تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1392 از 1635 اولاول ... 392892129213421382138813891390139113921393139413951396140214421492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,911 به 13,920 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت green.lida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منظورتون رو از دوربین حرفه ای نمیدونم اما اگه DSLR مدنظر شماست به سه دسته Entry level ، Mid Range و Pro تقسیم میشن
    D7000 جزو رده Mid Range و دوربین فوق العاده خوبی هست و برای شروع اگه آشنایی زیادی با عکاسی ندارید با این لنز بیشتر از نیازتون هم هست ( حداقل یک سال طول میکشه شما با تمام کاربرد های دوربین آشنا بشین و اونوقت میتونین بسته به نیازتون لنز بخرید)
    کیف، مموری، برچسب محافظ LCD و یک فروند دستمال مخصوص لنز! بعدا اگه دیدید به سه پایه نیاز دارید اونم میخرید خوب
    بله همون فروشنده فروش قسطی هم داره و یکی از بهترین گارانتی و بیمه ها هست
    بسیار بسیار لازمه مخصوصا بیمه!
    فکر نمیکنم اگر هم ارزون بشه خیلی ارزون شه این چند وقته خوب اومده پائین به نظرم اگه لازم دارید بخرید ارزش نداره واسه مثلا 100 تومن صبر کنید برتر باز گرون شه!
    خیلی ممنونم از توجه و پاسختون...
    بله کلا منظورم dslr بود ..

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام به عزیزان
    فروشنده ای در خارج از کشور به من دوربین Panasonic lumix GH3 پیشنهاد داده نظر اساتید در مورد این دوربین چی هست؟ باید دوربین رو pre order کنم تا 1 ماه دیگه به من تحویل بدن.
    کاربرد من استفاده همزمان برای عکاسی و فیلمبرداری هست.
    GH3 از نظر قابلیتها و کیفیت فیلمبرداری تقریبا یک دوربین بی نقص هست مخصوصا با توجه به قیمتش این دوربین از کدکهای 50Mbs و 72Mbs استفاده میکنه و کیفیت فیلمبرداری اون رو با استناد به این منابع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و ....
    با دوربین Full Frame ـی مثل Canon 5D Mark III و در مواردی با دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای!! مثل Blackmagic Cinema و نیمه حرفه ای Sony FS100 و VG900 که حداقل قیمتی 3-4 برابر بالاتر دارن مقایسه میکنن!!!! از نظر کیفیت عکاسی هم در وضعیت خوبی هست و با وجود سنسور Micro 4/3 با دوربینهای رده بالایی که سنسور APS-C دارن قابل قیاس هست.

3. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima-md's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بین این دوتا دوربین سونی تقریبا از هر جهتی بهتره.کیفیت فیلمبرداری , عکاسی , سرعت فوکاس و عکاسی متناوب , عمر باتری تنها موردی که Canon شاید کمی از سونی بهتر باشه کیفیت لنزش هست.
    بسیار ممنونم
    وقتی کیفیت عکس و فیلم سونی رو میفرمایین بهتره، پس یعنی کیفیت لنزش هم خوبه دیگه؟ نه؟

با تشکر از دوستان برند رو انتخاب کردم: "سونی"
    حالا جسارتا یه مطلب دیگه:

WX70 همه چیزاش با 50 یکیه فقط صفحه "3 و تاچ داره؛ در عمل (و نه تو تبلیغات)، کارکرد با تاچش رضایت بخش بوده؟
    چون اگه عکس العملش خوب و منوها یوزرفرندلی باشه، با صفحه نمایش "3 و 921K تو فضای باز با نور زیاد راحتتر میشه کار کرد.

تو لینک زیر قیمت ها رو دیدم؛ مال 23 آبان سال جاریه:

واقعا قیمت 70 از 50 پایینتره؟!! دلیلش به خاطر اشکال تو تاچشه یا چیزه دیگه ایه؟
    امیدوارم این سوالم رو هم بی پاسخ نذارید؛ الان بین wx50 و wx70 موندم.

پی نوشت:
    اگه قیمت این دو مدل رو هم دارید، ما رو هم آگاه کنید.
    Last edited by nima-md; 01-12-2012 at 04:30. دليل: افزودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    مود i+ در دوربین های سونی (hx9v) در چه مکانهایی کاربرد داره؟
    برای کمتر شدن رنگ قرمز چه تنظیماتی رو انجام بدم؟
    مرسی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بعضی از این دوربینها که شما مورد نظرته تو یک کلاس نیستن...
    تمامی دوربین هایی که نام بردند در یک رده و در رده Entry level DSLR جا دارند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بسیار ممنونم
    وقتی کیفیت عکس و فیلم سونی رو میفرمایین بهتره، پس یعنی کیفیت لنزش هم خوبه دیگه؟ نه؟

با تشکر از دوستان برند رو انتخاب کردم: "سونی"
    حالا جسارتا یه مطلب دیگه:

WX70 همه چیزاش با 50 یکیه فقط صفحه "3 و تاچ داره؛ در عمل (و نه تو تبلیغات)، کارکرد با تاچش رضایت بخش بوده؟
    چون اگه عکس العملش خوب و منوها یوزرفرندلی باشه، با صفحه نمایش "3 و 921K تو فضای باز با نور زیاد راحتتر میشه کار کرد.

