تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1390 از 2550 اولاول ... 39089012901340138013861387138813891390139113921393139414001440149018902390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,891 به 13,900 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اره پینگ منم با تیریز زیر 50 نمیاد.

پس تصویب شد این بار 1 مگ برنزی بگیریم ببینیم چی میشه .
    تو 1 مگ بگیر
    شاید منم بیام 512 بگیرم از مکس!!!
    مال مخابرات رو نمیدونم چجوریه اگه میدونستم 50 رو میده دیگه 15 تومن رانژ به مکس نمیدادم

4. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پینگ داخلی مکس نت چقدر عالیه
    تابناک من میشه 26 تا 32
    حتی پینگ همارا هم میشه 16

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

بنده هم پس از تست دانلود شبانه سرویس 4 مگی مخابرات، صحبت های جناب فانوس طلایی رو مبنی بر محدود نکردن سرعت توسط مخابرات و بر خلاف همارا در زمان رایگان تایید می کنم.
    البته روزا با 2 لینک دانلود 16 پورتی یعنی 32 پورت به فول دانلود می رسه ولی شبا 4-5 لینک دانلود (90 پورت) برای رسیدن به سرعت حداکثر مورد نیازه.
    سایتی هم که بنده ازش دانلود داشتم یه سایت آپلودسنتر خارجی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که 60 گیگ فضا برای کاربر رایگان میده و قابلیت ریموت هم داره و تمام لینکا از اون سایت بود. پس میشه گفت سرعت دانلود به سایت خارجی و داخلی هم ربطی نداره. در زیر هم شواهدش رو میذارم.

همونطور که می بینید شبا سرعت هر لینک به 100 هم نمیرسه، پس مجبور شدم 5 تا لینک بذارم البته دیشب با 4 تا هم به حداکثر می رسید. تصویر مربوط به ساعت 3 شب.

در این ثصویر هم دانلود به ازای هر ساعت مشخصه که همونطور که می بینید در تمامی ساعات سرعت 443-444 ثبت شده به غیر از دو ساعت اول که خودم به منظور تست مرتبا قطع و وصل می کردم.

نکته آخر اینکه متوسط سرعت روز بنده حدود 444 هستش که در نتیجه شبم همون میشه. از دوستان می خوام در تایید یا ردش نظر بدن و سرعت های خودشون رو اعلام کنن.

تشکر مجدد.

10. 2 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

بنده هم پس از تست دانلود شبانه سرویس 4 مگی مخابرات، صحبت های جناب فانوس طلایی رو مبنی بر محدود نکردن سرعت توسط مخابرات و بر خلاف همارا در زمان رایگان تایید می کنم.
    البته روزا با 2 لینک دانلود 16 پورتی یعنی 32 پورت به فول دانلود می رسه ولی شبا 4-5 لینک دانلود (90 پورت) برای رسیدن به سرعت حداکثر مورد نیازه.
    سایتی هم که بنده ازش دانلود داشتم یه سایت آپلودسنتر خارجی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که 60 گیگ فضا برای کاربر رایگان میده و قابلیت ریموت هم داره و تمام لینکا از اون سایت بود. پس میشه گفت سرعت دانلود به سایت خارجی و داخلی هم ربطی نداره. در زیر هم شواهدش رو میذارم.

همونطور که می بینید شبا سرعت هر لینک به 100 هم نمیرسه، پس مجبور شدم 5 تا لینک بذارم البته دیشب با 4 تا هم به حداکثر می رسید. تصویر مربوط به ساعت 3 شب.

در این ثصویر هم دانلود به ازای هر ساعت مشخصه که همونطور که می بینید در تمامی ساعات سرعت 443-444 ثبت شده به غیر از دو ساعت اول که خودم به منظور تست مرتبا قطع و وصل می کردم.

نکته آخر اینکه متوسط سرعت روز بنده حدود 444 هستش که در نتیجه شبم همون میشه. از دوستان می خوام در تایید یا ردش نظر بدن و سرعت های خودشون رو اعلام کنن.

