تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1390 از 2014 اولاول ... 3908901290134013801386138713881389139013911392139313941400144014901890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,891 به 13,900 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عنایت: اصراری به ایرانی بودن داور دربی نداریم

کمیته داوران فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه در انتخاب ایرانی یا خارجی بودن داور دربی تابع تصمیم مسئولان فدراسیون فوتبال هستیم گفت: اصراری برای استفاده از داور ایرانی برای قضاوت دربی نداریم.

مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب افزود: دیدار سنتی استقلال و پرسپولیس همواره از اهمیت و حساسیت بالایی بین تماشاگران دو تیم برخوردار بوده و برای جلوگیری از هرگونه تنش احتمالی باید ازعواملی که می تواند به ایجاد تنش در این مسابقه دامن بزند خودداری کرد که تاکنون استفاده از داور خارجی برای این مسابقه درهمین راستا بوده است.

عنایت ادامه داد: تصمیم گیری در مورد این دیدار پیش بینی ها و هماهنگی های مختلفی نیاز دارد از همین رو به سادگی نمی توان در مورد انتخاب داور ایرانی برای دربی تصمیم گرفت.

وی تصریح کرد: تاکنون تصمیم فدراسیون فوتبال استفاده از داور ایرانی برای قضاوت این مسابقه بوده است ولی تصمیم نهایی در این زمینه به نظرموافق مقامات ارشد ورزش کشوربستگی دارد و کمیته داوران نیزتحت هرشرایطی خود را تابع این تصمیم می داند.

رئیس کمیته داوران با بیان اینکه تمامی داوران ایرانی که درلیست بین المللی قرار دارند، توان قضاوت در دربی تهران را دارند اظهار داشت: داوران ایرانی بارها درمسابقات داخلی و دیدارهای بین المللی توانایی های خود را برای قضاوت دیدارهای بزرگ ثابت کرده اند و هرکدام از آنها این قابلیت را دارند تا مسابقه استقلال و پرسپولیس را قضاوت کنند و دست کمیته داوران در انتخاب داور دربی باز خواهد بود.

عنایت درعین حال تصریح کرد: درصورتی که بخواهیم از داور ایرانی برای قضاوت دربی استفاده کنیم عملکرد داوران درهفته های آینده در انتخاب داور نهایی بسیارموثرخواهد بود و داوری که حداقل اشتباهات تاثیرگذار را طی هفته های آینده داشته باشد برای این مسابقه انتخاب خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سرنوشت قهرمان در بازي ها پايان فصل مشخص مي شود

افشين پيرواني كه بعد از شكست مقابل ملوان شديدا تحت فشار قرار گرفته در آستانه ديدار با ذوب‌آهن شرايط سختي را روي نيمكت پرسپوليس تجربه مي كند.
    ايران پيرواني در پايان تمرين پرسپوليس پيش از بازي با ذوب آهن گفت: «بازي مهمي را در برابر ذوب‌آهن در پيش‌رو داريم كه اين ديدار و كسب سه امتياز براي ما فوق‌العاده حائز اهميت است. در اين ديدار حساس فقط براي كسب سه امتياز به مصاف ذوب‌آهن مي‌رويم. خوشبختانه در اين بازي تمام بازيكنان‌مان را به غير از پتروويچ كه براي ديدن مادرش كه بيمار بود و شركت در جشن سال نو ميلادي كه به كشورش رفته در اختيار نداريم.»
    پيرواني در خاتمه خاطرنشان ساخت: «ما در ديدار با ملوان باختيم چون حريف را دست‌كم گرفتيم تيم‌ها در نيم‌فصل دوم حاشيه امنيت ندارند اما به اعتقاد من كسب نتيجه در سه، چهار ديدار آخر فوق‌العاده براي ما مهم است و مطمئنا تيم ما با ادامه يك روند منطقي مي‌تواند موفق عمل كند. نتيجه اين بازي سرنوشت نهايي ليگ را روشن نمي كند. سرنوشت قهرمان مثل فصل گذشته در بازي هاي پايان فصل مشخص مي شود و هواداران ما بايد صبور باشند.»

