اخه هوا هم سرد میشه سرعت پایین میاد
یعنی هوا هم تاثیر داره[emoji23]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اخه هوا هم سرد میشه سرعت پایین میاد
یعنی هوا هم تاثیر داره[emoji23]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان همشهری
الان کدوم isp دانلود شبانه رایگان ارائه میده ؟
البته با قیمت مناسب.و اینکه اگر سرعت بالا داشته باشه که بهتر .
و اینکه کیفیت خدماتش چطوریه ؟
(یک خط جدید گرفتم که مسی هستش ، قبلا هم فیبر بودم و از مخابرات و طرح طلایی سرویس داشتم ، که اگر گاهی اوقات شب میذاشتم واسه دانلود، تا صبح ساعت ۷ حدود ۶ گیگ دانلود میشد )
پارسال مشهد یه برف سنگین اومد اینترنت من 10 روز قطع بود. آخرش فهمیدیم که آب رفته توی کافو و کل پورت های کوچه ما سوخته بود.
خدا بخیر کنه امسال![]()
کمپین 2 مگ
چرا اینجوریه؟
از دستشون در رفته
محتوای مخفی: ...
همین الان درستش میکنن...خوبم درست میکنن![]()
جواب یکی از دوستان در کلوب رو در اینباره ببینید:
جالبی کار اینجاست که من در خونه ای که الان هستم فاصله فیزیکی و ماشین روم(نه فاصله با خط مستقیم)تا مرکز مخابراتیمون 2 کیلومتر هست اما از روی عدد attenuation در کانفیگ مودمم متوجه شدم فاصله کابلی ام 3 کیلومتر هست!!!حالا داریم میریم یک منزل جدید دیگه در یک مرکز مخابراتی دیگه که اونجا فاصله ماشین روی من تا مرکز مخابرات 1.5 کیلومتر هست اما باز از روی عدد attenuation ام متوجه شدم فاصله کابلی ام 2.5 کیلومتر هست.یعنی اینقدر در این مفصل بندیهایی که این پیمانکارها انجام میدن متراژ الکی کابل مصرف میشه که همیشه فاصله کابلی در حدود 1 کیلومتری بیشتر از فاصله ماشین رو هستش.البته اونایی که فاصله ماشین رویی که تا مرکز مخابرات دارن کمتر از یک کیلومتر هست ظاهرا از این قاعده مستثنی هستند.تنها احتمالاتی که میدم یا تو همین مفصل بندیها اینقدر کابل حروم میشه یا مخابرات از مسیرهای عجیب و غریبتر کابل را تا دم در خونه ما میرسونه و به قول معروف لقمه رو دور سر میپیچونهکابل مسی از سالنMDF مخابرات خارج میشود و به طرف منزل و یا شرکت تو میآید. در بین راه (در صورتیکه از کافوی 0000 ارتباط نداشته باشی یعنی فاصله کمتر از 500 متر با مخابرات و خط مستقیم از مخابرات به محل مورد نظر)مفصل بندی میشود و همین مقصل ها باعث نویز میگردد. زیرا کابل ها بدلیل متراژ باید مقصل بندی شوند و اگر کار به درستی انجام نشود( که معمولآ پیمانکارها قثط وصل میکنند) به مشکل بر خواهی خورد. درون حوضچه های مفصل بندی معمولآ آب وایساده و اگر عایث مفصل مشکل داشته باشد و آب درون حوضچه ها تخلیه نشده باشد به مشکل بر میخوری. و بهد سر کابل به کافو میرود ( همان باکس های بزرگ درون پیاده روها. و سیم به وسیله یک پیچ ترمینال که میتواند با رطوبت هوا اکسید شود, به سر کابلی دیگر بسته و انتقال پیدا میکند تا پست دیواری محل مورد نظر. و آنجا نیز با یک پیچ نسبتآ سفت میشود. اگر مشکلی بر روی کابل ها نباشد و همر مفید کابل های زیر زمینی تمام نشده باشد و ترمینال هایی که در مجاورت تاثیرات جوی هستند اکسید نشوند مشتری خوش شانسی هستی و آنگاه شاید مشکل از MDF باشد. اگر MDF هم مشکل نداشته باشد مشکل از DSLAM شرکت سرویس دهنده به شما میباشد..ببخشید که از مبحث اصلی تاثیرات جوی بر خطوط تلفن دور شدیم.فقط خواستم تجربه ام رو بیان کرده باشم.
الان شما برو نگاه کن.خیلی از پستهای تلفن(منظور باکسهای کوچکی هستند که نقره ای رنگ یا آلومنیومی رنگ هستند و روی دیوارهای تو کوچه هامون نصب شدند)درشون باز هست و کل سیمهای توشون و ترمینال توشون دیده میشه.خوب کافیست یک برف و بارون بیاد دیگه فاتحه.اینا در اصل نه تنها دراشون باید بسته باشه بلکه اصلا باید عایق بندی شده باشن.کلا من فهمیدم مبحث اینترنت و کیفیتش اصلا برای مخابرات اهمیتی نداره و هنوز به روال 60 سال قبل فقط نهایت چیزی که براشون اهمیت داره اینه که شما بوق داشته باشی.شما کافیه یکبار برای مشکلات اینترنتی خط تلفنت یا نویز خطت بری مرکز مخابراتتون وقتی بفهمن بوق داری حتی اگر جلوشون خودزنی هم بکنی دیگه میگن به ما ربطی نداره![]()
خوش به حالت داداش سرعت دانلودت 615
منم 2مگ دارم ولی سرعتم از 180 تا حالا بالاتر نرفته
کدوم منطقه هستی؟
منطقه امت...
البته فک کنم بحث های مربوط به اینترانت باشه...
لینک های داخلی 512 کیلوبایت و خارجی 200 الی 250
دوستان لطفا یه نفر جواب منو بده ممنون
من طرح طلایی دارم و سرعت روزانه (اگه سرعتا خراب نباشه )به 8 مگ میرسه و سرعت شبانه 2 مگ هست اگه کمپین 2 مگ بگیرم سرعت شبانه روی چنده چون طرحم داره تموم میشه و میخوام بدونم کدوم طرح رو بگیرم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)