مودم به چه صورتي تنظيم شده هست؟
PPPOE يا Bridge ؟
به نظر من اين كار رو انجام بديد شايد مشكلتون حل بشه:
اول اينكه مودمتون رو به صورت Bridge دربياريد و با ساخت كانكشن درون سيستم به اينترنت وصل بشيد.
دوم اينكه DNS هاي كارت شبكه رو تغيير بديد.
شاد باشيد![]()
مودم به چه صورتي تنظيم شده هست؟
PPPOE يا Bridge ؟
به نظر من اين كار رو انجام بديد شايد مشكلتون حل بشه:
اول اينكه مودمتون رو به صورت Bridge دربياريد و با ساخت كانكشن درون سيستم به اينترنت وصل بشيد.
دوم اينكه DNS هاي كارت شبكه رو تغيير بديد.
شاد باشيد![]()
دوستان کسی تنظیمات مودم corecess 3115 رو در دو حالت بریج و pppo بلده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام به همه دوستان.
من زمانیکه کابل LAN مودم Shuttle W920 خودم رو به PC خونگیم وصل میکنم بعد از 5 دقیقه اتصال کاملا دیزکانکت میشه و باید کاملا PC رو خاموش و دوباره روشن کنم تا بتونم 5 دقیقه دیگه به همین صورت کانکت شم. سوکت LAN کامپیوترم هم آنبورد هستش. با لپ تاپ و تلوزیون و حتی گوشی ها هیچ مشکلی ندارم و به راحتی میتونم باهاشون به اینترنت کانکت شم ولی با سیستمم نمیتونم. ویندوز هم 7 هست و دوباره ویندوز نصب کردم ولی هنوز این مشکلو دارم. خواهش میکنم راهنماییم کنید![]()
Last edited by moh3enkimia; 09-10-2012 at 18:54.
سلام به همه دوستان .
یکی از دوستام یه مودم میخواد بگیره.نمیخواد زیاد پول خرج کنه.میخواد مودمه وایرلس باشه ولی ارزونترینش.ممنون میشم ازتون اگه یه راهنمایی کنید و بگید که این دوستمون چه مودمی با چه قیمتی بگیره.
راستی تعداد پورت هاش هم اصلا براش مهم نیست چون تمامه دستگاهاش وای فای دارن.
سلام
من قبلا یک مودم Tenda w548 داشتم و اینترنت ADSL حالا یک مودم وای مکس گرفتم حالا می خواهم از مودم قبلی خودم فقط به عنوان هاب سوئیچ استفاده کنم وایرلس اون را قطع کردم ولی هر چی گشتم جایی پیدا نکردم که DHCP اون را قطع کنم.
آخه بعضی مواقع کامپیوتر ها توی شبکه هم دیگه رو نمی شناسند وقتی مودم Tenda رو خاموش می کنم یه چند دقیقه بعد خوب میشه
سلام دوستان یک مودم ایسوس معمولی داشتم که برایاینکه بتونم adsl رو تو یک ساختمان 4ط
شیر کنم مودم جدیدی خریدم به اسم tp link modem router TD w8951ND
که دو ط رو به زور ساپورت میکنه
چکار کنم و چی باید بخرم راه حل ارزونی داره؟
سلام ، من در مورد مودم Linksys X3000 سوال دارم اینجا باید بپرسم؟ (قبلا توی تاپیک WAG 120 مطرح کرده بودم)
میشه یه راهنمایی واسه وایمکس ایرانسل بزارید یکی از دوستام خریده همش ازم سوال میکنه منم بلدش نشدم هنوز؟؟سپاس
سلام دوستان.من یه لپ تاپ دارم و یه مودم ADSL TP-Link 8811 که با کابل لن متصل هست به اینترنت.میخواستم ببینم آیا توی مودم تنظیماتی وجود داره که این مودم فقط به لپتاپ خودم اینترنت بده و در صورتی که هر لپ تاپ یا کامپیوتر دیگه ای به این مودم وصل بشه نتونه از اینترنت ADSL مودم استفاده کنه؟در کل میخوام در نبود بنده کسی نتونه لپ تاپش رو به مودم من وصل کنه و براحتی ترافیک ماهیانه من رو به فنا بده.اگه راهی هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.ممنون
دوست عزیز برای اینکار بایستی یک پسورد مناسب برای مودم وایرلست انتخاب کنی تا همیشه از طریق همون پسورد بتونی به اینترنت وصل بشی ساده ترین روش دادن پسورد زمانیه که تازه مودمتو کانفکت می کنی
عبارت 192.168.1.1 رو در نوار بار مرورگرت تایپ کن تا وارد تنظیمات مودم بشی و دوباره مودمت رو کانفکت کن و در مرحله اخر طبق عکس پیوست عمل کن.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)