تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1393 از 1635 اولاول ... 393893129313431383138913901391139213931394139513961397140314431493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,921 به 13,930 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما خودم در اینترنت و بین چند فروشنده تحقیقاتی کردم تقریبا همه جا از کیفیت و قدرت این دوربین در فیلمبرداری به صورت وحشتناک شدیدی تعریف کردن و دیدم که چند فیلمساز حرفه ای با مدل قبلی یعنی gh2 چند فیلم بلند سینمایی ساختن که البته میگن مدل gh3 از دوربین قبلی بسیار قویتر هست فقط چیزی که کمی منو نگران کرده کیفیت عکسها هست کیفیت عکسها در این دوربین در چه حدی هست؟ در حد دوربینهای هم قیمت خودش هست یا خیر؟
     كيفيت عكسهاش خوبه فعالا هر تستي كه تو نت ديدم با firmware 0.5 بوده كه firmware بتا يا آزمايشي اين دوربين هست البته الان با همين firmware به بازار عرضه شده و هر كي اين دوربين رو ميخره بايد حتما Upgrade كنه ولي با همين نر افزار هم عكسهاي خيلي خوبي انداخته  براي نظر نهاي بايد صبر كني تا نسخه final نرم افزار بياد و سايتها تست كنن.

مرسی که جواب دادین.
    یعنی همون کار مود hdr رو انجام میده؟
    اين مد i+ در واقع همون مد هوشمند هست خودش اتوماتيك نمايي رو كه عكاسي ميكنيد شناسايي ميكنه و تنظيمات مناسب رو اعمال ميكنه منتها فرقش با مد intelligent معمولي اينه كه چندتا تصوير پشت هم ميندازه و با هم تركيب ميكنه بيشترين كاربردشم موقع عكاسي تو نور كم بدون فلاش و نماهاي hdr هست

2. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

می خواستم بدونم لنزهای micro four thirds توی ایران راحت گیر میاد؟
    Last edited by amin_g_p; 02-12-2012 at 01:07.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

لنزش هیچ مشکلی نداره شاید من خوب عنوان نکردم چون canon لنزش کم وایدتره گفتم لنز canon بهتره

البته این دسته بندی ها شاید کمی سلیقه ای باشه ولی خوب این نظر شماس که همه اینها Entry level هستن , درسته که اینها از نظر Body Type همشون Compact SLR هستن و سنسور هموشن هم در سایز APS-C دسته بندی میشه ولی D5100 چیزی بین D3100 و D7000 هست و بر عکس سری 3100 نیکون (حتی مدلهای یکسال بالاتر یعنی D3200) که با حداکثر ایزوی 12800 و Raw 12 bitـی عکس میگیرن سری 5000 و 7000 با حداکثر ایزوی 25600 و Raw 14 bit ـی عکس میگیرن که نشون میده از نظر سنسور و پردازنده یک کلاس از سری 3000 بالاتر هستن بنابراین دست کم از نظر خود نیکون mid level به حساب میان من توی بعضی سایتها مثل dpreview هم که نگاه میکردم جزو mid level ها دسته بندی شدن.
    البته صرفا یکی بودن سنسور و پردازنده دلیل یکی بودن کلاس ها نیست D5100 و D7000 سنسور و پردازنده مشابهی دارن اما D7000 در کلاس بالاتری قرار داره
    به نظر بنده که سلیقه ای نیست کافیه به امکانات D7000 نگاهی بندازید تا به راحتی بفهمید چرا یه کلاس بالاتر از این ها قرار داره

5. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

می خواستم بدونم لنزهای micro four thirds توی ایران راحت گیر میاد؟
    تو تهران خيلي زياد نيست ولي پيدا ميشه.

@payma
    من منظور شمارو متوجه نمیشم:
    این پست من:

بعضی از این دوربینها که شما مورد نظرته تو یک کلاس نیستن...
    بین canon ها 1100D اختلاف زیادی با 550D و 600D داره مخصوصا تو کیفیت فیلمبرداری و دقت فوکاس دوربین ضعیفی به حساب میاد بین Nikon ها به نظر من 3200 دوربین نسبتا بالانسی هست ولی طبیعتا 5100 تو نور کم از همه بهتره اگه بیشتر برای فیلمبرداری میخوای Canon 600D انتخاب خوبیه اگه برا عکاسی میخوای 5100 نیکون...
    شما نقل و قول کردین و فرمودین:

