگ اضافه ای نمیدن یا حداقل هزینه رو پرداخت می کنند
    نه دیگه احتمالا شبانه رایگان به این صورت کلا برچیده می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •