تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1391 از 2199 اولاول ... 3918911291134113811387138813891390139113921393139413951401144114911891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,901 به 13,910 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

مودم سالم بود اما میزان RSSI من بالای هفتاد بود و دلیل افت سرعت رو همین تشخیص داد
    من حتی با RSSI منفی 80 هم سرعت دانلود و پینگ خوبی خوبی داشتم، با تنظیم دقیق تر رسوندمش به منفی 72، الان سرعت آپلودم بهتر شده، همین! با همین RSSI بالای هفتاد از سرویسم بسیار راضی ام.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

Rssi من تا 59- هم میاد ولی زیاد تاثیر نداره. سرعت دانلود اول و اخرش دست خودشونه.

پ.ن: بالاخره از صدقه سر کیفیت افتضاح مبین نت تعداد صفحه های تاپیک به عدد امسال رسید یکی از مدیرها زحمت بکشه این تاپیک رو ببنده بده واسه بایگانی در تاریخ، یدونه نو و تازش رو باز کنه
    Last edited by arash59b; 11-02-2013 at 22:22.

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

RSSI رو من از 78 رسوندم به 65 با تست سرعت رو سرور لندن:
    متوسط دانلود 10 تا بهتر
    متوسط آپلود 10 تا بهتر (الان آپلود اکثرا بالای 20)
    متوسط پینگ هم 100 تا پایین تر اومده
    در کل سرعت لود شدن صفحات بهتر شده ...

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب دوستان اگه یادتون باشه چند صفحه قبل یه بحثی داشتیم درمورد حق و حقوق مشترکین مبین نت و سرعت کم و خدمات پایین اون...
    من با 128 یکماهه شروع کردم و چون نسبتا خوب بود 6 ماهه 512 تمدید کردم، منتها خورد به این افت سرعت مبین نت و من بسیار ناراضی شدم،
    یک ماهی صبر کردم، مودم رو آپدیت کردم و با عامل فروش صحبت کردم و نتیجه ای نگرفتم.
    نهایتا تصمیم گرفتم که به سراغ خودشون برم و الان حدود یک هفته ده روزی میگذره،
    اول با شماره مرکز خدماتشون دو سه بار تماس گرفتم
    نهایتا گفتن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم یه تست سرعت بگیرم و تصویرش رو با ذکر شماره اشتراک به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنم، همین کارو کردم، همزمان به سایت مبین نت قسمت صدای مشتری رفتم و دوبار فرم اعتراض رو پرکردم
    واسم دو سه تا ایمیل اومد که یه سری چرندیات توش نوشته بود درباره تنظیم بروزر و عدم استفاده از ف ی ل t ر ...
    مجددا زنگ زدم به مرکز خدمات و گفتم اینکار هارو انجام دادم، طرف هم سوالای دیگه ای پرسید و وقتی مطمئن شد گفت برات فرم پر میکنم
    حالا این فرم پر کردن یعنی چی؟؟ یعنی اینکه یکی رو میفرستن که میاد خونه و سرویس شمارو چک میکنه!
    خوب بعد از 24 ساعت یکی تماس گرفت و اومد خونه!
    مودم سالم بود اما میزان RSSI من بالای هفتاد بود و دلیل افت سرعت رو همین تشخیص داد، حالا بماند که همین کارشناس مبین نت خودش افت کلی سرعت رو قبول داشت...
    مشکل من از عامل فروش بود که بدون اینکه اولش بیاد چک کنه که در منزل ما RSSI زیر 70 باشه مودم رو فروخته بود و در واقع تخلف کرده بود! خلاصه این آقا یه مقداری مودم رو جابجا کرد و نهایتا خودم بعد از رفتنش تونستم مودم رو جایی بزارم که RSSI بیاد زیر 70...الان سرعت و پینگ بهتر شده
    با سرور لندن: قبل از ظهر دانلود به هفتاد هشتاد میرسه...ظهر به سی سی و پنج و آخر شب هم به ده پونزده میرسه...این نسبت به قبل بهتر شده، سرعت لود شدن صفحه ها بهتر شده
    اینم بگم تو این چند روز برخورد مبین نت خیلی محترمانه و حرفه ای بود و منم هرگز حالت شاکی نداشتم و فقط مشکلم رو گزارش میدادم
    شما اگه افت سرعت داری این حقته اعتراض کنی و هیچوقت تصور نکن آدم بدبختی هستی که هر چی گذاشتن جلوت اعتراض نکنی!
    امروز ظهر یه شماره ناشناس افتاد رو گوشیم، خانمی از مبین نت بود، در مورد کارشناس که اومده بود پرسید ...نهایتا نتیجه این شده: بهم گفت انتخاب با خودتونه، مشکل شما بدلیل RSSI پایین تو منطقتون هست اگه دوستا دارین میتونین مودم رو پس بدین! اگه دوس ندارین هم میتونین یه مدت صبر کنین و اگه بهتر نشد پسش بدین ! خوب این نتیجه خوبیه عزیزان...
    هر کی مشکل داره بیخیال نشه! اون مراحلی که گفتم انجام بدین تا به "فرم پر کردن" برسین و بتونین اعتراضتون رو به این شرکت برسونین.
    دوست عزیز اینا انقد ادمو میدوونن تا خود بیخیال شه!

اینا سیاستشونه که وقتی میخری یکی دو ماه سرعتت خوب باشه و بعد....

من خودم ۲ساله مشترک مبین نت هستم و اشناهای من هم وقتی کرفتن چند ماه براشون خوب بود و بعد خرابش کردن!!
    همه اینا جزو سیساسسته شرکته.

والا انقد زنگ زدیم پیگیری کردیم بجایی نرسیدیم.
    همش به rssi گیر میدن و بس....

۱۰۰ رحمت به adsl

6. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرعت اینترنت شما تقریبا ربطی به قدرت سیگنال شما و دوری و نزدیکی به دکل نداره و ربطش فقط به تعداد یوزرها و کاربرهایی هست که به یه دکل وصل می شن

شما می تونید با دو خط انتن هم به شرط اینکه منطقه شما از نظر تعداد کاربر کم باشه سرعت بالا داشته باشید

متاسفانه مشکل سر همین یه کلمه کوچیک تقریباً هست. چون اگه آنتن نزدیک شما پر شده باشه، سیستم بطور اتوماتیک می‌ره به آنتن‌ دورتر که جای خالی داره، که در این موقع همون عبارت "تقریباً" تبدیل به "حتم" می‌شه و کار رو خراب می‌کنه. یعنی ارتباط بقول خودشون، پرش پیدا می‌کنه و اگه پینگ بگیرید، می‌بینید که مقداری از Packetها وسط راه گم می‌شن و سرعت بخاطر این مشکل می‌یاد پائین.
    پس عملاً قدرت سیگنال و دوری و نزدیکی به دکل به سرعت ربط داره، ولی در موارد پائین RSSI و باقی پارامترهای ارتباطی. یعنی اگه در حد قابل قبولی سیگنال بالا داشته باشید، دیگه وضعیت‌تون با اونی که حداکثر کیفیت سیگنال رو داره، تفاوتی نداره. اما برای کسانی مثل من چرا و مشکل به دوری و نزدیکی هم مربوط هست.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من که نگفتم مبین کار خوبی میکنه اینجوری میده ، من همیشه گفتم کاری ندارم به بقیه چطور سرویس داده ولی من در مورد سرویس خودم میتونم نظر بدم که دادم و مدرک هم گذاشتم ، بحث من سر این بود که اینکه شما و ۹۹ درصد کاربران سرعتشون پایینه دلیل نمیشه که من که سرعتم خوبه و میگم سرعت عالی هست بگن دروغ میگی و کارمند مبین نت هستی و .... خیلی چیزای دیگه که خودم تو این مدت جواب تک تکشون رو دادم ،
    حالا برسیم سر جواب شما ، شما حرفت کاملا متین و درسته و این ایراد از شرکت مبین نت هست که اینجوری سرویس میده و کاربران اگه واقعا ناراضی هستن باید پیگیر باشن که حقشون رو بگیرن ، حالا بعضی میان میگن نمیتونیم یا اصلا کی گوش میده ، خب میتونید که دیگه سرویس نگیرید ازش ، تو همین جا کلی از کاربرا میان میگن سرعت ما ۲ مگ هست ماهانه داریم میدیم ولی ۳۰ بیشتر نمیتونیم دانلود کنیم و کلی هم فحش میدن به مبین ، خب عزیز من شما اگه شکایت کردی و به جایی نرسید ، خب چرا اصلا استفاده میکنی دوباره چرا میری دوباره تمدید میکنی که بعدش دوباره فحش بدی از سرعت کم ، خب برید یه شرکتی که سرعتش براتون مناسب باشه و پولتون رو حروم نکنید ،
    اونا هم که چند ماهه میخرن و قبلش تحقیق نکردن در مورد مبین نت تقصیر خودشونه خب ، شرکتی که این همه ناراضی داره شما با چه استدلالی رفتی یهو ۶ ماهه گرفتی ازش که اگه سرعتت کم بود بخوای ۶ ماه فحش بدی بهش ، خب ۱ ماهه میگرفتی بعد اگه خوب بود میرفتی تمدید ۶ ماهه میکردی ،

