در جواب بهمن از خبرگزاری فارس
![]()
در جواب بهمن از خبرگزاری فارس
![]()
برای متن همین رو نوشتن احمقا و من در جوابشون نوشتم :
2 مگ یعنی 2048که تقسیم بر 8 میشه 256 و اون 32 رو از کجا اوردین ؟؟؟
اونجا کسی اصلا ریاضی میدونه چیه ؟؟؟
شما به اشتباه تقسیم بر 64 کردین
شما دو بار تقسیم بر 8 میکنین ؟؟؟
چه مدلشه خیلی جالبه این مطلب
شما یبار با ماشین حساب جمع تفریق کنین متوجه میین که شب حد اقل سرعت 2 مگ باید 256 باشه نه 32
درود
فایده نداره برادر... اینا تصمیمشونو گرفتن شبانه رو بکل حذف کنن ... یه سری که هنوز طرح شبانشون مونده سرعت اوردن پایین تا عملا نشه چیزی دانلود کرد!! ادم میمنونه چی بگه! اگه یه ذره مسئولیت و وجدان داشتن باید صبر میکردن طرحهای ما تموم میشد و طرح جدید بدون شبانه میدادن! عملا با این کارشون ملتو مسخره میکنن... من که این دوره تموم شه از مخابرات میرم ...شایدم زودتر ...
اقایون زنگ بزنین 2020 دهنشون رو سرویس کنین
اینا هنوز نمیدونن 265 رو نباید تقسیم بر 8 کرد بلکه 2 مگ رو باید تقسیم بر 8 کرد
خیلی گاون این همه نبوق رو از کجا کش رفتن
منکه نمیتونم صبر کنم دورم تمام بشه 150 روز مونده میزنم تخلیه میرم ی شرکت دیگه خاک بر سر ما ایرانیا هم کردن ی مشت دزدیم
خب شما راحت میتونی از دست این بیشرفا خلاص شی انتخابات زیاده ما که تو روستاییم باید با این بی پدر مادر های دزد بسازیم![]()
اقایون سرعت شبانه درست نمیشه زنگ زدم 2020 بعد گفت کمی سرعت رو کم کردن و ترافیک رو ارزونتر کردن منم گفتم کمی ؟!!!! سرعت از 300 امده به 20
گفت میدونیم
اول قرار داد میبندن بعد سرعت رو میارن پایین
تا چند روز دیگه درست نشد
خواهشا همه ترک بزنین
خیلی بی شرفن
اینم از جوانی که وزیر زیر ساخت شد
خر عوض شده ولی پالون همونه
اعدادی ک گفتن درسته سرعت دانلود سرویس 2مگ 256kbps هست که بر 8 میشه 32
اما درصورتی که سرویس 1 به هشت باشه و همه باهم درحال دانلود! که نیست نه در قرارداد نه در سایت ذکر نشده
افت سرعت برای سرویسهای با شبانه رایگان بشکل عمدی اعمال میشه و سرویس های دیگه سرعتشون ثابته
تاقبل ساعت 1 سرعت 380 هست که به 8 بازم میشه 47 درصورتی که سرعتو تو اون ساعت در حد 20 یا 10 پایین میارن طوری که با قطعی فرقی نداره که کم فروشی هست
همین مواردو به 195 گزارش کنید سروکله زدن با پشتیبانی بی فایدست
Last edited by nihilnigritude; 27-07-2016 at 21:54.
همه جای دنیا روز به روز مردم به آرامش بیشتر و زندکی بهتر و امکانات بیشتر میرسن تو این خراب شده یه اینترنت با حداقل سرعت هم دولت عرضه نداره به مردم بده تازه با قیمت حداقل بیست برابر جاهای دیگه دنیا
فقط بعضیا میان میگن ما رکورد زدیم![]()
بی شرفا رکورد زدند 1.16 تا حالا 1.20 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)