تو لینک زیر قیمت ها رو دیدم؛ مال 23 آبان سال جاریه:

واقعا قیمت 70 از 50 پایینتره؟!! دلیلش به خاطر اشکال تو تاچشه یا چیزه دیگه ایه؟
    امیدوارم این سوالم رو هم بی پاسخ نذارید؛ الان بین wx50 و wx70 موندم.

پی نوشت:
    اگه قیمت این دو مدل رو هم دارید، ما رو هم آگاه کنید.
    لنزش هیچ مشکلی نداره شاید من خوب عنوان نکردم چون canon لنزش کم وایدتره گفتم لنز canon بهتره

تمامی دوربین هایی که نام بردند در یک رده و در رده Entry level DSLR جا دارند
    البته این دسته بندی ها شاید کمی سلیقه ای باشه ولی خوب این نظر شماس که همه اینها Entry level هستن , درسته که اینها از نظر Body Type همشون Compact SLR هستن و سنسور هموشن هم در سایز APS-C دسته بندی میشه ولی D5100 چیزی بین D3100 و D7000 هست و بر عکس سری 3100 نیکون (حتی مدلهای یکسال بالاتر یعنی D3200) که با حداکثر ایزوی 12800 و Raw 12 bitـی عکس میگیرن سری 5000 و 7000 با حداکثر ایزوی 25600 و Raw 14 bit ـی عکس میگیرن که نشون میده از نظر سنسور و پردازنده یک کلاس از سری 3000 بالاتر هستن بنابراین دست کم از نظر خود نیکون mid level به حساب میان من توی بعضی سایتها مثل dpreview هم که نگاه میکردم جزو mid level ها دسته بندی شدن.
    Last edited by *Alucard*; 01-12-2012 at 13:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

حقیقتا از همه دوستان و اساتیدی که در بخش عکاسی و فیلمبرداری فروم فعالیت دارن تشکر می کنم . سطح علمی و کیفیت پاسخ ها رو با گذشته ای حتی نه چندان دور مقایسه کنید ... باز هم خسته نباشید میگم و آرزوی سلامتی برای همه دوستان دارم .
    شاد ، سلامت و پیروز باشید .

9. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    مود i+ در دوربین های سونی (hx9v) در چه مکانهایی کاربرد داره؟
    برای کمتر شدن رنگ قرمز چه تنظیماتی رو انجام بدم؟
    مرسی
    برای اصلاح کنتراست در نماهای HDR مثلا از نمایی عکاسی میکنید که نور در یک قسمت زیاد هست فوکاس در قسمت پر نور باعث کم شدن جزئیات در سایه ها میشه و رنگهای طیف خاکستری تیره و نزدیک به مشکی رو مشکی نشون میده (Black crush) و فوکاس روی قسمت کم نور باعث زیاد شدن نور میشه و جزئیات در طیف خاکستری روشن و نزدیک به سفید رو از بین میبره ( White crush) مثلا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس اول و دوم از سمت راست به ترتیب White Crush و Black Crush رو نشون میده عکس سوم کنتراست اصلاح شده.
    برای عکاسی در محیطهای کم نور و کاهش نویز تصویر هم کاربرد داره.

برای کم کردن رنگ قرمز هم باید از تنظیمات وایت بالانس استفاده کنید.

11. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مرسی که جواب دادین.
    یعنی همون کار مود hdr رو انجام میده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

GH3 از نظر قابلیتها و کیفیت فیلمبرداری تقریبا یک دوربین بی نقص هست مخصوصا با توجه به قیمتش این دوربین از کدکهای 50Mbs و 72Mbs استفاده میکنه و کیفیت فیلمبرداری اون رو با استناد به این منابع:

و ....
    با دوربین Full Frame ـی مثل Canon 5D Mark III و در مواردی با دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای!! مثل Blackmagic Cinema و نیمه حرفه ای Sony FS100 و VG900 که حداقل قیمتی 3-4 برابر بالاتر دارن مقایسه میکنن!!!! از نظر کیفیت عکاسی هم در وضعیت خوبی هست و با وجود سنسور Micro 4/3 با دوربینهای رده بالایی که سنسور APS-C دارن قابل قیاس هست.
    ممنون از پاسخ شما خودم در اینترنت و بین چند فروشنده تحقیقاتی کردم تقریبا همه جا از کیفیت و قدرت این دوربین در فیلمبرداری به صورت وحشتناک شدیدی تعریف کردن و دیدم که چند فیلمساز حرفه ای با مدل قبلی یعنی gh2 چند فیلم بلند سینمایی ساختن که البته میگن مدل gh3 از دوربین قبلی بسیار قویتر هست فقط چیزی که کمی منو نگران کرده کیفیت عکسها هست کیفیت عکسها در این دوربین در چه حدی هست؟ در حد دوربینهای هم قیمت خودش هست یا خیر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •