تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1390 از 4105 اولاول ... 39089012901340138013861387138813891390139113921393139414001440149018902390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,891 به 13,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

...........................
    Last edited by milad444; 08-02-2013 at 12:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه عقیدتی سیاسی لویزان چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ احتمالا بیوفتم اونجا دوره کدم رووووووو..
    نظرتون چیه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فدات داداش...
    من رشته ام علوم تربیتیه و لیسانسم و 10 روز دیگه اموزشیم تمام میشه...تا یکشنبه غروب هم هستم در خدمتت...
    از من به تو نصیحت...ارشد چیزی نشی بهترههههههههه....البته تو گروهان ما دست ما نبود و خوده فرمانده که خیلی رو نظم و اصول حساسه خودش انتخاب میکرد...مثلا من شدم مسئول کف اسایشگاه..البته نه به عنوان ارشد هاااااااااا..به عنوان یکی از 8 نفری که مسئول کف اسایشگاه هستن به علاوه ارشدمون...یه جارو الکی میزنیم که از دید فرمانده خاکها برداشته بشه و وسلام....
    پرانتز بودن پا هم نمیشه کاری کرد..من خودم پام پرانتزی بود ولی چیزی نشده...تو ارتش معاف از رزم زیاد تاثیری تو کارت نداره مگر اینکه معاف از نگهبانی باشی ....
    من گروهان سوم گردان شهید ایرانیان (نصر) هستم... اوایل باحال نبودااااااااااااااااااااا ااااااا..زهره مار بود...هر کی مارو میبینه میگه چجوری این فرمانده رو تحمل میکنین ولی 20 روز که گذشت دیگه همه چی اروم شد...الانم که دیگه هتله واقعااااااااااا...
    امل زیر مجموعه تهرانه و اگه امل ارتش داشت مستقیم میتونستی بیوفتی امل.....در مورد ساری واالله حرف و حدیث زیاده..بعضیا میگن ساری فقط کادری ها هستن و دیگه نیرو نمیگیره ولی من خودم با گوشای خودم از یه سرهنگ نظام وظیفه شنیدم که قراره این سری متاهل ها بیان گرگان و از اونجا انتقالشون بدن به ساری....
    اگه پارتی داشته باشی که دیگه غمی نیست......
    راستی واسه دوره شما قراره که اردوگاه تلو رو 20 اسفند ببرن....
    آقا دمت گرم خیلی اطلاعات خوبی دادی ...مرسی ... راجع به ساری هم ممنون خیلی خوبه کاش میشد من تو رو ببینم اونجا که نمیشه تا ما میاییم شما میری خیلی مخلصیم ... من پارتی هم اصلا ندارم هیچ جوری تو نیروهای نظامی حتی یه دونه ... دادا آخر حرفاتم نفهمیدم اردوگاه تلو رو 20 اسفند ببرن؟ یعنی چی ؟؟ کجا هست چی هست چیکار باید بکنیم ؟؟
    داداش میلاد گلم میگم با خودم موبایل بیارم که وقتایی که مرخصی میدن میزنم بیرون روشن کنم به زنم زنگ بزنم ؟؟ یا اگه ببینن واسم خیلی خیط میشه ؟؟ راستی من کلی از خاله ها و داییهام تهرانن یعنی تقریبا همشون ... وقتی شبا مرخصی میدن تا فردا میتونم برم خونه اونا ؟؟ فردا صبحش ساعت چند باید پادگان باشم ؟ بعد نکته آخر اینکه اینا به ما واسه عید مرخصی خوب میدن بیا یم ؟ یا اینکه این روزا مکه مرخصی میدن حساب میکنن دیگه عید رو مرخصی نمیدن یا اگه عید رو مرخصی میدن ممکنه که دیگه در طول آموزشی مرخصی ندن 5 شنبه جمعه ها رو ؟؟؟ راستی 5 شنبه ها از ساعت چند مرخصی هستیم تا شنبه ساعت چند ؟؟؟
    مرسی داداش گلم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه عقیدتی سیاسی لویزان چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ احتمالا بیوفتم اونجا دوره کدم رووووووو..
    نظرتون چیه....
    عقیدتی سیاسی، عقیدتی سیاسیه.فرقی نمیکنه. از 100 تا امریه بهتره. هیچی نگم بهتره.مبارکت باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان

