انگار شیطون نشسته رو سیم شما!من این چند ماه اصلا مشکل پکت لاس ندارم تازه با اینکه سیم تلفنم اتصالی داره
پینگ 1.1.1.1 فقط برام از 89 رفته روی 95 که اونم احتمال میدم به خاطر سیم باشه
انگار شیطون نشسته رو سیم شما!من این چند ماه اصلا مشکل پکت لاس ندارم تازه با اینکه سیم تلفنم اتصالی داره
پینگ 1.1.1.1 فقط برام از 89 رفته روی 95 که اونم احتمال میدم به خاطر سیم باشه
Last edited by Black Boy67; 20-08-2020 at 16:59.
کیفیت خط عالیه. منم یه همچین مشکلیو با شاتل دارم. در حالی که خط یک تیکه مستقیم از بیرون اومده بعضی روزا تو ماه با SNR خیلی خوب خط هی میفته با بهترین مودم DSL ایران هم(برای نویز) هم همین مشکل بود
شما تهران هستید؟
مال شما دیگه خیلی عجیبه، کیفیت خط تون هیچ مشکلی نداره و نباید این اتفاق بیفته، مشکل باید از مخابرات منطقه تون باشه، مورد دیگه ای فک نکنم باعثش بشه
Last edited by alottadamage; 20-08-2020 at 17:25.
بله البته من دو خط تلفن دارم. اگر شما هم دو خط دارین روی اون یکی یک شرکت دیگه رو تست کنید که اگر بهتر بود بگید بهشون و بتونید جبران خسارت بگیرین
خب تهران مراکز مخابراتی بهتری داره... شاتل هم تو تهران طبق تست ها (نه گزارش) کاربران تو نت سنج، بهترین پینگ رو داره نسبت به بقیه اپراتورا.
اینجا هم همینطور بود، باور کنید من پینگم تو پابجی 77 بود! با هیچ اپراتوری تو پابجی 77 نگرفته بودم به جز شاتل، تو csgo با سرور شرق 60 بودم! ولی یهو ماه دوم ریخت همه چی به هم، فعلا ببینم دو روز دیگه چی میشه، گفت که مشکل تون رو به همه پشتیبان ها گفتم و آگاهن، به هر کدوم وصل بشید شماره رو بگید در جریان مشکل شما هستن، نتیجه مشکل پابجی هم اعلام میشه همون روز
فعلا صبر میکنم![]()
مودمتون چی بود ؟
- - - Updated - - -
مخابرات سه ماهه اصلا نمیاد
راهی برای شکایت از این سازمان هست ؟
حتما سرور داخلی بوده 77 پینگ داشتی
نهپابجی، سرور فرانکفورت آلمان پینگ 77 اینم شاتش:
نه متاسفانه اطلاعی ندارم چطوری میشه از مرکز مخابراتی شکایت کرد.
Last edited by alottadamage; 21-08-2020 at 11:21.
:| سرور داخلی پابجی دیگه چیه؟
سرور داخلی نهایتا پینگش 20 هس
من قبل ریدمان دوستان در پینگ رینبو! پینگم تا 75 پایین میومد برای رفیقم تا 65 هم میرفت (پارس آنلاین)
این شاتل بی همه چیز خیلی قطعی pppoe داره تقریبا هر روز یا یه روز در میون این مشکل هست .کسی هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)