تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1390 از 2199 اولاول ... 3908901290134013801386138713881389139013911392139313941400144014901890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,891 به 13,900 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر خوبیه
    فقط یه سوال! من قبل ازمبین نت، پارس آنلاین داشتم و مودمم رو هنوز دارم حالا اگه بخوام مخابرات بگیرم بنظرتون با همین مودم کارم رو راه میندازن؟ روی مدل و مارک مودم حساسیت دارن؟!
    نه بابا چه مشکلی میخواد داشته باشه ،
    هر شرکتی که گیر بده از فلان مودم استفاده کنید مطمئن باشین کلک پول هستش و اصلا زیر بارش نرین و بگین خودم مودم دارم ، اگرم گفتن باید فلان مدل باشه بگید آره همونه !
    دیگه تنظیمات مودم که کاری نداره میرید توش فقط جای یوزر و پسوورد رو عوض میکنید البته در بیشتر مواقع
    مخابرات که من گرفتم اصلا نگفت مودم داری ! فقط یه برگه داد توش تنظیمات و نام کاربری بود که باید تو مودم وارد میکردم ، بعدشم گفت تا فردا ببین چراغ اینترنت روشن نشد زنگ بزن وگرنه استفاده کن حالشو ببر

2. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلــــــــــــــام بچه ها

من میخوام مبین نت بگیرم با مودم بیرونیش و اینترنت یک مگ 1 به 4 یا 1 به 10 حالا مهم نیست

به نظرتون با مودم بیرونی جواب میده راضی کنندست ؟ فقط واسه دانلود میخوام همین و بس

اگه کمکم کنید ممنونتون میشم ثواب داره به خدا

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلــــــــــــــام بچه ها

من میخوام مبین نت بگیرم با مودم بیرونیش و اینترنت یک مگ 1 به 4 یا 1 به 10 حالا مهم نیست
    تفاوت این دوتا خیلی مهمه

بهتره چند پست قبل رو بخونی

به نظرتون با مودم بیرونی جواب میده راضی کنندست ؟
    بستگی به مکان و فاصله شما از انتن داره

اول به سایت مبن نت برو و رو نقشه وضعیت سیگنال دهی منطقه تون رو نگاه کن

بعد از یکی از نمایندگی های نزدیک یه محل زندگیتون بخواه که بیان واستون تست کنن (اگه از دوستاتون کسی مودم داره و بتونی ازش قرض بگیری که چه بهتر)

فقط واسه دانلود میخوام همین و بس
    همه جا سرعت دانلود خوب نیست
    با تحقیق جلو برو که بعد پشیمون نشی

اگه می تونی ADSL بگیری سراغ مبین نت نیا
    Last edited by arash59b; 11-02-2013 at 15:22.

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سرعت اینقدر پایین هست که حتی نمی تونم سایت speedtest.net را باز کنم و تست سرعت بگیرم

سرعت مثلا 1mbs

6. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سرعت اینقدر پایین هست که حتی نمی تونم سایت speedtest.net را باز کنم و تست سرعت بگیرم

سرعت مثلا 1mbs
    تایید میشه سرعت اومده پایین ، چون من که ۴۰۰ دانلود میکردم همیشه الان شده ۲۸۰ تا ۳۰۰

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بالاخره تونستم یه تست سرعت بگیرم:

قابل توجه اون دوستمون که ادعای کیفیت سرعت مبین نت را داشت و جدول دروغی ارائه می کرد (فکر کنم اسم کاربریشون هم مبین نت بود) ولی فکر نکنم فعلا آفتابی بشه
    تست از سرور خود مبین نت تو تهران گرفته شده و ربطی به اینترنت زیرساخت و ... نداره و 100% مربوط به کیفیت بسیار پایین اینترنت مبین نت هست (سرعت مثلا 1mbs):

اینم تست از سرور لندن:
    Last edited by yasaroj; 11-02-2013 at 17:01.

9. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قابل توجه اون دوستمون که ادعای کیفیت سرعت مبین نت را داشت و جدول دروغی ارائه می کرد (فکر کنم اسم کاربریشون هم مبین نت بود) ولی فکر نکنم فعلا آفتابی بشه
    تست از سرور خود مبین نت تو تهران گرفته شده و ربطی به اینترنت زیرساخت و ... نداره و 100% مربوط به کیفیت بسیار پایین اینترنت مبین نت هست (سرعت مثلا 1mbs):

اینم تست از سرور لندن:
    وای یعنی اگه من این سرعت رو داشتم دیوونه میشدم ، خدا ازشون نگذره ...
    میگم که اار سراسری هست این وضعیت ، چون از سرعت منم دقیقا ۱ مگ کم شده

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اینم تست از سرور لندن:
    کاربر مبین نت دروغ نگفته، فقط اطلاعاتی رو که بهش دادن اینجا مطرح کرده، این اطلاعات رو مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت ارائه کرده، تو سایت خودشم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر دروغی هست، این مرکزه که دروغ میگه نه کاربر «مبین نت». لطفاً تهمت نزنید.

12. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی واقعا این مبین نت افتضاحه!!!

من با ایفون اینترنت گردی و دانلود میکنم. سرعت در حد یه gors ایرانسل هست!!
    ۵۱۲ هم دارم

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب دوستان اگه یادتون باشه چند صفحه قبل یه بحثی داشتیم درمورد حق و حقوق مشترکین مبین نت و سرعت کم و خدمات پایین اون...
    من با 128 یکماهه شروع کردم و چون نسبتا خوب بود 6 ماهه 512 تمدید کردم، منتها خورد به این افت سرعت مبین نت و من بسیار ناراضی شدم،
    یک ماهی صبر کردم، مودم رو آپدیت کردم و با عامل فروش صحبت کردم و نتیجه ای نگرفتم.
    نهایتا تصمیم گرفتم که به سراغ خودشون برم و الان حدود یک هفته ده روزی میگذره،
    اول با شماره مرکز خدماتشون دو سه بار تماس گرفتم
    نهایتا گفتن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم یه تست سرعت بگیرم و تصویرش رو با ذکر شماره اشتراک به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنم، همین کارو کردم، همزمان به سایت مبین نت قسمت صدای مشتری رفتم و دوبار فرم اعتراض رو پرکردم
    واسم دو سه تا ایمیل اومد که یه سری چرندیات توش نوشته بود درباره تنظیم بروزر و عدم استفاده از ف ی ل t ر ...
    مجددا زنگ زدم به مرکز خدمات و گفتم اینکار هارو انجام دادم، طرف هم سوالای دیگه ای پرسید و وقتی مطمئن شد گفت برات فرم پر میکنم
    حالا این فرم پر کردن یعنی چی؟؟ یعنی اینکه یکی رو میفرستن که میاد خونه و سرویس شمارو چک میکنه!
    خوب بعد از 24 ساعت یکی تماس گرفت و اومد خونه!
    مودم سالم بود اما میزان RSSI من بالای هفتاد بود و دلیل افت سرعت رو همین تشخیص داد، حالا بماند که همین کارشناس مبین نت خودش افت کلی سرعت رو قبول داشت...
    مشکل من از عامل فروش بود که بدون اینکه اولش بیاد چک کنه که در منزل ما RSSI زیر 70 باشه مودم رو فروخته بود و در واقع تخلف کرده بود! خلاصه این آقا یه مقداری مودم رو جابجا کرد و نهایتا خودم بعد از رفتنش تونستم مودم رو جایی بزارم که RSSI بیاد زیر 70...الان سرعت و پینگ بهتر شده
    با سرور لندن: قبل از ظهر دانلود به هفتاد هشتاد میرسه...ظهر به سی سی و پنج و آخر شب هم به ده پونزده میرسه...این نسبت به قبل بهتر شده، سرعت لود شدن صفحه ها بهتر شده
    اینم بگم تو این چند روز برخورد مبین نت خیلی محترمانه و حرفه ای بود و منم هرگز حالت شاکی نداشتم و فقط مشکلم رو گزارش میدادم
    شما اگه افت سرعت داری این حقته اعتراض کنی و هیچوقت تصور نکن آدم بدبختی هستی که هر چی گذاشتن جلوت اعتراض نکنی!
    امروز ظهر یه شماره ناشناس افتاد رو گوشیم، خانمی از مبین نت بود، در مورد کارشناس که اومده بود پرسید ...نهایتا نتیجه این شده: بهم گفت انتخاب با خودتونه، مشکل شما بدلیل RSSI پایین تو منطقتون هست اگه دوستا دارین میتونین مودم رو پس بدین! اگه دوس ندارین هم میتونین یه مدت صبر کنین و اگه بهتر نشد پسش بدین ! خوب این نتیجه خوبیه عزیزان...
    هر کی مشکل داره بیخیال نشه! اون مراحلی که گفتم انجام بدین تا به "فرم پر کردن" برسین و بتونین اعتراضتون رو به این شرکت برسونین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •