تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1391 از 1849 اولاول ... 391891129113411381138713881389139013911392139313941395140114411491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,901 به 13,910 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال یه شرکت اینترنت جدید هستم
    بسته طوفان 12 ماه، 12 فشفشه 30گیگ های وب چشمم رو گرفته.
    میخواستم ببینم نظرتون چی هست؟ من تو مانزدران بابل هستم،به نظرتون مناسب هست برا یک سال بگیرم؟ البته دانلودام شاید از ماهی 30 گیگ بیشتر شه و مجبور شم فشفشه های دیگه بخرم. سرعت و کیفیتش برام مهمه و البته دانلود مناسب.

نمیدونم قوانین انجم اجازه میده یا نه اما اگه سرویس بهتری از جای دیگه هست که قیمتش بیشتر نباشه و بشه دانلود شبانه رایگان داشت هم بهم معرفی کنید ممنونتون میشم.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فقط مشکل شاتل اینه که این طرح 100 گیگش دائمی نیست و فقط برای مدت محدودی است "این فرصت استثنایی از روز ۲۵ تا ۳۱ مرداد ماه ۹۵ در اختیار مشتریان خواهد بود." اگر دائمی بود من میرفتم از شاتل میگرفتم
    مگه های وب خیلی استیبل و دائما تصمیماتش؟

مثلا اگه از ماه دیگه باز شرایط فشفشه رو بدتر از اینی که شده کردند می خوای اعتراض کنی بگی قراردادتون بوده و باید دائم باشه؟

شرایط شرکت شاتل مثبت پیش میره و داره بهتر میکنه وضعش رو و های وب منفی (هر روز بدتر میشه)

یه نکته دیگه که میبینم بعضی پیشبی نی ها رو اینه که شاتل همیشه "پورت" کم واگذار میکنه برا همین خیلی سخت تر پورت خالیش گیر میاد

ولی های وب الان حتی داره این اینترنت داغون رو بین روستاییان هم پخش میکنه دیگه هر مرکز مخابراتی کلی پورت خالی های وب هست بماند!!!

شاتل هرقدر مشتری بگیره باز به این اینترنت "نیمه وصل نیمه قطع" های وب تبدیل نمیشه!!

جالب اینه همون کاربریم که دو خط تعریف های وب میخواد بکنه ، چند پست بعد مجبوره غر بزنه از قطع وصلی ها

* 1- های وب بدون شبانه رایگان
    2 - شاتل هم شبانه رایگان داره و هم جشنواره دانلود از شاتلند (دانلود ماهانه 500-1000 گیگ با ریموت روی سرور های شرکت شاتل با هزینه 10 هزار یا 15 هزار تومن برای یک ماه)

*1- های وب قطع وصلی و تایم اوت
    2- شاتل ثبات و اطمینان پذیری خیلی خیلی بیشتر (نمیگم بهترین شرکت بلکه در مقایسه با های وب)

فقط میمونه کسایی که هر سه روز میخوان 50 گیگ ترافیک روزانه مصرف کنن !! البته اگه قطع نباشه و بتونن استفاده کنن این همه فشفشه رو

Last edited by misam5526; 17-08-2016 at 20:51.

3. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال یه شرکت اینترنت جدید هستم
    بسته طوفان 12 ماه، 12 فشفشه 30گیگ های وب چشمم رو گرفته.
    میخواستم ببینم نظرتون چی هست؟ من تو مانزدران بابل هستم،به نظرتون مناسب هست برا یک سال بگیرم؟ البته دانلودام شاید از ماهی 30 گیگ بیشتر شه و مجبور شم فشفشه های دیگه بخرم. سرعت و کیفیتش برام مهمه و البته دانلود مناسب.

نمیدونم قوانین انجم اجازه میده یا نه اما اگه سرویس بهتری از جای دیگه هست که قیمتش بیشتر نباشه و بشه دانلود شبانه رایگان داشت هم بهم معرفی کنید ممنونتون میشم.

برای شبانه رایگان دو ششرکت شاتل و اسیاتک

شما که کیفیت برات مهمه حداقل 5-6 صفحه اخر همین تاپیک رو بخون خودت به نتیجه میرسی

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تلگرام قطع(در این لحظه)

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

های وب با این تغییراتی که داده و نداشتن ساعات رایگان کلی ریزش پیدا می کنه،اولیش خود من.

بای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام

های وب با این تغییراتی که داده و نداشتن ساعات رایگان کلی ریزش پیدا می کنه،اولیش خود من.

بای
    برات آرزو موفقیت می کنم . ولی یکی مثل من باید خاک تو سر خودم بریزم که تو این شهر خراب شده یه سرویس اینترنت درست و درمون نیست . بهترینش همین های وب بود که کلا ............

آخه چی میشه این شاتل و نمی دونم کوفت و زهر مار دیگه تو تمام شهرستان های استان بوشهر سرویس بدن !!! نمایندگی هاشون هم فقط تو شهرهای شمالی استان هست و عسلویه !!

ای تف به این شانست که باید چوب محل تولد خودت رو هم بخوری !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

مگه های وب خیلی استیبل و دائما تصمیماتش؟

فقط میمونه کسایی که هر سه روز میخوان 50 گیگ ترافیک روزانه مصرف کنن !! البته اگه قطع نباشه و بتونن استفاده کنن این همه فشفشه رو

داداش جریان این فشفشه های جدید و کلا طرح جدید های وب که در مورد کاهش تعرفه اینترنت هست به خدا باید براش یه کتاب طنزو فیلم طنز ساخت

قبلا 15 گیگ رو 9000 تومن می خریدم . یعنی هر گیگ 600 تومن

الان دارم 50 گیگ رو 30 هزار تونم می خرم . یعنی هر گیگ 600 تومن

تازه با احتساب مالیات یه چند تومنی گرون تر هم میشه

خر همون خره ولی پالونش رو عوض کرده های وب . ملت بی خبر هم به به و چه چه می کنن فکر می کنن آره های وب ارزونش کرده .

باید کلا دوباره های وب رو تخلیه کنم برگردم به همون پیشگامان !!! ولی نمی دونم وضعش چطوری باشه !!! قبلنا ( تا 3 سال قبل) که خوب بود البته قطعی شدید داشت .هر سه چهار روز می رفتم مغازه نمایندگیش تو شهرمون می رفتم گله و زاری می کردم . تا آخرش اعصابم خورد شد رفتم تخلیه اش کردم خطمو . الان شاید پورت خالی زیاد داشته باشن سرعتش خوبباشه . ولی می ترسم برم دو باره رو پیشگامان بدتر از های وب باشه !!!

سه سال قبل از پیشگامان تخلیه کردم . فقط به خاطر این که سرویس حجمی به درد بخور نداشت . یادمه یک مگ نامحدود می گرفتم ازش سرعت رو 300 کیلوبود . الان نمی دونم چطور باشه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حذف..........

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برات آرزو موفقیت می کنم . ولی یکی مثل من باید خاک تو سر خودم بریزم که تو این شهر خراب شده یه سرویس اینترنت درست و درمون نیست . بهترینش همین های وب بود که کلا ............

آخه چی میشه این شاتل و نمی دونم کوفت و زهر مار دیگه تو تمام شهرستان های استان بوشهر سرویس بدن !!! نمایندگی هاشون هم فقط تو شهرهای شمالی استان هست و عسلویه !!

سلام دوست عزیز.
    زیاد ناراحت شهر خودت نباش. من الان وسط تهرانم. نه پارس آنلاین و نه شاتل هیچکدام ظرفیت ندارند!

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز.
    زیاد ناراحت شهر خودت نباش. من الان وسط تهرانم. نه پارس آنلاین و نه شاتل هیچکدام ظرفیت ندارند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان درخواست تخلیه های وب دادم پشتیبان میگه 48 ساعت تاییدش طول میکشه و جمع اوری تا دوهفته زمان میبره میخوام برم شاتل چیکار کنم راهی نداره سریعتر بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •