کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو 1 مگ بگیر
شاید منم بیام 512 بگیرم از مکس!!!
مال مخابرات رو نمیدونم چجوریه اگه میدونستم 50 رو میده دیگه 15 تومن رانژ به مکس نمیدادم![]()
پینگ داخلی مکس نت چقدر عالیه
تابناک من میشه 26 تا 32
حتی پینگ همارا هم میشه 16
![]()
Last edited by fanoostalaei; 29-08-2013 at 08:42.
سلام خدمت دوستان
بنده هم پس از تست دانلود شبانه سرویس 4 مگی مخابرات، صحبت های جناب فانوس طلایی رو مبنی بر محدود نکردن سرعت توسط مخابرات و بر خلاف همارا در زمان رایگان تایید می کنم.
البته روزا با 2 لینک دانلود 16 پورتی یعنی 32 پورت به فول دانلود می رسه ولی شبا 4-5 لینک دانلود (90 پورت) برای رسیدن به سرعت حداکثر مورد نیازه.
سایتی هم که بنده ازش دانلود داشتم یه سایت آپلودسنتر خارجی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که 60 گیگ فضا برای کاربر رایگان میده و قابلیت ریموت هم داره و تمام لینکا از اون سایت بود. پس میشه گفت سرعت دانلود به سایت خارجی و داخلی هم ربطی نداره. در زیر هم شواهدش رو میذارم.
همونطور که می بینید شبا سرعت هر لینک به 100 هم نمیرسه، پس مجبور شدم 5 تا لینک بذارم البته دیشب با 4 تا هم به حداکثر می رسید. تصویر مربوط به ساعت 3 شب.
در این ثصویر هم دانلود به ازای هر ساعت مشخصه که همونطور که می بینید در تمامی ساعات سرعت 443-444 ثبت شده به غیر از دو ساعت اول که خودم به منظور تست مرتبا قطع و وصل می کردم.
نکته آخر اینکه متوسط سرعت روز بنده حدود 444 هستش که در نتیجه شبم همون میشه. از دوستان می خوام در تایید یا ردش نظر بدن و سرعت های خودشون رو اعلام کنن.
تشکر مجدد.
سلام
من سرویس جشنواره مخابرات رو دارم دیشب تونستم 4.12 گیگ دانلود کنم ، دو روز پشت سر هم همین بود روز اول 2 لینک و روز دوم 3 لینک همزمان ، ولی 4 یا 5 لینک رو امتحان نکردم و سرعت هر ساعت هم 200 کیلوبایت برام ثبت شده بود باید امشب 4 5 لینک رو امتحان کنم نتیجش رو می گم
ممنون
سرویستون چیه؟1024 هست؟تو کدوم منطقه این سرعتو میده؟
چرا دوست عزیز ربط داره!!
من شبها فقط 2 تا لینک یا یکی میزارم دانلود چون حداکثر سرعتم رو از سرور مورد نظر میگیره
در ضمن اگر هاست سایت داخلی باشه با 1 لینک و 4 کانکشن هم سرعت 470 رو میگیره
اینم مال من : الیته من دیشب داشتم از شبکه خودمم استفاده میکردم برای همین سرعت هارو زیاد زده ولی دانلود دیشب من 10 گیگ بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردمم دیگه جا برای دانلود نداره
![]()
Last edited by fanoostalaei; 29-08-2013 at 15:33.
بله، امتحان کنید، حتما جواب میده.
سرویس بنده اولترای مخابراته یعنی همون 2مگ-4مگ که البته ندونم کاری کردم و گرنه با سرویس جشنواره هم همین سرت رو میگیرن.
منطقه هم شهرک باغمیشه ست که میشه مرکز مخابراتی شهید فهمیده. البته همونطور که گفتم اگه سایت سرعت رو لیمیت نکنه و شما هم لینک زیاد بذارید، حتما نهایت سرعت خطتون رو میده.
البته بنده با همارا هم تا روز یکشنبه با سرویس مگا فول دانلود می گرفتم که میشد 218 کیلو بر ثانیه ولی متاسفانه لیمیت کردن رو 100 و مجبور به کوچ شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)