هیچی.فقط 1 فرم کوچولو داد نوشته بود:
اینجانب .... متقاضی اتصال به خطوط ADSL میباشد لذا درخواست دارد خط تلفن..... را از PCM به عادی تغییر دهند.
همین!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هیچی.فقط 1 فرم کوچولو داد نوشته بود:
اینجانب .... متقاضی اتصال به خطوط ADSL میباشد لذا درخواست دارد خط تلفن..... را از PCM به عادی تغییر دهند.
همین!
نه نمیشه!
چه جالب قدیما که به زور پارتی و شکایت میشد درست کنی!![]()
یک ادرس ip که دوستمون دادن
منم از این استفاده میکنم راحت کار میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا نشه ! شما فقط کافیه فرم مربوطه رو که با مهر شاتل و امضاء صاحب خط تلفن هستش با کلیه مدارک ( قبض تلفن ، کپی شناسنامه و کارت ملی صاحب خط تلفن ) ببری به امور مشترکین مرکز مخابراتتون . اونا میگن بده به دبیرخانه و وقتی دادی دقیقا 48 ساعت بعدش خطط رانژه و آماده میشه .میشه خودم برم دنبالش که شرکت نخواد پول تو پاچمون کنه؟؟
فقط باید رو مخ منشی شاتل کار کنی که فرمو بهت بده .
مزیتش هم اینه که خطط به جای 1 هفته 2 روزه رانژه میشه .
مخلصیم .
برو بپ سلام![]()
اوایل 128 گرفته بودم سرعتش 512 بود ، اما بعد شد 128 {از یکی دو هفته پیش} دوباره الان شده 512 !!
چرا اینجوریه ؟ در هر صورت دمش گرم !
خوش باشین !
اینکه همون 512 خودمونه..مطمئنی شده بود یک مگا بیت؟؟ شاید توهم فانتزی IDMی چیزی بوده؟
کجا اصفهان؟؟؟ ماله من که هنوز Downstream ش 500 و خرده ایه!! فکر نکنم از بقیه اصفهانی هام عوض شده باشه!
اااااا . اگه میدونستم که خودمم میتونم برم دنبال رانژه کردن و سریع ترم کارم انجام میشه این 2 روزه که بیکار بودم خودم میرفتم دنبالش . برای من رو که از دیروز یعنی هفتم زده "در انتظار رانژه".
البته فکر نکنم تو هزینش تفاوتی بکنه آقا میلاد که اگه خودت بری دنبال کارای رانژه کردن مثلا یول کمتر بگیرن ازت .
ضمنا آقا میلاد لطف کن مشکل خطت برطرف شد اینجائم بگو ببینیم واقعا 2 روزه کارشو انجام میدن یا حرف زده فقط
![]()
ایول شیراز دوباره 128 شد 512......
نه سرویس 2 مگ را میگم
منم مرکز توحید هستم
خیلی وقت هم هست که این مشکل کوفتی رو دارم
دیگه هم خسته شدم حوصله جروبحث ندارم
فقط منتظرم این سرویس مخابرات بیاد بگم گور بابای شاتل
صبا هم توی یه سری مناطق انگار خوب داره جواب میده
یه مرکز میگه من با 128 110 کیلو میگیرم یکی میگه 20 کیلو
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)