بازم میگم اصلا توجیه کیفیت بد مبین برای کاربرا نیست ولی کاربرا هم خیلیاشون خودشون این بلا رو سر خودشون میارن

نکته جالبی رو گفتین چون دقیقاً عبارت کارمندهای مبین‌نت رو تکرار کردین. بعد از بارها شکایت تلفنی و کتبی به مبین‌نت (که نگید چرا بهشون اعتراض ندادم) برام دو بار کارشناس فرستادن و بالاخره این راه‌حل رو بهم پیشنهاد دادن. اینکه منطقه سکونت ما پر از مشتری مبین‌نت شده و برای حل مشکل بیا اکانتت رو لغو کن. به عبارت بهتر مشابه صحبت شما، اگه خوشم نمی‌یاد، برم جای دیگه. اینجوری عملاً به نفع اونها می‌شه چون مشتری کم می‌شه و دردسر اونها خود بخود حل می‌شه.

بعد هم شما که می‌گید برو جای دیگه، مگه چقدر انتخاب داریم که مشکل از تنبلی خودمون باشه. یا مبین‌نت هست و یا ایرانسل. اگه جای سومی هم باشه من آشنا بهش نیستم و بدتر اصولاً نمی‌دونم که آیا توی منطقه سکونت من آنتن مناسب داره یا نه. مبین‌نت که منطقه سکونت من رو برای مودم داخلی کاملاً سبز رنگ کرده و این مشکلات هست. برای شرکت دیگه نمی‌دونم چی خواهد شد.
    مدتها که توی منطقه ما ADSL عملاً وجود نداشت و تنها راه وایمکس بود. بعد هم که
    بخاطر جابجایی عادت کردیم به وایمکس، الان سخت هست که بریم روی ADSL. بماند الان همسایه نزدیکمون رفته خط بگیره،‌ گفتن خطوط پر شده و فعلاً تا اطلاع ثانوی امکانات خط مناسب رو ندارن. مشکل اینجاست که توی ایران شرکتها عملاً یه جورایی به هم ربط دارن و یه رقابت واقعی بین اونها وجود نداره که حق انتخاب زیادی داشته باشیم. برای مثال همین الان مبین‌نت مال مخابرات هست.
    Last edited by ninipc; 12-02-2013 at 01:44.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان هرگز به حرف کسانی که میان اینجا و میگن مبین نت همینه دیگه،سرعت پایینه میخواستی نگیری،تقصیر خودته...گوش ندین، اینا یا یه ریگی تو کفشون هست یا اینکه با حق و حقوق خودشون آشنا نیستن!!
    شما با مبین نت قرارداد امضا کردی و اونا متعهد شدن که سرعت و حجم دانلود مورد درخواست شما رو بهتون ارائه بدن،
    من چند تا ایمیل زدم، تماس گرفتم و تو سایت قسمت ارتباط با مشتری رو دوبار پر کردم، یه سری چرت و پرت جواب دادن، گفتم بابا آنتن من فوله، سرعتم هم قبلا خوب بود الان افت کرده....خلاصه، ظاهرا از امروز صبح یه تغییراتی ایجاد شده و سرعتم بالا رفته، اگه بهمین صورت ثابت موند معلوم میشه من نتیجه گرفتم و بهتون میگم به کجا ایمیل بزنین و چی بگین، اگه نه، که میفهمیم شانسی بوده...

دوست عزیز شما گفتین که به "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" شکایت کردین. من توی سایتش که دیدم مثل همیشه گفته تا از خود شرکت یه کد پیگیری نگیریم، اونجا جوابی نمی‌دن. بعد هم باز باید به خود شرکت رجوع کنیم و اونها باید حلال مشکل باشن. بماند که هر بار با هر مروگری هم که داشتم سعی کردم،‌ نتونستم وارد بخش ثبت گزارش بشم و همش ایرادات فنی جاوا می‌گیره. مگه آدرس همین نیست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون اگه واقعاً اطلاعاتی در مورد نحوه شکایت دارین، ممنون می‌شم که بگید.

البته به نظرم منطقاً اینکه می‌گین مشکل از فروشنده بوده و اولش باید تست می‌کرده، کمی برام غیرقابل قبول هست. چون من حدود دو سال مشتری این شرکت هستم و هرگز تا اوایل بهار امسال کوچکترین مشکلی نداشتم و هرگز هرگز هم این RSSI کمتر از ۷۰ نشده. مودم‌ هم از اول همین بوده و عوضش نکردم. همین هفته، شنبه و یکشنبه صبح که اصولاً خطها بهتر جواب می‌دن، تونستم بدون مشکل حدود ۳ گیگابایت دانلود کنم و اگه قطعش کردم از ترس تموم شدن اکانت بود و نه مشکل فنی. درصورتیکه همون مودم بدون کوچکترین تغییر عصرها و شبها می‌شه عذاب و دردسر. اینکه می‌گن بیا پس بگیر هم نشونه خوبی نیست، چون عملاً نشون می‌ده که حالا حالا قصد بهبود شبکه رو ندارن و فقط می‌خوان مشتریهای نق‌نقو رو از سرشون باز کنن. چون اگه واقعاً دنبال بهبود کار بودن،‌ می‌گفتن صبر کنید و قول می‌دیم که به زودی همه چیز درست می‌شه.

ولی در مورد مشکلات احتمالی یه چیزی هم به نظرم می‌یاد که فکر کنم در موردش بحث نشده.
    حتماً اینجا و سایتهای مشابه دیدین که خیلی‌ها در مورد مودم جیبی شکایت دارن که اصولاً از اول گارانتی فیزیکی و تضمین آنتن‌دهی نداره. درصورتیکه همین مودم توی خود شرکت اصلی کره‌ای همچین تبلیغ شده که بایستی راحت وسط اتاق به کامپیوتر نصب بشه و ارتباط مناسب بده. اینکه طبق توصیه‌های مبین‌نت باید مودم رو بالاتر از زمین بذاریم و ببریم بچسبونیم به پنجره و غیره من رو یاد تنظیم آنتن تلویزیون مستر بین می‌اندازه که حتی با کج و معوج کردن بدن خودش هم نمی‌تونست تلویزیون رو صاف بگیره. اینجا هم اگه آنتن‌دهی و پورتهای باز مناسب باشه که اصولاً نیازی به این همه تدارکات و صغری کبری کردن نداره.
    در کل منظورم این هست که مبین‌نت اوایل اجناسش رو از هواوی چینی می‌خرید. الان رفته سراغ سئوونین‌تک کره‌ای (Seowonintech). به نظرم شاید همین تغییر تجهیزات چه توی مودم‌ها و چه توی آنتن‌ها و دستگاه‌های سرور شاید، یه جوری عدم انطباق بین کسانی که مودم‌های قدیمی هواوی دارن و تجهیزات جدید ایجاد می‌کنه. یعنی شاید توی منطقه ما مصرف تجهیزات هووای اومده پائین و درنتیجه مودم‌های کسانی مثل من شروع کردن به ریپ زدن. البته یه حدس منطقی هست و شاید هم اینجور نباشه.
    Last edited by ninipc; 12-02-2013 at 02:14.

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

دوستان جدیدن احساس نمی‌کنین ترفیک نسبت به اون چیزی که هست زود تر تموم می‌شه ؟؟
    من فک می‌کنم یکاری کردن ک ترافیک زودتر تموم شه !!
    شاید این یکی‌ از سیاست هاشونه که قیمت ترفیکو بالا نبردن ولی‌ کاری کردن که زود تموم شه مشترک مجبور شه دوباره بخره !!
    ۲ گیگ شارژ می‌کنم ۱ هفته نمی‌شه تموم می‌شه...
    در طول روز اصلا دانلود نمیکنم
    و هیچکس جز خودم از اینترنت خودم استفاده نمی‌کنه..

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان جدیدن احساس نمی‌کنین ترفیک نسبت به اون چیزی که هست زود تر تموم می‌شه ؟؟
    من فک می‌کنم یکاری کردن ک ترافیک زودتر تموم شه !!
    شاید این یکی‌ از سیاست هاشونه که قیمت ترفیکو بالا نبردن ولی‌ کاری کردن که زود تموم شه مشترک مجبور شه دوباره بخره !!
    ۲ گیگ شارژ می‌کنم ۱ هفته نمی‌شه تموم می‌شه...
    در طول روز اصلا دانلود نمیکنم
    و هیچکس جز خودم از اینترنت خودم استفاده نمی‌کنه..
    برنامه du meter نصب کن که نشون بده چقدر پهنای باند مصرف میکنی , اگه اونجا دیدی کمتره زنگ بزن شکایت کن

من خودم چون شبا دانلود میکنم اصلا شارژ نمیکنم خیال خودمو راحت کردم

راستی سرعت دانلود امشب برای من دوباره به حالت عادی برگشت و الان دارم ۴۲۰ دانلود میکنم
    دیشب خیلی بد بود رسیده بود به ۲۸۰ :(

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سه بار تست سرعت گرفتم و با وجود اینکه پینگ خیلی وضعیت بدی نداره، اما باز سرعت خیلی با یک مگابیت فاصله داره. بدترین بخشش سرعت آپلود هست که واقعاً افتضاح هست و با توجه به سرعت دانلود بعید هست که مشکل بخاطر مسائل فنی باشه و احتمال زیاد خودشون عمداً کمش کردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •