تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1392 از 3745 اولاول ... 39289212921342138213881389139013911392139313941395139614021442149218922392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,911 به 13,920 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

نماینده ؟؟ LoL

اولا که چه ربطی داره به 2 مگ نامحدود. بحث روی 128 و 256 نامحدود هست که چرا بعد از هدیه پرسرعت میاد روی سرعت اسمی ! ، تمام سرویس های نامحدود واقعی میان روی سرعت اسمی شون. این 1 مگ و 2 مگ نامحدود ی که آسیاتک میده، 1 مگ و 2 مگ نامحدود واقعی نیست چون قیمت 1 مگ نامحدود که همین 1 مگ نامحدود رو هم میده در isp های دیگه مثل های وب و پارس انلاین و بقیه، ماهی 200 هزار تومنه !! ، 2 مگ نامحدود واقعی هم ماهی بالای 350 هزار تومنه. در تمام isp های خصوصی قیمتشون همینه. در نتیجه انتظارات رو باید با واقعیات تطبیق داد.
    الان تو فکر می کنی سرعت من خیلی خوبه مثلا ؟ ولش کن بابا . سرعت من طبق گفته شما باید 120 باشه تا بقیه یعنی 256 و 512 هم درست باشند . پس من هم مثل اونها هستم وسرعتم اسمی و نامیه
    بچه ها این یارو از خودی ها نیست , قاط زده و فکر کنم سرعت بالا جو گرفتش !!
    دوست عزیز من با 512 مخابرات که ماهیانه چیزی حدود 30-40 بود ,سرعتم 60 بود حیفش که نامحدود نمی دادن وگرنه عمرا بیام . حالا شما میگی این قیمت منصفانه هست ؟ الان خداییش شما میگی این ها منصف هستند ؟؟
    Last edited by HADI ONLY; 28-07-2013 at 23:09.

3. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تو عزیز که مازندرانی هستی چرا مخابرات نمیگیری اونم ساری که فیبره نوری هستش نویز نداره
    سرعت رو کله میکنی.

دیگه دیر شده اون موقع که اوضاع خوب بود یک ساله تمدید کردم :/
    ولی هرچند تا اون موقع وقت بسیار اما فکر کنم برم مخابرات بعدش ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان تو فکر می کنی سرعت من خیلی خوبه مثلا ؟ ولش کن بابا . سرعت من طبق گفته شما باید 120 باشه تا بقیه یعنی 256 و 512 هم درست باشند . پس من هم مثل اونها هستم وسرعتم اسمی و نامیه
    بچه ها این یارو از خودی ها نیست , قاط زده و فکر کنم سرعت بالا جو گرفتش !!

دوست عزیز من با 512 مخابرات که ماهیانه چیزی حدود 30-40 بود ,سرعتم 60 بود حیفش که نامحدود نمی دادن وگرنه عمرا بیام . حالا شما میگی این قیمت منصفانه هست ؟ الان خداییش شما میگی این ها منصف هستند ؟؟
    همین دیگه ! ، بحث اینه که با این پول ها هیچ جا نامحدود واقعی 1 مگ و 2 مگ نمیدن. الان مخابرات تهران هم داره ماهی 45 تومن 1 مگ نامحدود میده و 75 تومن 2 مگ نامحدود ولی یا قطع ئه یا سرعت ش فاجعست !

قیمت های آسیاتک برای سرویس های دیگش رو نمیدونم چطوریه ولی برای 2 مگ نامحدود نقره ای منصفانه هست (در مقایسه با جاهای دیگه)!، چون همونطور که گفتم الان این 2 مگ نامحدود نقره ای سرعت ش ثابت روی 1 مگ هست و همین 1 مگ نامحدود رو isp های دیگه دارن ماهی 200 تومن میگیرن ولی من دارم ماهی 100 تومن میدم به آسیاتک ! ، در نتیجه برای من الان منصفانه هست بقیه سرویس ها رو نمیدونم. اونم باید مقایسه کرد با جاهای دیگه.

======================

راستی پینگ من الان به صورت خیلی عجیبی پایین اومده، با 4.2.2.4 الان 150 ئه ! در صورتیکه در بهترین حالت تا حالا بین 220 تا 240 بوده.
    Last edited by keyvan360; 28-07-2013 at 23:20.

داره خودمونی میشه esmaeeljam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استفاده من از اینترنت فقط وبگردیه، فکر می کنم این انتظار بجایی باشه که با سرویس 256 بتونم دوتا سایت خارجی باز کنم. با این سرعت آدم میره به سمت سرویس محدود که اونم آسیاتک به شکل کاملا واضح حجم رو بیشتر محاسبه می کنه در واقع حجم دزدی می کنه.

داره خودمونی میشه alidadash75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    (AMOL)عشقه

پيش فرض

الان همه شرکت ها بدون استثنا دزدی میکنن.مگه میشه بدون دزدی کارشون پیش بره از دس ما که کاری ساخته نیست فقط باید صبر کنیم ببینیم ماه های آینده چه جور میشه.
    با همین باید بسوزیمو بسازیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

الان همه شرکت ها بدون استثنا دزدی میکنن.مگه میشه بدون دزدی کارشون پیش بره از دس ما که کاری ساخته نیست فقط باید صبر کنیم ببینیم ماه های آینده چه جور میشه.
    با همین باید بسوزیمو بسازیم.
    شما مگه اسیاتک داری.>؟
    احتمالا باید مخابرات منظورتون باشه
    درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقایون شما ها که چیزی از سرویساتون نمونده خواهشا با رفتنتون موجب تحریم آسیاتر بشین امثال من نمیتونیم بریم من خودم 6 ماه دیگه از نتم مونده.
    ای خدا عجب غلطی کردیم اومدیم اینجاااااااا

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

امروز زنگ زدم دوباره پشتیبانی ، بعد ۲روز که قطع ه و دیشب گفتن که پورتت سوخته! باید عوض بشه امروز میگه اصلا درخواست واستون ثبت نشده ، بعد زنگ زدم دفتر تهران بخش شکایت و اینا... دوباره ظهر زنگ زدم دفتر مشهد طرفی که جواب داد خودش مسیول تعمیرات تو مخابرات بود شمارش رو داد و گفت فردا به خودم زنگ بزن ، اینم از تاثیر شکایت،
    بعد صبح می گم سرعت ۲ هفتست افتضاح ه ، طرف برگشته میگه خوب ما که روی سرویستون گارانتی سرعت ندادیم ، فقط همین که وصل باشه تموم ه ، ۵۱۲ گرفتی بالای ۸کیلوبایت که دانلود کنی درست ه!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •