فکر نکنم تعطیل بشه
اما اینکار واقعا انجام دادم
هر جا هرکس دیدم قانون جدید صبانت رو گفتم
فکر نکنم تعطیل بشه
اما اینکار واقعا انجام دادم
هر جا هرکس دیدم قانون جدید صبانت رو گفتم
اون موقع که همه 12 میخواستند تو پنل بیشتر از 2 مگ نبود و باید زنگ میزدی.
حالا اونا دارن التماس میکنند بیا بگیر![]()
آقا ما که رفتیم از صبانت بعد 7 سال شایدم برای همیشه . امیدوارم به اونایی که تازه میان خوش بگذره با این وضع افتضاح شرکت .
دوستان اینجا ایرانه.صبا اومد یه مدت شیر فلکه رو باز گذاشت یه حالی داد تا مشتری جمع کنه.حالا برگشت به همون سیاستی که در نظر داشت.مثل شاتل پارس اسیاتک و... که محدود میکنن.کان تو ایران از هیچ چیز انتظاری نیست.
درسته که اونا موج راه میندازن تا با حریف رقابت کنند و کاربرها رو بکشن طرف خودشون ، ولی ما هم عقل داریم و بهتره همیشه سراغ اونی بریم که موج جدیدتر و بلندتری راه انداخته
نه اینکه اونقدر به اون موج قبلی بچسبیم که افت کنه و با مخ بخوریم زمین
متوجهید که چی عرض کردم . بعبارتی سود رو از لحاظ کیفیت و هزینه اون کسی میبره که خودش رو آپدیت نگهداره نه واپسگرا
الان تاجاییکه من فهمیدم بلندترین موج در کشور نه دست ISPهاست نه وایمکس . بلکه توسط 3G اونم صرفا ایرانسل راه افتاده . پس عاقلانست از چاله به چاه نیفتیم و سراغ این بریم
هر وقت اینم شروع کرد به نزول میریم سراغ موج بلند بعدی
دوستان من یه سوال داشتم ازتون آیا صبانت در طی سال های اخیر هیچ وقت به جز این دفه ترافیک رایگانو محدود نکرده بود؟
اقا حرف شما کاملا صحیحه.ولی واقعا به نظرتون اونی که مثل من و خیلی های دیگه از 3G محرومه و حتی در شهرهای بزرگی مثل کرمان و یزد زندگی میکنه باید چه کنه؟ تو این موقعت.در کل باید کشور جوری باشه که مردم دغدغه isp نداشته باشن و به خاطر جوایز و طرح های رقابتی isp شون رو انتخاب کنن.درست مثل کشورهای اروپایی امریکا وشرق اسیا.
نه از ابتدای راه افتادنش هیچوقت این غائله ای رو اینطور بشکل قانونی و فراگیر راه نیانداخته بود
منم مثل شمام ولی بزودی 3G را میفته و دیگه منو اینجا نخواهی دید . فعلا هم بنظرم اگه میخواید صبانت بمونید بهتره دور دانلود رو موقتا خط بگیرین و سرعت و حجم پایین صرفا برای وبگردی از صبانت تهیه کنین
اینطوری هم پول یامفت به جیبشون سرازیر نشده و هم تا اون وقت که با خالی کردن پورتشون حالشون جابیاد، فعلا یک تحریم کوتاه مدت هم شدند .
چرا محدود کرده بود.
من از سال 87 با صبانت هستم. هر ساله یه بامبول درمیاره. مثلا از دی پارسال تا حدودا اسفند سرعتها به شدت داغون بود.
سالهای قبلش هم هرساله گردشی تو هر مرکز مخابراتی یه دو سه ماهی سرعت پایین بود
ولی طبق احساسی که من دارم این سری جدی شده قضیه. به همون خاطر هست من دیگه تمدید نکردم و درخواست جمع آوری دادم
یه سال صبانت داشتم یه مدتی حجمت از یه حدی پایین تر میومد محدود م شد مثل زیر 5 گیگ زیر سه گیگ شبانه می شد یه گیگ
یه مدتی تک فایل محدودیت داشت یه مدتی برای تورنت اگه حجم اپلودت میرفت بالا سرعت افت میکرد یه مدتی تورنت محدودیت داشت یه مدت ترکر ها ی تورنت فیلتر شده بود دانلود نمیشد
یه مدتی خرابی های دوره ای داشت مثلا یه هفته خراب بود دانلود شبانه
ولی هیچوقت قبول دار نمیشدن شلوغی و نویز بهانه میاوردن حتی اگه نشون میدادی که چیزی بلدی بازهم قبول دار نمیشدند
شده بود که سرعت روزانه هم محدود بشه در مراکز شلوغ
خلاصه این قبول دار شدن و اصرار به خریدن حجم جدیده
Last edited by sleeplessness; 17-09-2014 at 20:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)