من لینک نداشتم و 10 گیگ دانلود کردم 2.5 گیگمون پرید رفت!!!
البته من هاردمم پر شده باید اینارو هر چه زودتر یه جا خالی کنم تا پروژه دانلودمون نخوابه
البته منیمیخوام نامحدود بگیرم !!! چون واقعا هزینه ترافیک این سرویس سرسام آوره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من لینک نداشتم و 10 گیگ دانلود کردم 2.5 گیگمون پرید رفت!!!
البته من هاردمم پر شده باید اینارو هر چه زودتر یه جا خالی کنم تا پروژه دانلودمون نخوابه
البته منیمیخوام نامحدود بگیرم !!! چون واقعا هزینه ترافیک این سرویس سرسام آوره![]()
اتفاقا منم هر چی دانلود دارم و به ذهنم میرسه رو سعی می کنم تا اخر این سرویسم دانلود کنم بعد این سرویس یه سرویس 3 ماهه ویژه 128 نامحدود از مخابرات میگیرم و بعدش دوباره بعد 3 ماه بر می گردم به محدود و چرخه رو همین جور ادامه میدم![]()
پروژه من یکم متفاوته من یه خط دیگه هم دارم و میخوام نامحدود رو روی اون خط بگیرم و با اون وبگردی کنم ولی دانلود شبانه رو داشته باشم با همین سرویس![]()
سرویس توربو
شب متفاوت. گاهی اوقات 100 و گاهی اوقات کمتر.
البته من بیشتر از سرور آپلودباز دانلودامو میزارم.
آقا در ضمن از کجا میشه فهمید این سرویس مخابراته یا همارا؟
روز هم 230 کیلوبایت
سلام خدمت شما
شما یه اسپید تست بگیر یا اینکه برو به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به قسمت ]ی اس پی نگاه کن، اگه هماراسیستم بود که هماراست و اگر اینفورمیشن تکنولوژی کمپانی بود، مخابراته.
اگه روزا با 230 می گیری، شبا هم همونو می تونی بگیری فقط یه چند تا نکته هست واسه رسیدن به اون سرعت.
اگه همارا باشی که طبیعیه چون شبا رو 100 لیمیت می کنن ولی چنانچه مخابرات باشی نکات زیر بهت کمک می کنه:
تعداد پورت یا همون کانکشن دانلود منیجر رو بذار رو 16 و 5-6 فایل همزمان بذار یعنی با 80-90 پورت دان کن، حتما نتیجه می بینی.
البته یه نکته یادم رفت، اونم اینه که بعید می دونم سرعت توربو 230 باشه، شاید لحظاتی اینطور باشه و بعدش افت می کنه. سرعت متوسط سرویس توربو اگه اشتباه نکنم، 187 کیوبایت بر ثانیه باید باشه.
Last edited by vahidcorleone; 30-08-2013 at 18:02.
بنده هم دیشب حدودا 12 گیگ دانلود داشتم.
ای کاش هر روز خدا جمعه بود.
![]()
سلام
دیشب تونستم 5.8 گیگ دانلود کنم افزایش لینک همزمان هم تاثیری نداشت سرعت همون 220 بود![]()
سرویس توربو که من قبلا داشتم 260 تا سرعت داشت ولی اواخر سرعتش رفت بالا شد 320 تا 350![]()
بچه هایی که از networx استفاده میکنید کسی هست که همزمان از avast هم استفاده کنه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)