ببخشید دوباره می پرسم . ولی شما خودت بازی کردی؟
ببخشید دوباره می پرسم . ولی شما خودت بازی کردی؟
والا خودم دیسکشو ندارم ولی خونه دوستمینا بازی میکردن با هم من فقط نیگاه میکردمببخشید دوباره می پرسم . ولی شما خودت بازی کردی؟
,m,jhhhhhhgk
هاااا....ای که گفتی یعنی .... چه؟سلام، آره پيناتا خوبه و بازي هاش روي ridata هست و من خودم خريدم.(كارش درسته) هم كاور بلو ري داره و هم چاپ روي ديسك.اگه هم كسي ديگه هم فروشگاه بازي هاي 360 خواست بهم پ.خ بزنه.![]()
سلام دوستان بالاخره دیروز X360 رو خریدیم .
همه جا 320 می دادین ( حتی فتحی ) ما از نیما 307 هزار تومان با آبدیت و برد جاسپر و ... خریدیم .
می خواستم بدونم راهی نیست صدای این درایو و فن کم بشه ؟ ( البته صدای درایو رو با نصب بازی روی هارد کاهش می یابد . )
در توپخانه سی دی های ایکس باکس از چه نوعی هستند؟ ورباتیم یا مارک های به درد نخور؟
من به فروشنده می گم ورباتیم بده می خنده . چون هیچ فروشنده ای ورباتیم نمی فروشه . هرچی هم بگن دروغه .
مراقب باش بهت بازی دست دوم نندازن برو خدا رو شکر کن .
بهترین جنسی که پیدا می شه T-GATE هستش .
بچه ها من امروز چک کردم دیدم شماره سریال و آی دی داخل Setting Info داشبورد با شماره سریال و آی دی پشت کنسولم مغایرت داره بعد اونوقت این یعنی چی ؟
سلام رامتین خان
چقدر بهت گفتم 360 رو نفروش !!! آخه کی 360 رو میفروشه میره PS3 میخره تو این بازار مسخره !!؟؟
درسته که PS3 یک لذت واقعی هست ولی در کنار Xbox 360.
آخه مگه مردم میخوان با دیسک چیکار کنن که برن 4 5 هزار تومن پول بازی بدن !؟
طرف میخواد یک دفه بازی کنی بعد بازی رو بندازه اونور.
الان هم که اکثرا دارن Elite میخرن دیگه مشکلی نیست.
ولی خب باز اگه کسی Verbatim میخواد من کار میکنم .
به به به ...!
ببین کی اومده!!
سلام داش سعید چه عجب!!
ایشالا مشکلت حل شده و میخوای بترکونیا!!
این مشکلی نیست!
شما چیزی که باید چک کنید اینه که باید سریال داخل داشبورد با سریالی که در بالای ورودیهای USB هست یکی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)