تلو هم رد شد رفت و اومدیم برای 5-6 روز مرخصی تلو فوق العاده سرد بود !!! کلا سر جمع بعد از مرخصی که بر گردیم 6 روز از اموزشی می مونه و کلا باید خودمون رو برای مراسم تحلیف اماده کنیم

چند تا سوال این امریه ها رو درست بعد از تحلیف میدن ؟

اونایی که شرایط دار هستند ( پدر نظامی ) چند درصد احتمال داره شهر خودشون بیافتن ؟ ( شهرستانی هستم و اینجا یه تیپ مستقل داره )

راستی نمره تیر اندازی من میانگین 90 از 100 شد ( خیلی حال داد تیر اندازیش ولی اسلحه من خیلی وحشی بود )

یه سوال دیگه وقتی بریم تو یگان خدمتی می تونیم از این لباس های سبزی که فرمانده ها می پوشن بگیریم و بپوشیم ؟ ( خیلی خوشگلن لامصبا ) ( لباس فعلی ما از همین کویری ها هستش )
    شما وقتی روی سیبلی که حتی تعویضم نمیشه تیر اندازی میکنی چه طوری روی نمره ای که میگیری حساب میکنی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا دمت گرم خیلی اطلاعات خوبی دادی ...مرسی ... راجع به ساری هم ممنون خیلی خوبه کاش میشد من تو رو ببینم اونجا که نمیشه تا ما میاییم شما میری خیلی مخلصیم ... من پارتی هم اصلا ندارم هیچ جوری تو نیروهای نظامی حتی یه دونه ... دادا آخر حرفاتم نفهمیدم اردوگاه تلو رو 20 اسفند ببرن؟ یعنی چی ؟؟ کجا هست چی هست چیکار باید بکنیم ؟؟
    داداش میلاد گلم میگم با خودم موبایل بیارم که وقتایی که مرخصی میدن میزنم بیرون روشن کنم به زنم زنگ بزنم ؟؟ یا اگه ببینن واسم خیلی خیط میشه ؟؟ راستی من کلی از خاله ها و داییهام تهرانن یعنی تقریبا همشون ... وقتی شبا مرخصی میدن تا فردا میتونم برم خونه اونا ؟؟ فردا صبحش ساعت چند باید پادگان باشم ؟ بعد نکته آخر اینکه اینا به ما واسه عید مرخصی خوب میدن بیا یم ؟ یا اینکه این روزا مکه مرخصی میدن حساب میکنن دیگه عید رو مرخصی نمیدن یا اگه عید رو مرخصی میدن ممکنه که دیگه در طول آموزشی مرخصی ندن 5 شنبه جمعه ها رو ؟؟؟ راستی 5 شنبه ها از ساعت چند مرخصی هستیم تا شنبه ساعت چند ؟؟؟
    مرسی داداش گلم
    اردوگاه همون جاییه که 4 شب میبرنتون تو کوه واسه تیر اندازیو کارهای عملی...
    اوایل کار نه موبایل نیاررررررررر چون اگه ببینن دفترچه مرخصیتو بازداشت میکنن و مرخصی بهت نمیدن...ولی وقتی خوب جا افتادی میتونی ببری و باید مراقب باشی...الان دو هفتست که دژبانا خیلی بد میگردن و حتی داخل پوتین رو هم نگاه میکنن ولی میتونی ببری و بدی به پمب بنزیی که کنار پادگان داره واست داشته باشه تا هر وقت رفتی بیرون ازش استفاده کنی..دوستای منم همینکارو میکردن..هفته ای 1500 تومن هم بیشتر بابت نگهداریش نمیدی...من خودم هفته قبل گوشی بردم تو پادگان ولی این هفته اخر رو نمیبرم ..چون شاید اخرین روز همه جارو بگردن...
    واسه مرخصی هر روز از ساعت 4 غروب تا 6.30 صبح فردا..اگه اون روز نگهبان نباشی میتونی بری خونه فامیلات...پنج شنبه ها هم ساعت 10-11 ولتون میکنن تا شنبه صبح ساعت 6.30...
    مرخصی عید جدا گونست...یه عده نیمه اول عید و یه عده هم نیمه دوم عید...شما که متاهلی احتمالا کل عید خونه تشریف داری انشاالله....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما وقتی روی سیبلی که حتی تعویضم نمیشه تیر اندازی میکنی چه طوری روی نمره ای که میگیری حساب میکنی؟؟
    روی نمره با شما موافقم که کشکیه....ولی واسه ما که هر سری سیبل ها رو عوض میکردن ولی قبول دارم که نمره رو همینجوری میدادن...به نظرم نمره رو طبق همون نمره ای که تو شبیه ساز فاطر کسب میکنیم به ما میدن..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

عقیدتی سیاسی، عقیدتی سیاسیه.فرقی نمیکنه. از 100 تا امریه بهتره. هیچی نگم بهتره.مبارکت باشه
    دمت گرم داداشی...
    راستش تو این فکرم که تو عقذیتی جذب بشم و استخدام بشم....ولی ظاهرا تا برج 7 مهلت ثبت نامش بوده...حالا اگه پارتی داشته باشم میشه بدون امتحان یا اینکه وایسم تا دور بعد که نیرو میگیرن..جذب عقیدی بشم؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دمت گرم داداشی...
    راستش تو این فکرم که تو عقذیتی جذب بشم و استخدام بشم....ولی ظاهرا تا برج 7 مهلت ثبت نامش بوده...حالا اگه پارتی داشته باشم میشه بدون امتحان یا اینکه وایسم تا دور بعد که نیرو میگیرن..جذب عقیدی بشم؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورت اینه که میخوای کادری بشی؟
    30 سال خدمت در عقیدتی سختی های خاص خودشو داره. بعدش هم معلوم نیست تو عقیدتی موندگار بشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اردوگاه همون جاییه که 4 شب میبرنتون تو کوه واسه تیر اندازیو کارهای عملی...
    اوایل کار نه موبایل نیاررررررررر چون اگه ببینن دفترچه مرخصیتو بازداشت میکنن و مرخصی بهت نمیدن...ولی وقتی خوب جا افتادی میتونی ببری و باید مراقب باشی...الان دو هفتست که دژبانا خیلی بد میگردن و حتی داخل پوتین رو هم نگاه میکنن ولی میتونی ببری و بدی به پمب بنزیی که کنار پادگان داره واست داشته باشه تا هر وقت رفتی بیرون ازش استفاده کنی..دوستای منم همینکارو میکردن..هفته ای 1500 تومن هم بیشتر بابت نگهداریش نمیدی...من خودم هفته قبل گوشی بردم تو پادگان ولی این هفته اخر رو نمیبرم ..چون شاید اخرین روز همه جارو بگردن...
    واسه مرخصی هر روز از ساعت 4 غروب تا 6.30 صبح فردا..اگه اون روز نگهبان نباشی میتونی بری خونه فامیلات...پنج شنبه ها هم ساعت 10-11 ولتون میکنن تا شنبه صبح ساعت 6.30...
    مرخصی عید جدا گونست...یه عده نیمه اول عید و یه عده هم نیمه دوم عید...شما که متاهلی احتمالا کل عید خونه تشریف داری انشاالله....
    خیلی ممنونم میلاد جان خیلی لطف کردی واقعا بی نهایت کمکم کردی کاش منم میتونستم برات کاری کنم داداش گلم ... خیلی مردی ... ایشالا شما کارات همه خوب پیش بره راحت راحت باشی واسه تقسیم هم جایی که دوس داری بیفتی ... داداش گلم فقط یه سوال دیگه با عرض شرمندگی اونم اینکه چه وسایلی با خودم بیارم با توجه به اینکه قراره تلو هم بریم چیا لازم دارم که ممکن الان حواسم نباشه !!
    بازم خیلی خیلی ممنونم بی نهایت کمک کردی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •