درخواستتونو باید تو این تاپیک مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواستتونو باید تو این تاپیک مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل با بازی مکس پین 1
این بازی مکس پین 1 بازی لود میشه ولی وقتی میخاید وارد بازی اصلی بشه چند درصد لود میشه و بعد یهو از بازی بدون هیچ اخطاری خارج میشه روی چندین سیستم مختلف هم چک کردم به همین صورت بوده
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه نسخه دیگه از بازی رو تهیه و نصب کنید اگه مشکل حل نشد رو آیکون بازی راست کلیک کنید و از توی properties و تب compatibility تیک ویندوز xp رو بزنید
اگه حل نشد مشخصات کامل سیستمت رو بگو
راستی با چه سیستم عاملی بازی رو Run کردی??!!
سلام
دوست عزیز من بازی NEED FOR SPEED '' Hot Pursuit
رو نصب کردم درایو کارت گرافیک مربوط به ویندوز سون رو هم که در برنامه بازی بود نصب کردم . نمیدونم چرا وقتی میخواهم بازی رو اجرا کنم خطای زیر می اید. خواهش میکنم راهنمایی کنید
.d3dx9_42.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem
سلام مجید جان توی dvd بازی برنامه ای به نام DirectX وجود داره اونو نصب کنی حل میشه
سلام دوستان
وقتی رو آیکون بازی angrybirds کلیک میکنم این ارور ظاهر میشه:
آخرین آپدیت کارت گرافیک وdirectx رو هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد!!!
لطفا راهنمایی کنید.
دوستان من اولین بار ویندوز 7 64 بیت نصب کردم
الان بازی Call Of Duty رو هر کاری میکنم اجرا نمیکنه NFS رو میاره
همه ی دایرکس های تمام بازی ها رو هم نصب کردم
احتمالا ورژن قدیمی DX رو میریزی بهت پیشنهاد میکنم اول از همه DX توی DVD خود بازی رو نصب کنی اگه جواب نداد ایندفعه از اینجا دانلود کن:
اگع بازم جواب نگرفتی مشخصات کامل سیتمت رو بگذار...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.من تو بازی god of war 2 مشکل دارم.اون جا که که زنجیر عذابو از دست او تایتان پاره میکنه اونم کریتوس رو با انگشتاش بلند میکنه یهو بازی هنگ میکنه و دیگه نمیشه بازی کرد.خیلی ضد حال خوردم داشت به جاهای خوبش میرسید.کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟![]()
دوست من
در dvd بازی فایل Physx 9.07 وجود داشت که خواستم نصب کنم . چون کارت گرافیک خودم که nvidia st 220 هستش پیغام داد که ان جدید تر هستش .فایل دیگری هستش که ان ATI Catalist بود که فکر کنم مربوط به کارت گرافیک ATI باشه .خلاصه هنوز نتونستم بازی رو اجرا کنم همون error قبلی رو میده.
ترا به خدا راهنمایی کنید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)