کلاه بردارا به من هم همینو گفتند ! میگن بالای 4 دان کنی پس سرویست سالمه !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کلاه بردارا به من هم همینو گفتند ! میگن بالای 4 دان کنی پس سرویست سالمه !
خط منم مخابرات جمع اوری نمیکنه!میگه زیاد رانژه و جمع اوری کردی!
قانون جدید وضع کرده برای خودش مرکزمون!
خط منم فیبره بجز اسیاتک مخابرات سرویس میده که اونم پورت خالی نداره وگرنه 2روز دیگه سرویس 1024 مضخرفم تمومه!
1024 که چه عرض کنم باید گفت 512نامحدود
بازم خوبه شما میتونی از مخابرات سرویس بگیری،مخابرات اینجا اصلا نامحدود نداره!!
تازه چند روزیه شبانه هاش رایگان شده
بخدا راضی بودیم اگه سرعت دانلود از سرورای داخلو مثل همین چند روز قبل میکردند.بابا حداقل چند تا بازی میشد راحت دان کرد اما الان حتی از سرورای داخل هم نمیشه.
512 برنزی
Last edited by linuxx2011; 29-07-2013 at 03:52.
داداش همه جا مثله همه.آقایون شما ها که چیزی از سرویساتون نمونده خواهشا با رفتنتون موجب تحریم آسیاتر بشین امثال من نمیتونیم بریم من خودم 6 ماه دیگه از نتم مونده.
ای خدا عجب غلطی کردیم اومدیم اینجاااااااا
اگر از سرویسمون 2 روز مونده باشه و 1 گیگ حجم هم مونده باشه
اگر الان تمدید کنم اون 1 گیگ میپره؟و زمان شروعش از کیه؟ از همین الان که تمدید می کنم؟ یا از زمانی که سرویس فعلیبم تموم بشه؟
در صورتی که تمدید کنم باید تماس هم بگیرم بهشون بگم؟
دیشب باز دوباره آسیاتر گل کاشته و اصلا قطع شده و هیچ دانلودی صورت نگرفته
خدا لعنتت کنه آسیاتر که اینقدر کاربراتو میجزونی![]()
4 کیلوبایت که میشه dialup ! بخوره تو فرق سرشون دزدای بدبخت
این مملکت هیچیش حساب کتاب نداره، هرکی هرجوری دلش میخواد قانون رو تعریف میکنه
آقا این یعنی چی؟
" در صورتيکه تمديد پيش از موعد انجام ميدهيد شارژ فعلي شما حذف و تمديد جديد از امروز فعال ميگردد."
خوب شاید دو روز آینده تعطیل باشه من یخوام زودتر تمدید کنم یعنی حجمم میره؟ تازه دو روز هم از بین میره!
عزیز فکر کنم شما در جریان نیستی
بحث الان سر گیگ هدیه ای که با سرعت بالا میدن نیست(بیشتریا میرن کلا برنزی میگیرن که گیگ هدیه ام نداره)،بحث سر اینه که اگه کسی گیگ هدیه داره و تموم میشه و یا نداره سرعتشو براش اسمی نمیبندن
به عنوان مثال کسی 256 نامحدود با گیگ هدیه داره وقتی گیگ هدیه اش تموم میشه انتظار داره سرعتش رو 30 ثابت باشه نه اینکه زیر 20 باشه اونم با نوسان یا کسی که 512 نامحدود داره انتظار نداره با سرعت 1-2 مگ دانلود کنه همون سرعت اسمی خودش رو بده ما برامون کافی هستش.
دوستان بهتر نیست بی خیال اینترنت شبانه بشید ؟ این همه غم و غصه نخورید .
Last edited by trackshare; 29-07-2013 at 11:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)