میبینم که شاتل صفحه اول سایتش را هم تغییر داد.!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میبینم که شاتل صفحه اول سایتش را هم تغییر داد.!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اطلاع همه مشتركان سرویسهای ویژه (ART) شاتل میرسانیم كه ترافیك مصرف شده كلیهی كاربران سرویسهای ART1 تا ART6 در روزهای پنجشنبه تا پایان زمستان 1388 همچنان رایگان خواهد بود.
طی مدت زمان یاد شده، كلیهی كاربران سرویسهای ART1 تا ART6 افزون بر برخورداری از ترافیك رایگان روزهای جمعه و ترافیك رایگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، از ترافیك رایگان روزهای پنجشنبه نیز بهرهمند خواهند شد.
"از قول سایت شاتل"
اره چه باحال شده!
نسخه ازمایشی هم هست×! جای پیشرفت داره!دی:
ترافیک رايگان پنجشنبهها تا پايان زمستان تمديد شد!
واقعا خجالت داره صفحه ی اول عکس پورشه پانامرا رو گذاشته که بگه مثلا پرسرعته نمیدونه سرعت یعنی چی
مگه چشه؟ من که آرت 128 دارم به جز 3 شب پیش تا این لحظه همیشه سرعت بین 19.5 تا 21 بوده. فکر نکنم باید انتظار سرعتی بیشتری داشت. حالا شانس اونایی بوده که 128 اکو دارن اما 512 براشون بستن. اما وقتی که دوباره به 128 برگردونن نباید گله ای کنن.
به هر حال من که از شاتل راضی هستم. نه قطعی داشته نه افت سرعت. البته این مسئله شاید به مرکز مخابرات هم مربوط باشه. یعنی مرکز مخابرات کمال همکاریو با شاتل داشته.
شاتل که سرعتش بد نیست من اکو 512 دارم و واقعا 512 رو دارم دریافت میکنم اکثر مواقع حالا گه گاه هم پیش اومده افت سرعت داشته باشه ولی خوب به نسبت خیلی کمه
نه عزیز همه جا این طور نیست ..منم آرت دارم ولی شبها سرعتم از دایال آپ کمتر میشه باهاشون هم تماس که میگیری میگن فشار روی سرور زیاده شبها در حال رفع مشکل هستیم ..ولی تا حالا که این مشکلو حل نکردن
الان که سرعت من شده افتضاح
در حد 4 یا 5 کیلو بایت
messenger هم دوباره باز نمیشه
عجبیه. ما مرکز کلانتری هستیم. اونقدر یوزر داره که بعد از 2 سال و نیم یک پورت برام آزاد شد. با این حال افت سرعت نداشتم.
هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)