دوره کد برای مقطع خاصی هستش؟مثلا لیسانس به بالا؟
دوره کد برای مقطع خاصی هستش؟مثلا لیسانس به بالا؟
اره کادری بشم.....یعنی چی که معلوم نیست موندگار بشم؟؟؟؟؟؟
به نظرت تو عقیدتی هم سخت میگذره؟؟؟ حداقل نظامی گری که نداره....
خواهششش داداش..چیزایی رو که میدونستم گفتم....روز اول چیزی نیاز نیست که ببری.چون به ما همون روز اول 3 روز مرخصی دادن تا لباسامونو درست کنیم که به شما هم میدن..برای تلو هم الان زوده....چیزایی که لازم باشه رو وقتی پنج شنبه جمعه میای مرخصی با خودت میبری...
فقط سعی کن با خودت اجیل ببری..مثل بادام.نخود..همچنین شکلات.... اصلا غذاش اونجا بدرد نمیخوره....بزرا راحت بهت بگم..سه اهفته اول اصلا و ابدا احساس نمیکنی که مرد هستی( متوجه منظورم میشی که؟؟) یکی از بچه های عقیدتی میگفت که کافر نمیریزن ولی یه مادست که عوارض نداره که اونو میریزن....الله اعلم..
ساعت 5.30 صبحانه..ساعت 12.30 ناهار..ساعت 17.30 شام.... پس با این حساب حتما اجیل با خودت ببر و بریز تو جیپ خودت تا میان وعده خوبی بشه و ضعف نکنی...
دوره کد رو بیشتر تو ارتش میزنن و اونم برای فوق دیپلم و لیسانس هستش..در مواقع خیلی کم دیپلم هم میخوره..اگه کم داشته باشن....
فوق لیسانس به بالا مستقیم میرن سره یگانشون
نمره ی شبیه ساز از اون بدتر اون حتی ثبتم نشدکه بدن دسته فرمانده گروهان .. رندم نمره میدن فرمانده ها جدی نگیرین این چیزا رو با یک بار تیر اندازی هیچ کس تیر انداز نمیشه ..
من خودم دوره کد عقیدتی بودم و بعد از آموزشی تا آخرش عقیدتی بودم و تمام و زیر وبمش رو میدونم. شما فکر نکن اگر کادری بشی از شر نظام خلاص میشی. اگه بخوای کادری باشی حداقل 18 ماه آموزشی داری.... ولی برای طی دوره سربازی عقیدتی یکی از بهترین جاهای ارتشه...ره کادری بشم.....یعنی چی که معلوم نیست موندگار بشم؟؟؟؟؟؟
به نظرت تو عقیدتی هم سخت میگذره؟؟؟ حداقل نظامی گری که نداره....
ممکنه با یک اتفاق با یک پرونده سازی و... از عقیدتی بندازنت بیرون بفرستنت مرز. همه چی تو نیروهای مسلح ممکنه.
کجا خدمت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ثبت نشده چیه؟؟؟؟ واسه ما همه نمره ها رو همون لحظه پرینت گرفتن دادن به فرمانده هااااا..بعدشم زدن پشت شیشه هر اسایشگاهه.....فاطر الکی نیست..چون من خودم که تیر میزدم خوب میدیدم که همش خورد تو خال سیاه..چون من جدا گونه و تنهایی با فاطر تیر اندازی کردم..اخرشم تو سیستم که نگاه کردم ..کامپیوتر نمره 100 به من داد....اگر خودم نمیدیدم که تیرام به خال سیاه نمیخورد ..اره اونوقت حق با شما بود..ولی من خودم دیدم که خورد..
نمیدونم والله...شاید حق با شما باشه....ولی این عقیدتی هایی که من میبینم تو پادگانمون..به نظر نمیاد کارشون سخت باشه....7 میان 2 میرن....با نظام جمع هم کاری ندارن.....اموزشیشم فکر نکنم قوای جسمی قوی بخواد...همش کلاس خوابه دیگههههههههههههه......قران..ا حکام..نماز...18 ماه اموزشش همینه دیگه..درسته؟
حالا نگفتم که صد در صد برم....گفتم شاید اگه خدا خواست....حالا نمیدونی سای چند بار نیرو میگیرن؟؟؟؟؟ سری قبل تا برج 7 مهلتش بود که تمام شد....
با پارتی بازی هم میشه جذب شد بدون اینکه درخواست جذب نیرو بدن؟
01 ام منم واسه ما که ثبت نشد منم دو تاشو زدم به خال ولی چیزی ثبت نشد نه برگه ای چسبونده شد به شیشه..
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)