تشکر مجدد.
    سلام

من سرویس جشنواره مخابرات رو دارم دیشب تونستم 4.12 گیگ دانلود کنم ، دو روز پشت سر هم همین بود روز اول 2 لینک و روز دوم 3 لینک همزمان ، ولی 4 یا 5 لینک رو امتحان نکردم و سرعت هر ساعت هم 200 کیلوبایت برام ثبت شده بود باید امشب 4 5 لینک رو امتحان کنم نتیجش رو می گم

ممنون

12. این کاربر از MaFia_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستانبنده هم پس از تست دانلود شبانه سرویس 4 مگی مخابرات، صحبت های جناب فانوس طلایی رو مبنی بر محدود نکردن سرعت توسط مخابرات و بر خلاف همارا در زمان رایگان تایید می کنم.البته روزا با 2 لینک دانلود 16 پورتی یعنی 32 پورت به فول دانلود می رسه ولی شبا 4-5 لینک دانلود (90 پورت) برای رسیدن به سرعت حداکثر مورد نیازه.سایتی هم که بنده ازش دانلود داشتم یه سایت آپلودسنتر خارجی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که 60 گیگ فضا برای کاربر رایگان میده و قابلیت ریموت هم داره و تمام لینکا از اون سایت بود. پس میشه گفت سرعت دانلود به سایت خارجی و داخلی هم ربطی نداره. در زیر هم شواهدش رو میذارم.همونطور که می بینید شبا سرعت هر لینک به 100 هم نمیرسه، پس مجبور شدم 5 تا لینک بذارم البته دیشب با 4 تا هم به حداکثر می رسید. تصویر مربوط به ساعت 3 شب.در این ثصویر هم دانلود به ازای هر ساعت مشخصه که همونطور که می بینید در تمامی ساعات سرعت 443-444 ثبت شده به غیر از دو ساعت اول که خودم به منظور تست مرتبا قطع و وصل می کردم.نکته آخر اینکه متوسط سرعت روز بنده حدود 444 هستش که در نتیجه شبم همون میشه. از دوستان می خوام در تایید یا ردش نظر بدن و سرعت های خودشون رو اعلام کنن.تشکر مجدد.
    سرویستون چیه؟1024 هست؟تو کدوم منطقه این سرعتو میده؟

14. این کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

. پس میشه گفت سرعت دانلود به سایت خارجی و داخلی هم ربطی نداره. در زیر هم شواهدش رو میذارم.

چرا دوست عزیز ربط داره!!

من شبها فقط 2 تا لینک یا یکی میزارم دانلود چون حداکثر سرعتم رو از سرور مورد نظر میگیره
    در ضمن اگر هاست سایت داخلی باشه با 1 لینک و 4 کانکشن هم سرعت 470 رو میگیره
    اینم مال من : الیته من دیشب داشتم از شبکه خودمم استفاده میکردم برای همین سرعت هارو زیاد زده ولی دانلود دیشب من 10 گیگ بوده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هاردمم دیگه جا برای دانلود نداره

Last edited by fanoostalaei; 29-08-2013 at 15:33.

16. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

من سرویس جشنواره مخابرات رو دارم دیشب تونستم 4.12 گیگ دانلود کنم ، دو روز پشت سر هم همین بود روز اول 2 لینک و روز دوم 3 لینک همزمان ، ولی 4 یا 5 لینک رو امتحان نکردم و سرعت هر ساعت هم 200 کیلوبایت برام ثبت شده بود باید امشب 4 5 لینک رو امتحان کنم نتیجش رو می گم

ممنون
    بله، امتحان کنید، حتما جواب میده.

18. این کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سرویستون چیه؟1024 هست؟تو کدوم منطقه این سرعتو میده؟
    سرویس بنده اولترای مخابراته یعنی همون 2مگ-4مگ که البته ندونم کاری کردم و گرنه با سرویس جشنواره هم همین سرت رو میگیرن.

منطقه هم شهرک باغمیشه ست که میشه مرکز مخابراتی شهید فهمیده. البته همونطور که گفتم اگه سایت سرعت رو لیمیت نکنه و شما هم لینک زیاد بذارید، حتما نهایت سرعت خطتون رو میده.

البته بنده با همارا هم تا روز یکشنبه با سرویس مگا فول دانلود می گرفتم که میشد 218 کیلو بر ثانیه ولی متاسفانه لیمیت کردن رو 100 و مجبور به کوچ شدم.

20. این کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •