شاتل فک کنم اونقدر ازش شکایت کردن در مورد پینگ که بالاخره یه تکونی به خودش داده و خوب شده! SNR هم فیکس شده و به 30 هم میرسه حتی
![]()
شاتل فک کنم اونقدر ازش شکایت کردن در مورد پینگ که بالاخره یه تکونی به خودش داده و خوب شده! SNR هم فیکس شده و به 30 هم میرسه حتی
![]()
مودم شما چیه ؟
Asus n16 ?
n10_c1 که آخرین سری n10 بود.
امروز من و دوستم که شاتل داره همزمان یه پکت 70 درصدی گرفتیم و دوباره پینگ ریخت به هم :|
Last edited by alottadamage; 18-08-2020 at 14:26.
فیفا 20 بازی میکردم با پیشگامان. اومدم شاتل به این امید که شاید شاتل بهتر باشه که هی میگفتن شاتل برا بازی فلان بیسان دیدم هیچ فرقی که نکرد هیچ، کمی هم بدتر بود. یکماهه گرفته بودم، تموم شد زمانش،تخلیه زدم برم پارس انلاین رو تست کنم.
حجم هم عجیبه با پیشگامان که بودم اینجوری سریع تموم نمیشد. این لامصب شاتل 85 گیگ در عرض همین 28 روز تموم شد. ما که سپردیمش دست صاحبش شاتل رو فعلن تا ببینیم در این مسیر کی دوباره به هم میخوریم.
این مورد مصرف حجم بیشتر و مشکوک و زود تموم شدن رو یکی از دوستان هم بهم گفته بود تو شاتل، ولی خودم تا حالا تجربش نکردم.
راستی پیشگامان چطور بود؟ الان پینگ تون چنده و قبلا چند بود؟
خیلی جالبه با اینکه فاصله تون تا مرکز از من بیشتره کیفیت خطتون از مال من بالاتره
عوض کردین سیم کشی رو؟ (من آخر چشم میزنم خط شما رو)
خیلی هم زیاد نیست با مرکز، البته آسیاتک رو 8 مگ snr ام حدودا 22 تا 24 بود با پروفایل گیم و annex a، ولی شاتل رو 9 مگ، تا 30 هم میره با پروفایل گیم و annex m
آره سیم کشی عوض شده، ولی خب هیچ فرقی نکرد با قبل.
پیشگامان من طرح 5000 گیگ 6 ماهه رو گرفته بودم. واقعا در برابر این شرکت خسیس و پول پرست شاتل، کویت بود ( البته الان همون پیشگامان هم شیر فلکه رو بسته و حجما رو کم کرده ). من هر چقدر زور میزدم حجم مصرف کنم که بشه ماهی 100 گیگ واقعا نمیشد. نه اینکه الکی بشینم حجم مصرف کنما، نه، همین مصرف معمولی روزانه رو وقتی نگاه میکردم میدیدم شده حدود 80 گیگ مثلن و چون حجم هم بی نهایت بود دیگه اصن متوجه محدودیت نمیشدم.
اومدم شاتل واقعا حس کردم چقدر بده محدودیت حجم 80 90 گیگ. ( چون ممکنه یکماه به دلیلی مصرفت از روتین هر ماهه خارج بشه و بخوای مثلن بیشتر مصرف کنی و احساس محدودیت میکنی )
پینگ پیشگامان دقیقا با شاتل یکی بود. با پروفایل گیم، داخلی 20 میلی ثانیه میداد. برا فیفا من حس میکنم مقداری پیشگامان بهتر بود برای من.
حالا میخام برم پارس انلاین هم یکماه تست کنم ببینم چجوریه پروفایل گیم و کیفیتشون برا بازی فیفا که من بازی میکنم.
Last edited by h_gh_gamkhor; 18-08-2020 at 21:28.
پس بعد پارس، آسیاتک رو هم تست کنید تا نتیجه قطعی رو به دست بیارید و بفهمید کدوم واسه منطقه تون بهتره![]()
درود
مشکل شدید پینگ دارم! زنگ میزنم میگن اینور مشکلی نیست و مشکل از مودمته! ولی مشخصات خط تو مودم نسبت به قبل تغییری نکرده! موندم این وسط چه کنم!!!!
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)