تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1390 از 1805 اولاول ... 390890129013401380138613871388138913901391139213931394140014401490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,891 به 13,900 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این رو دیگه من نمیدونم،بطور ساده وقتی آب وارد کافوها یا سیم کشی شما میشه باعث اتصالی و نویز میشه و همین روی کیفیت اینترنت شما تاثیر میذاره.
    اخه هوا هم سرد میشه سرعت پایین میاد
    یعنی هوا هم تاثیر داره[emoji23]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوستان همشهری
    الان کدوم isp دانلود شبانه رایگان ارائه میده ؟
    البته با قیمت مناسب.و اینکه اگر سرعت بالا داشته باشه که بهتر .
    و اینکه کیفیت خدماتش چطوریه ؟
    (یک خط جدید گرفتم که مسی هستش ، قبلا هم فیبر بودم و از مخابرات و طرح طلایی سرویس داشتم ، که اگر گاهی اوقات شب میذاشتم واسه دانلود، تا صبح ساعت ۷ حدود ۶ گیگ دانلود میشد )

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بارونم نمیاد اما سرعت ری.ده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پارسال مشهد یه برف سنگین اومد اینترنت من 10 روز قطع بود. آخرش فهمیدیم که آب رفته توی کافو و کل پورت های کوچه ما سوخته بود.
    خدا بخیر کنه امسال

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کمپین 2 مگ
    چرا اینجوریه؟
    از دستشون در رفته

همین الان درستش میکنن...خوبم درست میکنن

6. 2 کاربر از mahdi-xbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

این رو دیگه من نمیدونم،بطور ساده وقتی آب وارد کافوها یا سیم کشی شما میشه باعث اتصالی و نویز میشه و همین روی کیفیت اینترنت شما تاثیر میذاره.
    جواب یکی از دوستان در کلوب رو در اینباره ببینید:

کابل مسی از سالنMDF مخابرات خارج میشود و به طرف منزل و یا شرکت تو میآید. در بین راه (در صورتیکه از کافوی 0000 ارتباط نداشته باشی یعنی فاصله کمتر از 500 متر با مخابرات و خط مستقیم از مخابرات به محل مورد نظر)مفصل بندی میشود و همین مقصل ها باعث نویز میگردد. زیرا کابل ها بدلیل متراژ باید مقصل بندی شوند و اگر کار به درستی انجام نشود( که معمولآ پیمانکارها قثط وصل میکنند) به مشکل بر خواهی خورد. درون حوضچه های مفصل بندی معمولآ آب وایساده و اگر عایث مفصل مشکل داشته باشد و آب درون حوضچه ها تخلیه نشده باشد به مشکل بر میخوری. و بهد سر کابل به کافو میرود ( همان باکس های بزرگ درون پیاده روها. و سیم به وسیله یک پیچ ترمینال که میتواند با رطوبت هوا اکسید شود, به سر کابلی دیگر بسته و انتقال پیدا میکند تا پست دیواری محل مورد نظر. و آنجا نیز با یک پیچ نسبتآ سفت میشود. اگر مشکلی بر روی کابل ها نباشد و همر مفید کابل های زیر زمینی تمام نشده باشد و ترمینال هایی که در مجاورت تاثیرات جوی هستند اکسید نشوند مشتری خوش شانسی هستی و آنگاه شاید مشکل از MDF باشد. اگر MDF هم مشکل نداشته باشد مشکل از DSLAM شرکت سرویس دهنده به شما میباشد.
    جالبی کار اینجاست که من در خونه ای که الان هستم فاصله فیزیکی و ماشین روم(نه فاصله با خط مستقیم)تا مرکز مخابراتیمون 2 کیلومتر هست اما از روی عدد attenuation در کانفیگ مودمم متوجه شدم فاصله کابلی ام 3 کیلومتر هست!!!حالا داریم میریم یک منزل جدید دیگه در یک مرکز مخابراتی دیگه که اونجا فاصله ماشین روی من تا مرکز مخابرات 1.5 کیلومتر هست اما باز از روی عدد attenuation ام متوجه شدم فاصله کابلی ام 2.5 کیلومتر هست.یعنی اینقدر در این مفصل بندیهایی که این پیمانکارها انجام میدن متراژ الکی کابل مصرف میشه که همیشه فاصله کابلی در حدود 1 کیلومتری بیشتر از فاصله ماشین رو هستش.البته اونایی که فاصله ماشین رویی که تا مرکز مخابرات دارن کمتر از یک کیلومتر هست ظاهرا از این قاعده مستثنی هستند.تنها احتمالاتی که میدم یا تو همین مفصل بندیها اینقدر کابل حروم میشه یا مخابرات از مسیرهای عجیب و غریبتر کابل را تا دم در خونه ما میرسونه و به قول معروف لقمه رو دور سر میپیچونه.ببخشید که از مبحث اصلی تاثیرات جوی بر خطوط تلفن دور شدیم.فقط خواستم تجربه ام رو بیان کرده باشم.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

پارسال مشهد یه برف سنگین اومد اینترنت من 10 روز قطع بود. آخرش فهمیدیم که آب رفته توی کافو و کل پورت های کوچه ما سوخته بود.
    خدا بخیر کنه امسال
    الان شما برو نگاه کن.خیلی از پستهای تلفن(منظور باکسهای کوچکی هستند که نقره ای رنگ یا آلومنیومی رنگ هستند و روی دیوارهای تو کوچه هامون نصب شدند)درشون باز هست و کل سیمهای توشون و ترمینال توشون دیده میشه.خوب کافیست یک برف و بارون بیاد دیگه فاتحه.اینا در اصل نه تنها دراشون باید بسته باشه بلکه اصلا باید عایق بندی شده باشن.کلا من فهمیدم مبحث اینترنت و کیفیتش اصلا برای مخابرات اهمیتی نداره و هنوز به روال 60 سال قبل فقط نهایت چیزی که براشون اهمیت داره اینه که شما بوق داشته باشی.شما کافیه یکبار برای مشکلات اینترنتی خط تلفنت یا نویز خطت بری مرکز مخابراتتون وقتی بفهمن بوق داری حتی اگر جلوشون خودزنی هم بکنی دیگه میگن به ما ربطی نداره

9. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کمپین 2 مگ
    چرا اینجوریه؟
    از دستشون در رفته

همین الان درستش میکنن...خوبم درست میکنن

خوش به حالت داداش سرعت دانلودت 615
    منم 2مگ دارم ولی سرعتم از 180 تا حالا بالاتر نرفته
    کدوم منطقه هستی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوش به حالت داداش سرعت دانلودت 615
    منم 2مگ دارم ولی سرعتم از 180 تا حالا بالاتر نرفته
    کدوم منطقه هستی؟
    منطقه امت...
    البته فک کنم بحث های مربوط به اینترانت باشه...
    لینک های داخلی 512 کیلوبایت و خارجی 200 الی 250

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان لطفا یه نفر جواب منو بده ممنون
    من طرح طلایی دارم و سرعت روزانه (اگه سرعتا خراب نباشه )به 8 مگ میرسه و سرعت شبانه 2 مگ هست اگه کمپین 2 مگ بگیرم سرعت شبانه روی چنده چون طرحم داره تموم میشه و میخوام بدونم کدوم طرح رو بگیرم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •