تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1393 از 3195 اولاول ... 39389312931343138313891390139113921393139413951396139714031443149318932393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,921 به 13,930 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

1:با استفاده ازین نمیشه از کابلHDMI هم همزمان استفاده کرد؟؟؟؟
    .
    2:.اسم این قطعه چیه؟
    چرا میشه , چون سوکت متصل شونده به پشت دستگاه ضخامتی نصف کابل Component رو داره.

به این قطعه تبدیل صدای Xbox 360 میگن, تبدیل AV به Aux هم میگن.

فکر میکنم حدود 7 الی 10 T باشه.

Elite ها در سری های Falcon اینو تو Box اش داشت. ولی بعد از اتمام سریه اول Jasper به علت تغییر تعرفه ها از طرف MS این قطعه

همراه با Cable HDMI برداشته شد.
    Last edited by SamGun; 06-05-2010 at 10:13.

2. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم راستش گرفتم تلفنی از فروشگاه فتحی تو تهران قراره فردا تی پاکسی به دستم برسه.فقط بازی ندارم.فردا باید برم بگیرم.دوستان لطف کنن چند تا بازی توپ به ما معرفی کنن.زیاد خشن نباشه.یه سری فانتزی هم میخوام و البته بهترین فوتبالها دقیقا کدوم هستن؟
    ایکس باکس به دستم رسید.لطفا کمکم کنید.امروز میخوام بازی بخرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها کدوم فروشگاه اینتر نتی خوبه؟( واسه بازی ها Xbox)؟
    2. این فروشگاه پینیتا ... بازی هاش چه شکلیه ؟ ( منظورم اینه که کاور داره ؟ ...روی DVD هاش عکس و اینجور چیزا که داره؟)
    ممنون
    فروشگاه زبده هم بازی هاش روی دی وی دی t-gate پرینتیبل هست و سرعت رایت 2x و هم کاور و قاب (Blu-ray Case) شفاف داره و تحویل 2-3 روز کاری و پرداخت آنلاین داره حالا انتخاب با خودته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by khatar_matar2020; 06-05-2010 at 12:51.

5. 2 کاربر از khatar_matar2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان ....
    دوستم يه xbox داره بعد از چند مدت بيشتر بازيها روش جواب نميده وقتي اينطوري ميشه ميبره پيش مغازه دارها بهش ميگن بايد آبديتتو عوض كني آپديت كه ميكنه واسه يه مدت خوبه باز دوباره همونطوري ميشه. يعني بيشتر بازيها رو اجرا نميكنه فقط يه dead space و pes2009 روش اجرا ميشه .
    بقيه بازيها يا اصلا نميشناسه يا يه صفحه مياد كه توش نوشته يا ديسكتون رو با يه جسم نرم تميز كنيد پايينش هم نوشته براي اطللاعات بيشتر به سايت xbox مراجعه كنيد.
    پيش يه نفر هم برده ميگه بايد 40 تومن بدي تا برات درايورش رو عوض كنم.
    درايور چي هست؟
    راهنمايي كنيد دوستان چطور مشكلش حل ميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فروشگاه زبده هم بازی هاش روی دی وی دی t-gate پرینتیبل هست و سرعت رایت 2x و هم کاور و قاب (Blu-ray Case) شفاف داره و تحویل 2-3 روز کاری و پرداخت آنلاین داره حالا انتخاب با خودته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دی وی دی هاش از این پشت نقره ای ها نیست که ؟
    Last edited by m64m64; 06-05-2010 at 14:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

منم راستش گرفتم تلفنی از فروشگاه فتحی تو تهران قراره فردا تی پاکسی به دستم برسه.فقط بازی ندارم.فردا باید برم بگیرم.دوستان لطف کنن چند تا بازی توپ به ما معرفی کنن.زیاد خشن نباشه.یه سری فانتزی هم میخوام و البته بهترین فوتبالها دقیقا کدوم هستن؟

من میخوام سفارش بدم بیاره ...چون اراک زندگی میکنم ...میخواستم ببینم این بابا ( آقای فتحی) مطمئن هست ...
    از این بابت میگم یه وقت نکنه کنسول با یه عیبی بفرسته بیاد ....

کسی اطلاع داره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

من جایی مطمئن تر از فتحی تو كل ایرا نمیشناسم(فكر كنم اصلا هم نباشه: دی)

10. 5 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بچه ها ... چند تا سوال داشتم...
    1. تو E3 امسال که یکی دو ماه دیگه شروع میشه (June) به نظر شما مایکروسافت دستگاه جدیدی رو معرفی نمیکنه؟ ( مظورم یه کنسول دیگه نیست ، مثلا همین 360 رو ارتقا داده باشند)
    2.اگه 360 هایی با CPU یا GPU نانومتری 45 بیاد ... ممکنه قدرتش افزایش پیدا کنه ، یعنی ممکنه بعد از مدتی بازی هایی بیاد که فقط با اون پردازنده ها سازگار باشه...؟!
    ممنون از همتون

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان ....
    دوستم يه xbox داره بعد از چند مدت بيشتر بازيها روش جواب نميده وقتي اينطوري ميشه ميبره پيش مغازه دارها بهش ميگن بايد آبديتتو عوض كني آپديت كه ميكنه واسه يه مدت خوبه باز دوباره همونطوري ميشه. يعني بيشتر بازيها رو اجرا نميكنه فقط يه dead space و pes2009 روش اجرا ميشه .
    بقيه بازيها يا اصلا نميشناسه يا يه صفحه مياد كه توش نوشته يا ديسكتون رو با يه جسم نرم تميز كنيد پايينش هم نوشته براي اطللاعات بيشتر به سايت xbox مراجعه كنيد.
    پيش يه نفر هم برده ميگه بايد 40 تومن بدي تا برات درايورش رو عوض كنم.
    درايور چي هست؟
    راهنمايي كنيد دوستان چطور مشكلش حل ميشه؟
    ایشون DVD-rom دستگاهش مشکل پیدا کرده , و مشکلش هم به خاطر ضعیف شدن optic یا به احتمال متوسط کثیفی optic باشه.

شما یک فیلم DVD با FPS بالا ( 15 به بالا ) بزار تو دستگاه اگه پرش داشت و مداوم تیکه تیکه میشه Optic ضعیف شده.
    ترجیحا فیلم DVD9 باشه.
    من میخوام سفارش بدم بیاره ...چون اراک زندگی میکنم ...میخواستم ببینم این بابا ( آقای فتحی) مطمئن هست ...

کسی اطلاع داره ؟
    نه خیالت جمع کارش درسته.
    اگه هم مشکلی باشه قبول میکنه.
    من جایی مطمئن تر از فتحی تو كل ایرا نمیشناسم(فكر كنم اصلا هم نباشه: دی)
    البته اینطوری که شما میگی هم نیست

جاهایی هستن که کارشون درسته ولی حواسشون رو جمع نمیکنن و دستگاهی رو که میخرن چک نمیکنن واسه همین یه موقع هایی
    آمارشون خراب میشه ولی خب فتحی تمام دستگاه ها رو با تست میفروشه.

الان فروشگاه جاوید هم که نبش پاساژ لباف هست و منم 1 سالی میشه با هاش کار میکنم هم کارش درسته و من تا حالا ندیدم کنسول معیوب یا دسته 2 به کسی بندازه , همونجا هم تست میکنه که از سلامتش آگاهی پیدا کنید.
    سلام بچه ها ... چند تا سوال داشتم...
    1. تو E3 امسال که یکی دو ماه دیگه شروع میشه (June) به نظر شما مایکروسافت دستگاه جدیدی رو معرفی نمیکنه؟ ( مظورم یه کنسول دیگه نیست ، مثلا همین 360 رو ارتقا داده باشند)
    2.اگه 360 هایی با CPU یا GPU نانومتری 45 بیاد ... ممکنه قدرتش افزایش پیدا کنه ، یعنی ممکنه بعد از مدتی بازی هایی بیاد که فقط با اون پردازنده ها سازگار باشه...؟!
    ممنون از همتون
    بله به احتمال 90% کنسول Slim معرفی میشه و قیمت جهانی و تائید شده ی NATAL و همچنین بازی های Release شده واسه این

عجوبه معرفی خواهند شد.

Xbox 360 Slim هم قراره با CPU و GPU های 45nm عرضه بشه که جزء Performance بالاتر و دمای کمتر و مصرف برق پائین تر چیزی رو

عوض نمیکنه , ولی چون کارایی بالا میره میتونم بگم 0.5 الی 1 فریم کمتر کاهش فریم رو خواهیم دید.

از اون حرفها بودا !!
    اگه قرار باشه دستگاهی بیاد که بازی هاش با قبل فرق کنه خب میشه همون کنسول نسل بعد دیگه
    Last edited by SamGun; 06-05-2010 at 15:40.

13. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسی اطلاع داره ؟
    من که اطمینان کردم و فکر میکنم دستگاه بدون مشکلی تو دستم هست.فکر نمیکنم یه بازاری معتبر بخواد اینجوری اعتبارشو خراب کنه.من اگه میخواستم تو رشت بگیرم باید حدودا 70 تومن اضافه تر میدادم.خیلی راضی ام از این ارزون خری که کردم.

15. 3 کاربر از mohsen3544 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •