جون من اگه بلدی بگو
140 تا صفه من چه طوری پیدا کنم
جون من اگه بلدی بگو
140 تا صفه من چه طوری پیدا کنم
نمیدونم حالت تنبیه داره که نمیدنم باید محکم بزنی یا یواش
تنبیه خارجی که بلدی اونجوری باید بزنی چهطوری باید محکم بزنی باید چه دکمهای رو بزنی .گوشه تصویز نوشته space_ lmb
اونجا طرف رو که نمیتونم بگم!!!!!!!!!!!
جونه من اگه یادته بگو 20 رفتم باختم دیوونه شدم
مرسی
من هم همینطور علی جان
کمکم کن
كد ها در صفحه.....................................7
اون مرحله رو که باید دخترو دنبال کنی رد کردم
مرحله بعدی اون یک هواپیما هست که میریم باهاش به اونجایی که نقشه علامت میده ولی هیچی نیست
باید چیکار کنم
فكر كنم مرحله n.o.e باشه.اگه اون بشه باید تا اون جا كه تو نقشه هست بری بعد دباره برگردی تو همون فرودگاه
یه دایره قرمز اونجا هست.باید از توش رد بشی بعد برگردی به فرودگاه
دوستان این هم یک ترینر با 113 عملکرد برای gta : sa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برو بچ
آقا ما تو شهر سوم دنبال یه زنه میکنیم بعد وارد یه فروشگاه ؟؟!! می شه دوباره دنبالش میکنیم تا به یه خونه می رسه 3 سوت بعد ماموریت تموم میشه ما خیت میشیم
ممنون میشم اگه کسی ما رو راهنمایی کنه
در خونه صبر می کنی تا یه یارو پیره میاد .باید دخلشو بیاری.
سلام
سلام
من چند تا از ترفندهایی که تو مراحل سخت می زدم را براتون می گم فکنم بدردتون بخوره
1-در مراحل خیلی سخت که نیاز به تسلط زیاد داره می تونید با کند کردن بازی وکمی صبر به راحتی آن مراحله رو رد کنید مثل همون مرحله رقصیده در شهر اول![]()
slowitdown
2- یه تر فند خیلی با حالکه خودم با این تر فند تونستم آن مرحله رو رد کنم این بود که در آخریم مسابقه با ماشین نرسیده به شهر دوم گریه ما رو در آورد جوری که هر بار مسابقه می دادم یا ماشین می ترکید یا تو آب می افتادم به همیم دلیل یاد رمز پرواز افتادم با زدن رمز همون اول ماشینای دیگه شوت می شدن تو آسمون منم با صبر و حوصله زیاد با سرعت کم جوری که ما شین پرواز نکنه به حرکت خودم ادامه می دادم![]()
ripazha
3- یه رمز خیلی توپ که با اون خیلی حال می کنم این رمز که با زدن آن با هر ما شین دیگه که بر خورد کنیین آن ما شین شوت می شه تو آسمان![]()
bubblecars
Last edited by 7918+khoram; 01-01-2007 at 07:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)