تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 942 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من يك سيمكارت اعتباري ايرانسل دارم.

اينترنتش رايگانه و بابت اونم تا الان چيزى از اعتبارم كم نشده.

آيا امكان داره كه پولشو بعدا از من بگيرن؟

شايد هم سيمكارتمو باطل كنند؟
    شما چى از اين موضوع خبرى نداريد كه چى به سرمون ميارن؟
    خودت داري مي گي "‌اعتباري " !!!!!!
    يعني كه اول پولشو مي دي بعد استفاده مي كني ... مگه نه ؟‌قبض كه نمياد !!
    پس وقتي اعتبارتو چك ميكني و مي بيني كم نشده خب يعني نشده ديگه !
    اون طوري نيست كه بعدا بيان ازت بگيرن !
    الان فكر كنم از 25 فروردين باز GPRS رو رايگان كرده ... يه اس ام اس اومده بود برام در اين زمينه !!

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این Gprs مگه برای ان لاین بودن هم هزینه داره؟والا من تا اونجا که میدونم برای دانلود یا ارسال فایل هزینه داره امااون دوستمون گفته بود برای باز کردن صفحه هم پول میندازه!!!!
    براي دانلود و ارسال فايل هزينه داره درسته ولي وقتي آنلاين باشي و مثلا صفحه گوگل باز باشه من اينطور فكر مي كنم كه اگر صفحه مثلا 5 تا عكس داره كه بايد لود بشه و نشون بده اين داره اطلاعات رد و بدل مي كنه و پول مي افته ولي بعدش كه صفحه كامل لود شد شما اگه 5 ساعت هم همون صفحه ات باز باشه و كاري نكني هزينه اي نداره ...
    من اين طوري فهميدم.
    حالا صبر كن ببين بقيه دوستان چه نظري دارن

در آغاز فعالیت GOD OF PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این Gprs مگه برای ان لاین بودن هم هزینه داره؟والا من تا اونجا که میدونم برای دانلود یا ارسال فایل هزینه داره امااون دوستمون گفته بود برای باز کردن صفحه هم پول میندازه!!!!
    نيگا كون داداش

شوما كه مرحمت ميكوني و يه صفحه رو باز ميكوني بايد مرورگر شوما به سرور وصل بشه و يه خورده ديتا ميتا

لود كنه و همين ميشه چي؟

ميشه دانلود
    روشن شدي؟

بابت همين شوما بايد يه كمكي بسلفي

همين

وسلام
    ديگه نبينم از اين سؤالاي بي ربط بپرسيا؟ (شوخي)

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط djmamal

هر چيزي كه از اينترنت دريافت كنيم خواه، صفحه وب، متن، عكس، فايل و... يعني داريم دانلود مي كنيم.
    حتي اگر هيچ صفحه اي رو هم باز نكنيم، اگه Automatic Update ويندوز يا AutomaticUpdate ديگر نرم افزارها فعال باشه ممكنه به طور خودكار اطلاعات رد و بدل كنند. كلاً هر بار كه يكي از اون دو تا كامپيوتر كوچيك كنار ساعت ويندوز روشن و خاموش بشه يعني ديتا رد و بدل شده. و براي هر گونه رد و بدل ديتا بايد پول بديم خواه Send باشه يا Receive.

بنا بر اين بهتره تا وقتي نيازي به اينترنت GPRS نداريم اون رو توي ويندوز فعال نكنيم.
    Last edited by javad2625; 18-04-2007 at 12:36.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    آقا این دکلهای ایرنسل با ارتباطات سیار فرق می کنه ((از نظر ظاهری))
    اگه فرق می کنه لطفا فرقشو بگید
    آخه دکلهایی که من دیدم بعصیهاشون سر دکل یه آنتن هست ((حدود 90% از دکلها)) و سر بعضی هاشون یه چیز متلت گونه هست((حدود 10%از اونا))

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 به djmamal: به چي مي‌گن Download؟

دوست گرامي، منظور از Download بر خلاف اون چه كه بين بچه‌ها متداوله (موسيقي، فيلم يا عكس)، هر گونه اطلاعاتي هست كه وارد Browser شما بشه. اين اطلاعات مي‌‌تونه، نوشته، عكس، صدا، فيلم و يا حتي كادر بندي صفحه باشه.

به اين ترتيب شما براي هر كيلوبايتي از اطلاعات كه دريافت مي‌كنين (و همين‌طور ارسال مي‌كنين) لازمه پرداخت كنين. منظور از آن‌لاين بودن اينه كه اون صفحه‌اي كه باز شده به همون ترتيب باز بمونه. در اين صورت لازم نيست پولي پرداخت بشه. براي مثال شما يه صفحه اخبار يا يك اي‌ميل رو باز مي‌كنين، كه خوندنش 20 دقيقه وقت مي‌بره (البته لابد اي‌ميل بلنديه!)، در اين حالت شما براي اين زمان پولي پرداخت نمي‌كنين.

ارزش افزوده سرويس كيلوبايتي در موبايل اينه كه مثلاً در ياهو مسنجر، شما 24 ساعت آن‌لاين هستين و هميشه در دسترس دوستانتون، ولي فقط وقتي پول مي‌دين كه يه پيام بفرستين و يا پيام بگيرين.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 به God Of Pc: من دست به عصا راه مي‌رم

والا من هم درست نمي‌دونم چي مي‌شه؟

از يك طرف اعتبار كم نمي‌كنه، از طرف ديگه يهو ممكنه همه رو كم كنه و اگه بيش از اعتبار باشه سيم‌ رو بسوزونه!

پس من فعلاً كم استفاده مي‌كنم تا 7،8 روز ديگه معلوم مي‌شه، بالاخره چي‌ كارن.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این هم اقدام دیگر ارتباطات سیار ! درحالی که ایرانسل به دنبال افزایش تعرفه حدود 20% است ارتباطات سیار در یک اقدام بی سابقه :

تعرفه مکالمات اپراتور اول ۲۰ درصد کاهش میابد

رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران پيش‌بيني كرد پيشنهاد اپراتور اول تلفن همراه (ارتباطات سيار) براي كاهش حدود ‪۲۰‬درصد از تعرفه مكالمه‌اش، ظرف يك يا دو هفته آينده در مجمع مخابرات تصويب شود.

"وفا غفاريان" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: اواخر پارسال (‪ ،(۸۵‬با توجه به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات در مورد كاهش تعرفه‌هاي تلفن همراه، به اپراتور اول (ارتباطات سيار) و تاليا (مجتمع رفسنجان) ابلاغ كرديم كه ظرف دو ماه يك تعرفه كاهشي را به ما پيشنهاد كنند.

وي افزود: ارتباطات سيار حدود سه هفته پيش پيشنهادي فرستاد ولي تاليا هنوز اين كار را نكرده است.

معاون وزير ارتباطات گفت: پيشنهاد كاهش تعرفه مكالمات ارتباطات سيار هم اكنون در مرحله كارشناسي است.

هم‌اكنون تعرفه اپراتور اول براي هر پالس گفت و گو ‪۴۴۷‬ريال است.

مقررات مخابراتي پس‌از بحث و بررسي كارشناسي بايد ابتدا در مجمع مخابرات و سپس در كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به تصويب برسد كه فرايندي با حدود يك يا دو ماه زمان است.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

با این وضع و در صورت تصویب نرخ جدید ایرانسل تفاوت قیمت بین این دو اپراتور برای یک دقیقه به 40 تومن میرسد!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 تفاوت دکل‌های ایرانسل و ارتباطات سیار

در مورد دکل‌هایی که دو شرکت استفاده می‌کنن، تفاوت چندانی به چشم نمی‌خوره.

اون چه که به چشم می‌آد، آنتن‌ها هستند. در بالای دکل‌های قدیمی شرکت مخابرات یک سازه مثلثی نسبتاْ بزرگ دیده می‌شه. که کار اون نگه داشتن دو عدد آنتن هست. ۲ آنتن در هر ضلع مثلث یعنی کلاْ ۶ آنتن.

در تکنولوژی جدید برای هر طرف فقط یک آنتن به‌ کار برده می‌شه، یعنی در مجموع 3 آنتن که در نتیجه نیازی هم به سازه مثلثی نخواهد بود. در دکل‌های تالیا و ایرانسل، در هر دو وضع به همین صورت هست. بعضاٌ در سایت‌های جدید مخابرات هم وضع به همین صورته.
    Last edited by pedram_behrang; 18-04-2007 at 23:36. دليل: پست تکراری

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 سکتور چیه؟

بچه‌ها حالا که صحبت از دکل شد می‌خوام براتون از سکتور بگم. اون سه آنتنی که بالای هر دکل می‌بینین برای پوشش دادن به یک سکتور هست. این آنتن‌ها با زاویه ۱۲۰ درجه از هم قرار دارند، یعنی یک دایره رو به سه قسمت مساوی تقسیم کردند.

برای تجسم بهتر می‌تونین آرم مرسدس بنز رو در نظر بیارین. وسط هر دو پره یک آنتن گذاشته می‌شه که فاصله بین اون دو پره رو پوشش می‌ده، یه به اصطلاح فنی کاور می‌کنه.

در هر لحظه شما در پوشش فقط یک آنتن به سر می‌برین.وقتی از یک قسمت به قسمت دیگه می‌رین، آنتن بعدی به شما پوشش می‌ده.
    Last edited by pedram_behrang; 18-04-2007 at 23:42. دليل: پست تکراری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •