ممنونم ...تنهایی هم عالمی داره اشکال نداره...
قیمت 1004 چنده الان؟ فقط میشه به تلویزیون وصلش کرد یا نه؟
ممنونم ...تنهایی هم عالمی داره اشکال نداره...
قیمت 1004 چنده الان؟ فقط میشه به تلویزیون وصلش کرد یا نه؟
سلام من به یه مشکل در psp goبرخورد کردم.امروز که به کامپیوتر وصلش کردم تا روش بازی بریزم دیدم که مموریشو (حافظه داخلی 16 گیگ)نمیشناسه فقط یه مموری با حجم 40 مابایت میشناسه که توش پوشه هایی مثل font و... هست.همچنین میتونم به همه عکسا و فیلما و بازیها از داخل pspدسترسی پیدا کنم ولی نمیتونم با کامپیوتر بازش کنم.مشکل از کجاست؟میخواستم تا مموریشو فرمت کنم ولی توش یه برنامه هست به اسم 635 pro-a updaterکه وقتی از حالت کپی میام بیرون از طریق اون میتونم دوباره کپی خورش کنم.میخواستم ببینم اگه فرمتش کنم میتونم دوباره اون برنامه رو بدست بیارم یا نه؟
خواهش میکنم
1004 که فکر نکنم نوش باشه من دست دو خریدم
خروجی tv هم نداره ولی تو بازار مدل 2000 slim هست که هم نازک تره و هم کیفیت تصویر بهتری داره(خروجی tv هم داره) و رمش هم 64 هست (البته تاثیرش کمه) با فریمور 6.6 هم میتونی کپی دایم کنی و ازش لذت ببری!
سلام من الان حافظه psp ام فرمت شده.دستگاه در حال حاضر کپی خوره با فریمور 6.35 pro a-4 میخوام کاری کنم که اون فایلی که قبلا توش بود که میتونستی باهاش دوباره دستگاهو کپی خور کنی داشته باشم.که فکر کنم واسه اون کار باید دوباره دستگاهو از حالت کپی خوری در بیارم و دوباره کپی خورش کنم.لطفا بگین چجوری اینکارو بکنم.(یعنی دستگاهو از حالت کپی خور در بیارم)
وقتی به کامپیوتر وصل میکنی میتونی با برنامه ی ریکاوری اونو برگردونی
می شه psp 2000 کپی موقت رو آنبریک کرد؟
سلام
Psp 3000 هم دیگه بیدا نمیشه نو؟ یک فروشگاه زنگ زدم گفت مدل go دارم 270 گرونم شده. psp go جالب نیس کشویه و صفحه کوچیک خوشم نمیاد.
3000 بازی های باحالی داره کبی خوره دایمه همه بازی ها اجرا میشه؟ هنوزم برای این مدل بازی میاد؟
vita که باحاله .لی هم اولا مشکل دارن هم قیمتی خوشگلی داره
کلا 3000 برای سن کم بدرد میخوره یا قابلیت هایی داره برای سن 20 سال
ممنون
سلام پی اس پس 3004 انبریکش اومده لطفا بگید
سلام،من بازی Patapon 3 را دانلود کردم ولی فایل بازی مثل بازی های دیگر با فرمت iso یا cso نیست.اسم فایل هست EBOOT.PBP آیا باید مثل بازی های دیگر در پوشه ISO کپی شود؟
ببخشید. من زیاد وارد نیستم. یه PSP Goدست دو گرفتم 150. سه ماه کار کرده... به نظرتون قیمتش مناسبه؟
ورژن نرم افزارش رو pro nightly نوشته. نیازی به آپگرید داره؟
نسخه کرک شده 6.39 رو دیدم براش اومده. ارش آپ کردن داره؟
ممنون از همه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)