تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1390 از 2365 اولاول ... 3908901290134013801386138713881389139013911392139313941400144014901890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,891 به 13,900 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

(پراید چیه که بخوای جلو رو هم...)
    دوستانی که قبلا مثل سزار عزیز فکر میکردن و میگفتن جلو چیزی لازم نیست و بعدا به اهمیت استیج جلو پی بردند، لطفا تشریف بیاورند داخل.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها می خوام کامپوننت بگیرم مد نظرم Cadence cvl 6kn اینه قیمتشم 900 تومان میگه دوستمم اینو پیشنهاد میکنه نظر شمارم میخواستم بدونم
    بعد یه امپیلی مونو 1201 jbl دارم میخوام رد کنم بره جاش اینو بخرم Bm zx3.t2d که قیمتو دوستم 400 میگه امپ بهتر تو این قیمتم هست ؟
    و اینکه این امپ چقدر می ارزه
    یه راهنمایی کامپوننت خوب تو 600 هزار تومان که صداش عالی باشه چی هست
    لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

راستی ساب وفرم الپاین r12 هست
    البته من نظرمو رو سیستمی که دوستم پیشنهاد میکنه بستم به حر حال اینجا استاد زیاد هست ما هم تازه کار نیاز به راهنمایی 2500 می خوام هزینه کنم کم پولی نیست
    احتیاج به راهنمایی دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان من نظرم روی 7056 کنوود هست ولی از طرف دیگه مانیتور تصویری قیمت پایین و کیفیت صدای خروجی خوب هم می خوام. پایونیر مدل AVH-X1550 یا 1650 نوشته اکولایزر گرافیکی 8 باندی هم داره خروجی ساب نمی دونم داره یا نه. چطوره بگیرم؟ مدل AVH-P3350 چی؟هم تصویری می خوام هم ارزون هم کیفیت خوب!

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان من نظرم روی 7056 کنوود هست ولی از طرف دیگه مانیتور تصویری قیمت پایین و کیفیت صدای خروجی خوب هم می خوام. پایونیر مدل AVH-X1550 یا 1650 نوشته اکولایزر گرافیکی 8 باندی هم داره خروجی ساب نمی دونم داره یا نه. چطوره بگیرم؟ مدل AVH-P3350 چی؟هم تصویری می خوام هم ارزون هم کیفیت خوب!
    سلام
    مانيتورهاي موجود كه كلا كيفيت جالبي ندارن.
    اگر مصر به تصويري هستين 2Din بگيريد.
    تو مدلهائي كه فرمودي فقط 1650 هست كه 720 تومن قابل تهيه هست.
    3550 ايندش هم هست 930 تومن.
    بچه ها می خوام کامپوننت بگیرم مد نظرم Cadence cvl 6kn اینه قیمتشم 900 تومان میگه دوستمم اینو پیشنهاد میکنه نظر شمارم میخواستم بدونم
    بعد یه امپیلی مونو 1201 jbl دارم میخوام رد کنم بره جاش اینو بخرم Bm zx3.t2d که قیمتو دوستم 400 میگه امپ بهتر تو این قیمتم هست ؟
    و اینکه این امپ چقدر می ارزه
    یه راهنمایی کامپوننت خوب تو 600 هزار تومان که صداش عالی باشه چی هست
    لطفا راهنمایی کنید
    آقا سعيد شما دوست سعيدجان(آيديه روهام) هستيد؟
    برند كدنس رو من براش احترام قائل هستم يعني براي كليه برندها همينگونه هست.
    منتها وقتي بحث متريال، كيفيت ساخت ، سهم از بازار، رتبه هاي جهاني،اخذ جوايز و Award ها و.... پيش مياد،كدنس سهم كوچكي داره.البته كالاهاي خوب هم داره.مثل همون ساب تك كوئل 750 واتي سعيد جان.
    اين كامپوننت رو من صداش رو نشنيدم ولي با توجه به مشخصاتش،به نظر تلفيقي از قدرت و كيفيت رو ميتونه داشته باشه.
    البته بايد بشنوم تا نظر قطعي بدم.
    ببينيد ما ايرانيها به خاطر اينكه سهم جامعي از برندهاي معتبر دنيا نداريم، محدود شديم به چند برند و چون اكثرمون با زحمت كار ميكينم و پول در مياريم (جسارت به كسي نباشه)بايد بين اين برندها بهترين و با صرفه ترين كالا رو انتخاب نمائيم.
    من خودم شخصا صداي رده هاي خوب و تقريبا بالاي (نه هاي اندها)برندهاي:
    JBL،اینفینیتی،كلاريون،راكف رد،DLS ،فوكال،هليكس،هرتز،آلپاين، گليدن ماسكوني،اديو سيستم،سنسوئي،پايونير،كن وود، رو شنيدم.انتخاب اصليم فوكل هست.جزو بزرگترين كمپانيهاي مطرح در Audio هست.متاسفانه ديگه اين برند وارد نميشه به خاطر قيمت تمام شده بالاش و مقرون به صرفه نبودن براي تجار. در نبود فوكال گليدن ماسكوني انتخاب بعديم هست.صداي رده هاي مختلفش رو شنيدم،البته نه همه مدلها كه وارد شدن.من با گوشهام ميشنوم و تصميم ميگيرم.
    ولي كدنس رو شايد دو سه بار شنيدم.البته شرايط و نصب وقطعات مورد استفاده خيلي همه هستن.شايد اينها كه من شنيدم ضعف در اينگونه موارد داشته كه آنطور كه بايد و شايد نظرم رو جلب نكرده.
    لذا بهترين راه اعتماد كردن به گوشهاي نازنينمون هست و اگر بشه قبل از خريد حد اقل يه تستي از پائينترين رده توليدات يه برند بگيريم خيلي ميتونه تو تصميم گيري هامون كمك كنه.
    ببخشيد خيلي حرف زدم.
    در مورد آمپليفاير بوشمن ،خيلي كيفيت و متريال خوبي نداره.
    تا 600 تومن از آلپاين تايپ R ميتونيد كامپ تهيه كنيد.
    هرتز سريه هاي انرژي هم هست.
    Last edited by hamidR15; 27-01-2014 at 09:21.

7. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

سلام اقا حمید گل
    کوچیکتم
    بابت ساب الپاین تشکر خیلی عالیه ولی هنوز تست نکردم
    پس به نظر شما من کامپوننت تو مایه 800 تومان چی بخرم ؟
    بعد نظر من رو 2 ساب الپاین r12 به نظرتون چیه امپی واسه ساب بگیرم .و چی امپی بگیرم که کامپوننت که شما میگیو جواب بده .تو چه رنج قیمتی هم هست ؟

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

دوستانی که قبلا مثل سزار عزیز فکر میکردن و میگفتن جلو چیزی لازم نیست و بعدا به اهمیت استیج جلو پی بردند، لطفا تشریف بیاورند داخل.
    حمید جان؛واسه استیج جلو چی بگیرم(حدالامکان داخل ماشین به هم نخوره و 250 حداکثر بودجه مانده ته جیبم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حمید جان ممنون از جوابت منم منظورم همین 1650 بود (مگه 2Din با 1650 فرق می کنه؟). فقط منظور خروجی صدای خوب بود یعنی اینکه نوشته اکولایزر 8 باندی داره یعنی در حد مثلاً 7016 کنوود کیفیت صدا داره؟ می ارزه بگیرم به باند مثلاً co609 یا کامپ وصل کنم؟
    [QUOTE=hamidR15;8081428]سلام
    مانيتورهاي موجود كه كلا كيفيت جالبي ندارن.
    اگر مصر به تصويري هستين 2Din بگيريد.
    تو مدلهائي كه فرمودي فقط 1650 هست كه 720 تومن قابل تهيه هست.
    3550 ايندش هم هست 930 تومن.

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

سلام
    یه ساب پایونر308Fهستش باکسشم شرکتی کدنس
    دست دوم
    چقد می ارزه بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حمید جان بالاخره ارزش داره 1650رو 720 تومن تصویری بگیرم؟ چون هم می خوام با داشبورد ماشین مچ شه هم کیفیت صدا در حد خوب باشه یعنی co609 یا کامپ آدیو سیستم رو بهش وصل کردم خوب صداش در بیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •