کسی نیست که کمک من کنه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
کسی نیست که کمک من کنه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوست عزیز این مودم شما فقط روتر هست و فقط برای شبکه به درد میخوره
سلام دیروز یه مودم vodafone hg556aگرفتم اومدم کانفیگ کنم 168.192.1.1رو زدم نیومد خودش اتومات192.168.0.1رو اورد یوزر وپسورد ادمین رو وارد کردم نشد یه فایل pdf داشت که نوشته بود باید با این پسورد وارد بشی اون هم رو با حساسیت حروف کوچک وارد کردم باز هم نشد.تو یه بخش دیگه برای اینترنت gprsزده بود ازvodafoneاستفاده کن با اون یه صفحه باز شد ولی اصلا ربطی به تنظمیات نداره حالا من موندم چیکار کنم الان هم اومدم مودمقبلی رو کانفیگ کنم 192.168.1.1رو هم نمیشناسه دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون
مودم قبلیتون برندش چی هست؟
هر برندی برای خودش یه صفحه کنسول داره
دوست عزیز شما هم مثل این عکس از پشت مودمتون صفحه کنسول و یوزر و پسورد رو بزنید و مودمتون رو تنظیم کنید
ممنون این کار رو هم کردم گفتم تو یه فایل pdfیوزر وپسورد داده اینجا هم یه یوزر وپسورد هست ولی یه صفحه ایی میاد که ربطی به تنظیمات نداره یه بار ریست کردم رمز رو الان قبول میکنه ولی صفح هایی باز نمیشه
میشه یه عکس از همون تنظیماتی که میاره بذارید؟
اخه تا ندید نمیشه گفت
در ضمن مودم قبلیتون برندش چی هست؟
من می خوام اتصال بصورت مستقیم به ADSL بدون نیاز اتصال با کانشکن داشته باشم. یعنی با روشن شدن کامپیوتر ارتباط بدون کانکت کردن دستی برقرار بشود و به اینترنت متصل بشم.
اشتراکم مال مخابراته مودمم tplink TD-W8951 ND وای فای دار هست ، تنظیمات PPPoA/PPPoE هم رو درست وارد می کنم ولی بازم و بدون اتصال کانکشن ویندوز امکان اتصال برام وجود نداره! امکان داره راهنمایی کنید که به غیر از ساخت کانکشن و دادن یوزر و پسورد روش دیگری رو نمی شود اعمال کرد؟
در بعضی اوقات که نمیشه با اعمال تنظیمات به اینترنت وصل شد
باید بزنگید به پشتیبانی تا مک ای دی شمارو از قفل در بیارن تا هم بتونید با pppoe و یا bridg وصل بشید
با سلام
برادر من مودم asus AM602 داره و کانفیگش کرده
تا اونجایی که من چک کردم ظاهرا همه چی درست پیکربندی شده بود اما سوالی که از حضرات داشتم این هست که از کجا میتونم متوجه بشم که فایروال مودم رو در حالت فعال قرار داده یا نه ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)