دوستان من حدود 27 روز دیگه قرارداد یکسالم تموم میشه حدود 4 سال مخابراتمولی دیگه از این مسخره بازی ها خسته شدم یه شرکت بگین که شبانه رایگان داشته باشه بشه باهاش شبی حراکثر دو گیگ دانلود کرد تا قیمت ماهیانه 25. مرسی
دوستان من حدود 27 روز دیگه قرارداد یکسالم تموم میشه حدود 4 سال مخابراتمولی دیگه از این مسخره بازی ها خسته شدم یه شرکت بگین که شبانه رایگان داشته باشه بشه باهاش شبی حراکثر دو گیگ دانلود کرد تا قیمت ماهیانه 25. مرسی
باسلام\r\nمشترک گرامی با توجه به اشتراک گذاری (shara)سرعت دانلود شبانه رایگان از یک به هشت ، لذا حد اقل سرعت\r\nدانلود شبانه رایگان شما یک هشتم سرعت سرویس شما بر حسب کیلو بایت\r\n می باشد. برای دانلود ارزان قیمت لطفا از بسته های شگفت انگیز استفاده کنید\r\n( هر گیگ حدودا 1000 تومان).با تشکر
من مگه خرم ماهی 5 گیگ کمپین که شبانه نداره براش 25 تومن پول بدم !!!
چقدر پست و بی مسعولیتن
من خودم دارم برای 8 گیگ در ماه 28 تومن میدم الان اگه از طریق پنل 8 گیگ بخری میشه 20 تومن !![]()
چند شبي مخابرات پيشرفت كرده حدود ساعت 10 پينگ ;ميره بالا تا 280 هم ميرسه واقعا يه خسته نباشيد بايد به دوستان مخابراتي گفت اين از وضعيت شبانه و افت سرعت روزانه مشكل پينگ تايم هم اضافه شده ..الان تماس بگيري ميگه مودم ريستارت كن .....
این همه کم فروشی اخرش هم پینگ در حد المپیک میره بالا
تازه بماند بقیه شرکتها ی چنتا سایت دانلود رایگان دارن مخابرات هیچی نداره ظاهرا
مفت گرونه پس
من ماه دیگه فسخش میکنم 99 درصد اگه همین جوری پیش بره کلا میرم ی شرکت دیگه
این بود اینترنت ملی قیمتش از نصف هم کمتره توی سرورهای داخلی رایگانه
هممونو سر کیسه کردن
الان سودش میشه 1000 درصد براشون دزدی هم دیگه حد نداره
ی فیلم باید از دزدیهای بین المللی اینا ساخت
چه راحت به مردم خیانت میکنن
زنگ زدم میگم adsl گرفتم چرا شبا دیال اپ میشه میگه تصمیمیه که گرفتن میتونی کمپین رو بسوزونی از طرح عادی استفاده کنی تا شبانه داشته باشه
ببین چقدر بیشرف و دزدن
جواب تیکتی که فرستادم
اگه یک درصد به سوالم ربط داره بگین خودمو دار بزنم
1# : اصلا معلومه چی میگین ؟؟؟؟ 2 مگ یعنی 2048که تقسیم بر 8 میشه 256 و اون 32 رو از کجا اوردین ؟؟؟
اونجا کسی اصلا ریاضی میدونه چیه ؟؟؟
شما به اشتباه تقسیم بر 64 کردین
شما دو بار تقسیم بر 8 میکنین ؟؟؟
چه مدلشه خیلی جالبه این مطلب
شما یبار با ماشین حساب جمع تفریق کنین متوجه میین که شب حد اقل سرعت 2 مگ باید 256 باشه نه 32پاسخ توسط محمد مهدي زاده در تاريخ 1395/05/06 ساعت 16:54
2# : اصلا معلومه چی میگین ؟؟؟؟ این مشکل سراسریست ارتباطی به شهرستان ندارد
الان ساعت 1 شب هست سرعت دانلود 30 سایت هم به زور باز شد آخه دزدی دیگه در چه حد من این طرح رو فقط به خاطر شبانه رایگان گرفتم حق انتخاب دیگه ای هم به جز مخابرات نداریم لعنت به مخابرات
الان ساعت 1.10 دقیقه سرعت خوشبختانه 377 هست .لطفا اعلام وضعیت کنید دوستان.قبلن سر ساعت 1 میومد روی 30
ساری- کمپین 94 -2 مگ شبانه از 1-6 رایگان
----------------------------------------------------
آپدیت:
ساعت 1.21 سرعت همچنان عالی 370kB
Last edited by ghadami2005; 30-07-2016 at 00:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)