تمامی دوربین هایی که نام بردند در یک رده و در رده Entry level DSLR جا دارند
    منم جواب دادم:
    البته این دسته بندی ها شاید کمی سلیقه ای باشه ولی خوب این نظر شماس که همه اینها Entry level هستن , درسته که اینها از نظر Body Type همشون Compact SLR هستن و سنسور هموشن هم در سایز APS-C دسته بندی میشه ولی D5100 چیزی بین D3100 و D7000 هست و بر عکس سری 3100 نیکون (حتی مدلهای یکسال بالاتر یعنی D3200) که با حداکثر ایزوی 12800 و Raw 12 bitـی عکس میگیرن سری 5000 و 7000 با حداکثر ایزوی 25600 و Raw 14 bit ـی عکس میگیرن که نشون میده از نظر سنسور و پردازنده یک کلاس از سری 3000 بالاتر هستن بنابراین دست کم از نظر خود نیکون mid level به حساب میان من توی بعضی سایتها مثل dpreview هم که نگاه میکردم جزو mid level ها دسته بندی شدن.
    البته صرفا یکی بودن سنسور و پردازنده دلیل یکی بودن کلاس ها نیست D5100 و D7000 سنسور و پردازنده مشابهی دارن اما D7000 در کلاس بالاتری قرار داره
    به نظر بنده که سلیقه ای نیست کافیه به امکانات D7000 نگاهی بندازید تا به راحتی بفهمید چرا یه کلاس بالاتر از این ها قرار داره
    منکه جایی ندیدم گفته باشم D7000 و D5000 تو یک کلاس هستن به هر حال....
    آخر سر روشن نشد منظور شما چی بود چون طبق گفته خودتون از نظر شما سری D3xxx و D5xxx که سنسور و پردازنده متفاوت دارن تو یک کلاس هستن.... که البته میگین سلیقه ای هم نیست یعنی حرفتون Fact هست!
    میخواستم بدونم طبق کدوم منبعی میفرمائید تفاوت تو کلاس دوربین فقط تو امکانات هست و تو تفاوت سنسور و انجین نیست؟
    البته شرمنده ها برای روشن شدن خودم میخوام شاید سواد من کمه...
    Last edited by *Alucard*; 03-12-2012 at 14:54.

7. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آخر سر روشن نشد منظور شما چی بود چون طبق گفته خودتون از نظر شما سری D3xxx و D5xxx که سنسور و پردازنده متفاوت دارن تو یک کلاس هستن.... که البته میگین سلیقه ای هم نیست یعنی حرفتون Fact هست!
    میخواستم بدونم طبق کدوم منبعی میفرمائید تفاوت تو کلاس دوربین فقط تو امکانات هست و تو تفاوت سنسور و انجین نیست؟
    البته شرمنده ها برای روشن شدن خودم میخوام شاید سواد من کمه...
    اصلا بحث پردازنده و سنسور نیست من نگفتم تفاوت فقط تو امکانات هست (ممکنه شرکت از یه سنسور هم روی دوربین Entry level و هم Mid Range استفاده کنه که نمونش رو گفتم) شاید منظور من رو بد متوجه شدید
    سری 3XXX و 5XXX که قطعا تو یه رده هستن درسته که سری 5 کمی امکانات بیشتری ممکنه داشته باشه اما دلیل نیست کلاس بالاتری قرار بگیره
    ببینید چیزهای زیادی توی این رده بندی ها دخیل هستن که بنده به اختصار میگم...
    اندازه بدنه ، آلیاژ بدنه (پلاستیکی، منیزیمی و ...) ،سایز سنسور، سیلینگ بدنه (مقاومت در برابر نفوذ آب ، گرد و غبار، شوک الکتریکی، ضربه و ...) ، تعداد نقاط فوکوس مخصوصا از نوع کراس، سرعت عکاسی پیاپی، نوع و پوشش ویزور و و و ...

9. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اصلا بحث پردازنده و سنسور نیست من نگفتم تفاوت فقط تو امکانات هست (ممکنه شرکت از یه سنسور هم روی دوربین Entry level و هم Mid Range استفاده کنه که نمونش رو گفتم) شاید منظور من رو بد متوجه شدید
    سری 3XXX و 5XXX که قطعا تو یه رده هستن درسته که سری 5 کمی امکانات بیشتری ممکنه داشته باشه اما دلیل نیست کلاس بالاتری قرار بگیره
    ببینید چیزهای زیادی توی این رده بندی ها دخیل هستن که بنده به اختصار میگم...
    اندازه بدنه ، آلیاژ بدنه (پلاستیکی، منیزیمی و ...) ،سایز سنسور، سیلینگ بدنه (مقاومت در برابر نفوذ آب ، گرد و غبار، شوک الکتریکی، ضربه و ...) ، تعداد نقاط فوکوس مخصوصا از نوع کراس، سرعت عکاسی پیاپی، نوع و پوشش ویزور و و و ...

به هر حال این لیست بعضی سایتهای حرفه ای که برعکس شما معتقدن سری 5xxx یک دوربین mid level هست:

Nikon D5100. Sitting between the entry-level D3100 and the upper mid-level D7000
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Best mid range camera

On the subject of movies, the D5100 makes for an excellent makeshift video camera. With image quality bumped up from the D5000's 720p to a full 1080p at 30 frames per second, moving pictures are smooth, clear, and beautiful. I'd place video quality about on par with mid-range consumer camcorders

Nikon's new mid-range offering is certainly a far prettier offering than its predecessor, the D5000. The camera gains the D7000's 16.2MP sensor, but it obviously misses out on some of that camera's high-end features.

The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is one of the smaller, more compact DSLRs in the mid-level DSLR category.

In terms of consumer DSLR options, the D5100 has taken on the role of the mid-range model in Nikon's product line between the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and we think it assumes the part rather nicely.

Nikon announces the mid-range D5200 DSLR

Here's our pick of the best mid-range digital SLR cameras 2012.

Nikon D5100 DSLR Camera: Probably the Best Mid-level Camera on the Market

Best Mid Range DSL
    Last edited by *Alucard*; 03-12-2012 at 13:21.

11. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوست عزیز به صرف اینکه این سایت ها خارجی هستن سایت های معتبری برای استناد نیستند مثلا بعضی هاشون SLT یا Mirrorless رو آوردن توی لیست که تکلیفشون با خودشون هم معلوم نیست
    بنده که هیچ هستم اما برید از بزرگایی که اطلاعات زیادی هم دارند بپرسید همشون به شما میگند که برای Camera Review فقط Dpreview و برای Sensor Reivew فقط سایت DxoMark معتبر هستن بعضی از این سایت های مقایسه هایی انجام دادن که واقعا خنده داره!!!
    ضمناً الان D3200 معرفی شده که 39 نقطه فوکوس داره اما Entry level هست و امکاناتش خیلی بیشتر از D5100 هست و سنسور و پردازنده جدیدی هم داره پس چطور میشه که دومی Mid Level باشه اما D3200 نه؟
    فکر میکنم بحث بیشتر تاپیک رو به حاشیه میبره و بحث روشنی هست ادامه ندیم بهتره

13. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز به صرف اینکه این سایت ها خارجی هستن سایت های معتبری برای استناد نیستند مثلا بعضی هاشون SLT یا Mirrorless رو آوردن توی لیست که تکلیفشون با خودشون هم معلوم نیست
    بنده که هیچ هستم اما برید از بزرگایی که اطلاعات زیادی هم دارند بپرسید همشون به شما میگند که برای Camera Review فقط Dpreview و برای Sensor Reivew فقط سایت DxoMark معتبر هستن بعضی از این سایت های مقایسه هایی انجام دادن که واقعا خنده داره!!!
    ضمناً الان D3200 معرفی شده که 39 نقطه فوکوس داره اما Entry level هست و امکاناتش خیلی بیشتر از D5100 هست و سنسور و پردازنده جدیدی هم داره پس چطور میشه که دومی Mid Level باشه اما D3200 نه؟
    فکر میکنم بحث بیشتر تاپیک رو به حاشیه میبره و بحث روشنی هست ادامه ندیم بهتره
    مشکلی نیست فروم جای بحث کردنه شما وقتی میای حرف یکیو نقل و قول میکنی ازش ایراد میگیری یا دلیل داریو حرفت fact هست که به همه ثابت میشه یا اینکه نیست و نظر شخصی خودته که خوب اون نظر شخص شما هست...
    منم گفتم حرفی که شما داری میزنی تا حدودی درسته دلیلش هم این هست که این مسئله تا حدودی سلیقه ای هست که شما اونم قبول نداری و میگی حرف فقط حرف خودت هست!

مگه شما و به قول خودت بزرگان Dpreview رو قبول نداری؟ همون اولین منبعی که من گذاشتم سایت Dpreview هست.

D3200 مدل Improve شده رده Entry level سال قبلش هست بازم از نظر سنسور و پردازنده از مدل D5100 که تو رده mid range های سال قبلش هست ضعیفتره البته دلیل نمیشه شاید سال دیگه entry level های nikon از رده high end سال قبلـشونم تو بعضی چیزا بهتر باشن اون دیگه پیشرفت تکنولوژیه.
    Last edited by *Alucard*; 04-12-2012 at 11:57.

15. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مشکلی نیست فروم جای بحث کردنه شما وقتی میای حرف یکیو نقل و قلو میکنی ازش ایراد میگیری یا دلیل داریو حرفت fact هست که به همه ثابت میشه یا اینکه نیست و نظر شخصی خودته که خوب اون نظر شخص شما هست...
    منم گفتم حرفی که شما داری میزنی تا حدودی درسته دلیلش هم این هست که این مسئله تا حدودی سلیقه ای هست که شما اونم قبول نداری و میگی حرف فقط حرف خودت هست!

مگه شما و به قول خودت بزرگان Dpreview رو قبول نداری؟ همون اولین منبعی که من گذاشتم سایت Dpreview هست.
    D3200 مدل Improve شده رده Entry level سال قبلش هست بازم از نظر سنسور و پردازنده از مدل D5100 که تو رده mid range های سال قبلش هست ضعیفتره البته دلیل نمیشه شاید سال دیگه entry level های nikon از رده high end سال قبلـشونم تو بعضی چیزا بهتر باشن اون دیگه پیشرفت تکنولوژیه.
    نظر شخصی من نیست اگه دقت کنی خود DP هم توی رده بندیش مونده و به صراحت نگفته ما هم به عنوان چیزی بین Entry و Mid قبولش کنیم بهتره که نه سیخ بسوزه نه کباب!
    خوب مدل جدید حتما آپدیت مدل قبلش هست و باید از اون بهتر باشه
    ضعیف بودن سنسور و پردازنده D3200 نسبت به D5100 رو حتماً مزاح میفرمائید...!
    سنسور D3200 که همان سنسوری هست که روی سونی A77 هست و سنسور جدیدی هستش(میدونید که بیشتر سنسورهای نیکون رو سونی میزنه و نیکون جدیدا دست به کار شده)
    رتبه سنسور D3200 در بانک تست Dxo رتبه 14 هست در حالی که رتبه سنسور D5100 رتبه 22 هست و سنسورش هم از D5100 بهتره
    پردازنده هم Expeed 3 هست این هم پردازنده جدیدی هست و یک جفت از ان روی D800 سواره که جدید تر از پردازنده D5100 هست!
    یحتمل شما D3100 و D5100 رو مقایسه کردید

17. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نظر شخصی من نیست اگه دقت کنی خود DP هم توی رده بندیش مونده و به صراحت نگفته ما هم به عنوان چیزی بین Entry و Mid قبولش کنیم بهتره که نه سیخ بسوزه نه کباب!
    خوب مدل جدید حتما آپدیت مدل قبلش هست و باید از اون بهتر باشه
    ضعیف بودن سنسور و پردازنده D3200 نسبت به D5100 رو حتماً مزاح میفرمائید...!
    سنسور D3200 که همان سنسوری هست که روی سونی A77 هست و سنسور جدیدی هستش(میدونید که بیشتر سنسورهای نیکون رو سونی میزنه و نیکون جدیدا دست به کار شده)
    رتبه سنسور D3200 در بانک تست Dxo رتبه 14 هست در حالی که رتبه سنسور D5100 رتبه 22 هست و سنسورش هم از D5100 بهتره
    پردازنده هم Expeed 3 هست این هم پردازنده جدیدی هست و یک جفت از ان روی D800 سواره که جدید تر از پردازنده D5100 هست!
    یحتمل شما D3100 و D5100 رو مقایسه کردید
    دوست محترم متاسفانه وارد بحث شدن به کمی توجه و پیش نیاز زبان انگلیسی احتیاج دارد چنین چیزی که شما گفتید در هیچ کجای سایت dpreview گفته نشده در سایت dpreview به صراحت گفته شده:

Its feature set and pricing mean that it sits very comfortably between the beginner-friendly D3100 and the high-end D7000
    که معنی آن میشود : امکانات و قیمت این معنی را میدهد که این دوربین به راحتی بین مدل ابتدایی d3100 و مدل high end 7000 جای میگیرد.

در ضمن برای سایت dpreview تقسیم بندی به حدی مهم است که در انتهای همه بررسی هایش به این نکته اشاره میکند:

Scoring is relative only to the other cameras in the same category.
    یعنی این امتیاز فقط در مقایسه با هم category های خودش قابل استناد هست.

و همونطور که در شکلهایی که جناب آلوکارد از این سایت قرار دادن به روشنی d5100 در زیر مجموعه mid level ها و d3200 به مانند d3100 در مجموعه entry level ها جای گرفته اند.

در ضمن d3200 حداکثر تا ایزوی 12800 عکاسی میکند در حالیکه d5100 تا ایزوی 25600 حتی در ایزوهای پائینتر هم کیفیت d5100 کاملا برتری مشهود دارد از روی کیفیت raw هم کاملا مشخص است که d5100 داینامیک رنج بهتر و سنسور کاملا بهتر و قویتری نسبت به d3200 دارد و در عکسهای سایت dpreview هم این موضوع کاملا مشخص هست.

میتوانید به این قسمت بروید و در ایزوهای مختلف عکسهای دو دوربین d3200 و d5100 را در کنار یکدیگر مقایسه کنید:

مقایسه ای در ایزوی 6400

مقایسه ای در ایزوی 12800

و ایزوی 25600 هم که در d3200 وجود ندارد.

..................................
    یا حق
    با تشکر
    Last edited by ............; 04-12-2012 at 04:51.

19. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •