صد درصد باید منتظر طرح های عجیب غریب تر با اسم های گل منگولی و زیبا تر و میزان گیگ پاییین و قیمت های نزدیک به نجومی باشیم !!!
بچه ها شما ها مصرفتون ماهانه چند گیگه متوسط ؟![]()
صد درصد باید منتظر طرح های عجیب غریب تر با اسم های گل منگولی و زیبا تر و میزان گیگ پاییین و قیمت های نزدیک به نجومی باشیم !!!
بچه ها شما ها مصرفتون ماهانه چند گیگه متوسط ؟![]()
از دوستان کیا با انواع چیلتر شکن و بازی های آنلاین مشکل قعطی بعد از وصل شدن دارن ؟ خواهشا بیاین یه فکری بر داریم من خسته شدم این چه وضعشه اینترنت به گند ترین حالت ممکن رسیده! مطمئن باشین تا همه با هم متحد نباشیم و خودمونو به در و دیوار نزنیم هیچ کس از اون بالا ها به فکر اینترنت و حقوق ما نخواهد بود و نیست! این مشکلی هم که میگم مربوط به من نمیشه با توجه به فعالیتی که دارم چند صد نفر میشناسم همه همین مشکل پورت UDP رو پیدا کردن.خواهشا همکاری کنید![]()
بچه ها من توسایت گلدنت نمی تونم برم.
کسی این مشکلو نداره؟
دوست عزیز ظاهرا لینک تعرفه هایی که گذاشتید مربوط به سال گذشته است و تعرفه های کنونی لینک دانلودش این هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ما نفهمیدیم بالاخره این کمپین تجاری یکساله 10 مگ دانلود شبانه داره یا نه؟
دوستان شما مشکلی در وارد شدن به سایت 2030.goldnet.ir ندارید؟
سلامبرای منم از دیروز اصلا سایتش باز نمیشه خطا میده بامرور گرها مختلف تست کردم
من امروز صبح سه شنبه با نتم که از آسیاتک هست تست کردم و راحت وارد شدم.
دوستان من بخوام برای کارهای مهم و وب گردی پلن 5 مگ / یا 10 مگ رو به صورت ماهیانه بگیرم کسی اطلاعی داره کم و کیف سرعت رو ؟
چون نوشته UP TO یعنی تا حدود .. بعد هر چی میخوان میدن ! ..
و اینکه در تایم شبانه (با اینکه این پلن شبانه نداره ) افت کیفیت نخواهد داشت ؟
5mb/s میشه در حال عادی : 640 کیلوبایت
10mb/s میشه : 1280 کیلوبایت ( 1.28 مگ )
دوستان بین شرکتها کدام شرکت سرویس نامحدود بهتر و مقرون به صرفه تر داره به غیر از صبانت(سرویس ۲۵۶ رو بین ۸ مشترک تقسیم میکنه!) . در حال حاضر بهترین شرکت در در مشهد کدامه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)