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مجتبی شیری: ذوب آهن سخت ترين حريف ما است

کانون هواداران پرسپولیس : مجتبي شيري در اين باره گفت: شاگردان ابراهيم زاده هفته ها است که صدرنشين هستند و اين اتفاق نشان مي دهد که اگر برابر آنها لحظه اي غفلت کنيم، به طور حتم شکستي ديگر در کارنامه ما به ثبت مي رسد.
    وي همچنين ادامه داد: البته تيم ما بعد از باخت خانگي مقابل ملوان، با انگيزه اي دو چندان بازي خواهد کرد تا در کنار جبران شکست هفته قبل، فاصله مان را با تيم هاي اول و دوم کمتر کنيم.
    شيري در مورد آمار ضعيف تيمش در گل هاي دريافتي گفت: نمي دانم چرا همه مدافعان را تنها عاملان باز شدن دروازه مي دانند.در حالي که فوتبال يک بازي گروهي است و در به ثمر رسيدن يک تاکتيک تيمي و يا در مواقعي که ضربه اي به تيم وارد مي شود، همه خطوط نقش دارند.
    گفتني است پرسپوليس در چارچوب هفته بيست و يکم ليگ برتر فوتبال فردا در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف تيم ذوب آهن مي رود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نظر شما در مورد عملکرد مصطفوی چیست ؟
    خیلی ضعیف ...
    462 71.1%

ضعیف و دور از انتظار ...
    86 13.2%

متوسط و در حد معمول !!!
    68 10.5%

خوب و بدون نقص !!!
    34 5.2%

تعداد اشخاص شرکت کرده در نظرسنجی : 650
    اولین رای : 12 دی 1387 ساعت 16:41
    آخرین رای : 13 دی 1387 ساعت 18:04

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ليگ برتر باشگاه هاي ايران - هفته بيست و یکم

شنبه 14/10/87 ساعت 13:30 ورزشگاه فولادشهر اصفهان

ذوب آهن پرسپولیس

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه بخوایم مثل بازی با ملوان بازی کنیم باختمون حتمیه
    خدا کنه غیرتی بازی کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه یه ذره تعصب و غیرت داشتن که الان وضعمون این نبود
    وی اگه فردا نتیجه نگیریم وضعیتمون خیلی خراب میشه

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

من واسه اون عده ای از تماشاگرا متاسفم که هنوز تو اولین باخت پشت افشینو خالی کردن

فردا حتما با اختلاف 2 3 تا میبریم بگو آمین : دی

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من واسه اون عده ای از تماشاگرا متاسفم که هنوز تو اولین باخت پشت افشینو خالی کردن

فردا حتما با اختلاف 2 3 تا میبریم بگو آمین : دی
    من فکر میکنم به خاطر یک باخت اون شعار ها رو ندادن

به خاطر بی تعصب و بی غیرت بودن بازیکن ها بود

من هیچ وقت پرسپولیس رو اینطور ندیده بودم

حتی پاس های سالم به 2 تا هم نمیرسید ، نه تاکتیکی ، نه برنامه ای .............. هیچی

من از باخت 4-1 مقابل سپاهان این همه ناراحت نشدم که از این بازی شدم

من دوست دارم تیم خوب بازی کنه حتی اگه نتیجه نگرفت ، این جوری دلمون خوشه بچه ها تلاششون رو کردند و باختند

ولی بازی با ملوان چی ؟؟؟ واقعا زور داره که ما این همه برای این بی غیرت ها اشک بریزیم ، حیف که عاشق تیم هستم

الان هم برای بازی ذوب آهن لحظه شماری میکنم تا جبران کنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آره دیگه اول بازی.. افشین پیروانیه سرور قلعه نوعیه..
    آخر بازی... پیروانی حیا کن پرسپولیسو رها کن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •