تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1390 از 1547 اولاول ... 390890129013401380138613871388138913901391139213931394140014401490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,891 به 13,900 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

شاتل فک کنم اونقدر ازش شکایت کردن در مورد پینگ که بالاخره یه تکونی به خودش داده و خوب شده! SNR هم فیکس شده و به 30 هم میرسه حتی

2. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شاتل فک کنم اونقدر ازش شکایت کردن در مورد پینگ که بالاخره یه تکونی به خودش داده و خوب شده! SNR هم فیکس شده و به 30 هم میرسه حتی

مودم شما چیه ؟

Asus n16 ?

4. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

n10_c1 که آخرین سری n10 بود.

امروز من و دوستم که شاتل داره همزمان یه پکت 70 درصدی گرفتیم و دوباره پینگ ریخت به هم :|
    Last edited by alottadamage; 18-08-2020 at 14:26.

6. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

فیفا 20 بازی میکردم با پیشگامان. اومدم شاتل به این امید که شاید شاتل بهتر باشه که هی میگفتن شاتل برا بازی فلان بیسان دیدم هیچ فرقی که نکرد هیچ، کمی هم بدتر بود. یکماهه گرفته بودم، تموم شد زمانش،تخلیه زدم برم پارس انلاین رو تست کنم.

حجم هم عجیبه با پیشگامان که بودم اینجوری سریع تموم نمیشد. این لامصب شاتل 85 گیگ در عرض همین 28 روز تموم شد. ما که سپردیمش دست صاحبش شاتل رو فعلن تا ببینیم در این مسیر کی دوباره به هم میخوریم.

8. 2 کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

فیفا 20 بازی میکردم با پیشگامان. اومدم شاتل به این امید که شاید شاتل بهتر باشه که هی میگفتن شاتل برا بازی فلان بیسان دیدم هیچ فرقی که نکرد هیچ، کمی هم بدتر بود. یکماهه گرفته بودم، تموم شد زمانش،تخلیه زدم برم پارس انلاین رو تست کنم.

حجم هم عجیبه با پیشگامان که بودم اینجوری سریع تموم نمیشد. این لامصب شاتل 85 گیگ در عرض همین 28 روز تموم شد. ما که سپردیمش دست صاحبش شاتل رو فعلن تا ببینیم در این مسیر کی دوباره به هم میخوریم.

این مورد مصرف حجم بیشتر و مشکوک و زود تموم شدن رو یکی از دوستان هم بهم گفته بود تو شاتل، ولی خودم تا حالا تجربش نکردم.

راستی پیشگامان چطور بود؟ الان پینگ تون چنده و قبلا چند بود؟

10. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

خیلی جالبه با اینکه فاصله تون تا مرکز از من بیشتره کیفیت خطتون از مال من بالاتره

عوض کردین سیم کشی رو؟ (من آخر چشم میزنم خط شما رو)

12. این کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

خیلی جالبه با اینکه فاصله تون تا مرکز از من بیشتره کیفیت خطتون از مال من بالاتره

عوض کردین سیم کشی رو؟ (من آخر چشم میزنم خط شما رو)

خیلی هم زیاد نیست با مرکز، البته آسیاتک رو 8 مگ snr ام حدودا 22 تا 24 بود با پروفایل گیم و annex a، ولی شاتل رو 9 مگ، تا 30 هم میره با پروفایل گیم و annex m

آره سیم کشی عوض شده، ولی خب هیچ فرقی نکرد با قبل.

14. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این مورد مصرف حجم بیشتر و مشکوک و زود تموم شدن رو یکی از دوستان هم بهم گفته بود تو شاتل، ولی خودم تا حالا تجربش نکردم.

راستی پیشگامان چطور بود؟ الان پینگ تون چنده و قبلا چند بود؟
    پیشگامان من طرح 5000 گیگ 6 ماهه رو گرفته بودم. واقعا در برابر این شرکت خسیس و پول پرست شاتل، کویت بود ( البته الان همون پیشگامان هم شیر فلکه رو بسته و حجما رو کم کرده ). من هر چقدر زور میزدم حجم مصرف کنم که بشه ماهی 100 گیگ واقعا نمیشد. نه اینکه الکی بشینم حجم مصرف کنما، نه، همین مصرف معمولی روزانه رو وقتی نگاه میکردم میدیدم شده حدود 80 گیگ مثلن و چون حجم هم بی نهایت بود دیگه اصن متوجه محدودیت نمیشدم.

اومدم شاتل واقعا حس کردم چقدر بده محدودیت حجم 80 90 گیگ. ( چون ممکنه یکماه به دلیلی مصرفت از روتین هر ماهه خارج بشه و بخوای مثلن بیشتر مصرف کنی و احساس محدودیت میکنی )

پینگ پیشگامان دقیقا با شاتل یکی بود. با پروفایل گیم، داخلی 20 میلی ثانیه میداد. برا فیفا من حس میکنم مقداری پیشگامان بهتر بود برای من.

حالا میخام برم پارس انلاین هم یکماه تست کنم ببینم چجوریه پروفایل گیم و کیفیتشون برا بازی فیفا که من بازی میکنم.
    Last edited by h_gh_gamkhor; 18-08-2020 at 21:28.

16. 2 کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

پیشگامان من طرح 5000 گیگ 6 ماهه رو گرفته بودم. واقعا در برابر این شرکت خسیس و پول پرست شاتل، کویت بود ( البته الان همون پیشگامان هم شیر فلکه رو بسته و حجما رو کم کرده ). من هر چقدر زور میزدم حجم مصرف کنم که بشه ماهی 100 گیگ واقعا نمیشد. نه اینکه الکی بشینم حجم مصرف کنما، نه، همین مصرف معمولی روزانه رو وقتی نگاه میکردم میدیدم شده حدود 80 گیگ مثلن و چون حجم هم بی نهایت بود دیگه اصن متوجه محدودیت نمیشدم.

اومدم شاتل واقعا حس کردم چقدر بده محدودیت حجم 80 90 گیگ. ( چون ممکنه یکماه به دلیلی مصرفت از روتین هر ماهه خارج بشه و بخوای مثلن بیشتر مصرف کنی و احساس محدودیت میکنی )

پینگ پیشگامان دقیقا با شاتل یکی بود. با پروفایل گیم، داخلی 20 میلی ثانیه میداد. برا فیفا من حس میکنم مقداری پیشگامان بهتر بود برای من.

حالا میخام برم پارس انلاین هم یکماه تست کنم ببینم چجوریه پروفایل گیم و کیفیتشون برا بازی فیفا که من بازی میکنم.

پس بعد پارس، آسیاتک رو هم تست کنید تا نتیجه قطعی رو به دست بیارید و بفهمید کدوم واسه منطقه تون بهتره

18. 3 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود
    مشکل شدید پینگ دارم! زنگ میزنم میگن اینور مشکلی نیست و مشکل از مودمته! ولی مشخصات خط تو مودم نسبت به قبل تغییری نکرده! موندم این وسط چه کنم!!!!

20. 2 کاربر از alinice321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •