تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 139 از 391 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقا دستت درست
    منتظر پچ جديد كه حاصل زحمت زياديه ، هستيم

لطفا تيم ها تقريبا در يك سطح باشن و قدرت تيم ها مشابه همون Zero Hours باشه و تخيلي نباشه

ممنون از لطف شما
    سلا م

دیگه د اره تما م می شه دارم کار های پا یا نی اشو انجا م می دم
    می خو ام فقط نا تو رو به بازی اضا فه کنم
    ار تش ایر ان و سو ریه و ر و سیه و امر یکا و چین کار شو ن تمو م شده مو نده کره شمالی و نا تو البته یک مقدار هم اتحا دیه عر ب کار داره
    کار یک هفته دیگه تقر یبا به امید خدا آما ده می شه
    مطمئن با شید بازی کا ملا متعادله من خودم و اقعا از تخیلی شدن جنر ال متنفر م وقتی پک کا مل شد اگه بازی کردید و دیدید ایر ادی داره بگید تا اصلا ح کنم ........

ممنون دوست عزیز
    شنیدم با هاماچی بشه آنلاین بازی کرد. نمی شه؟!
    نسخه بازی من پرتابل هست یعنی نصبش نکردم! روی فلش ریختم و هرجایی می رم می تونم با هر سیستمی بازی کنم! جالا این پچ رو کجاش بریزم آخه!؟ پچی که من دانلود کردم فقط یک فایل rtp هست. با برناه خاصی باید بازش کنم بعد نصبش کنم؟!
    من خیلی دلم می خواد یاد بگیرم یه چند تا نرم فزار هم گرفتم دارم باش ور می رم ببینم چی میشه!
    بله با ها ما چی من و خیلی از د و ستا ن بازی می کنند
    د و ست من تا او نجا که من می دو نم باید پک ها رو فقط در محیطی که بازی را نصب کردی کپی کنی حالا هر چی باشه یک فایل و یا دو فایل با هر فر متی .......
    صبر کنید سر م فعلا شلو غه بعد از اما ده شدن پک ایر ان آمو زش رو شر و ع می کنم .....
    وا قعا پک سا ختن کار وقت بر یه مخصو صلا اگه بخو اهید یک نفر ه تما م کار ها را انجا م بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

14 مشكل در هنگام بازي ژنرال 2 zero hour

من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات

cpu :2200 intel (dual core

ram : 3 gig

vga : 9500 gt giga

mb: p5 kpl-se

H.D.D : 500 GIG MAXTOR

در بازي ژنرال 2 ( zero hour ) بدون پچ بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
    من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد

با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
    در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره

من پچ رو هم آپديت كرد اما باز نشد كه نشد

تنظيمات رو كاملا كم كردم و با انواع resoulation هم تست كردم اما نشد

و تنها يك كرك تو اينترنت بود مثل هموني كه تو سي دي بود اين بازي قبلا رو دستگاهها با همين كرك به راحتي جواب ميداد

بازي رو چند بار مجدد نصب كردم اما نشد
    خواهشا كمك كنيد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات

cpu :2200 intel (dual core

ram : 3 gig

vga : 9500 gt giga

mb: p5 kpl-se

H.D.D : 500 GIG MAXTOR

در بازي ژنرال 2 ( zero hour ) بدون پچ بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
    من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد

با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
    در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره

من پچ رو هم آپديت كرد اما باز نشد كه نشد

تنظيمات رو كاملا كم كردم و با انواع resoulation هم تست كردم اما نشد

و تنها يك كرك تو اينترنت بود مثل هموني كه تو سي دي بود اين بازي قبلا رو دستگاهها با همين كرك به راحتي جواب ميداد

بازي رو چند بار مجدد نصب كردم اما نشد
    خواهشا كمك كنيد
    سلا م
    ویندوز ویستا است؟
    همین سی دی بازی رو قبلا رو ی سیستم قبلیت ریخته بو دی آیا در او نجا مشکل نداشتی ؟
    باید بهت متذ کر شم که باید این بازی را رو ی ویندو ز ایکس پی نصب بشه و از directx9 استفا ده کنی چون این بازی تنها این رو سا پو رت می کنه .
    اگه ویند و زت ویستا ست یک ویند وز ایکس پی هم نصب کن و او نجا اجر اش کن .
    ..............

4. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

9

سلا م
    ویندوز ویستا است؟
    همین سی دی بازی رو قبلا رو ی سیستم قبلیت ریخته بو دی آیا در او نجا مشکل نداشتی ؟
    باید بهت متذ کر شم که باید این بازی را رو ی ویندو ز ایکس پی نصب بشه و از directx9 استفا ده کنی چون این بازی تنها این رو سا پو رت می کنه .
    اگه ویند و زت ویستا ست یک ویند وز ایکس پی هم نصب کن و او نجا اجر اش کن .
    ..............
    سلام
    من اين رو روي 20 تا دستگاه ريخته بودم بدون هيچ مشكلي در ضمن من آخرين direct x 9 رو هم نصب كردم ام نشد در ضمن ويندور سرويس پك 3 استفاده ميكنم.

6. این کاربر از hamed_tay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام
    من اين رو روي 20 تا دستگاه ريخته بودم بدون هيچ مشكلي در ضمن من آخرين direct x 9 رو هم نصب كردم ام نشد در ضمن ويندور سرويس پك 3 استفاده ميكنم.
    direct x 9 خود بازی رو که رو یسی دی هست رو فقط نصب کن و آ پدیتش نکن چون direct x 9 این بازی مال سال 2003 است .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

14

direct x 9 خود بازی رو که رو یسی دی هست رو فقط نصب کن و آ پدیتش نکن چون direct x 9 این بازی مال سال 2003 است .
    آخه من بازيهاي ديگه هم نصب كردم و اونا directx خودشونو نصب كردن و من وقتي direct x ژنرال رو نصب ميكنم هي كار خاصي نميكنه چه طوريميشه دستياين كارو كرد ؟

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام اقا من پچ جنرال zh رو میخواستم لطفا کمک کنید سرعت اینترنت من خیلی پایین هست نمیشه دانلود کرد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آخه من بازيهاي ديگه هم نصب كردم و اونا directx خودشونو نصب كردن و من وقتي direct x ژنرال رو نصب ميكنم هي كار خاصي نميكنه چه طوريميشه دستياين كارو كرد ؟
    نمی د و نم و لی تا او نجا ئی که من اطلا ع دارم بازی های قدیمی از directx 9 پشتیبانی میکر دند و با directx 10 و غیر ه اغلب مشکل دارند .
    شما می تو نی از دستکاپ دایر کست رو پا ک کنی و مال جنر ال رو نصب کنی وقتی شما اپدیت می کنی اتو ما تیک directx 10 نصب می شه که جنر ال او ن رو سا پو رت نمی کنه .....

سلام اقا من پچ جنرال zh رو میخواستم لطفا کمک کنید سرعت اینترنت من خیلی پایین هست نمیشه دانلود کرد
    پک های جنر ال بسیار زیا دند حد ود 200-300 شما می تو نی با سر عت پا ئین هم او نها را دا نلو د کنی البته با کمک یک نر م افزار دا نلو د که اگر در اوا سط دا نلود ار تبا ط قطع شد دا نلو د ها رو از دست ندی و همچنین سر عت دا نلود اغلب با این ار مک افز ار ها بیشتر میشه نر م افز ار او ربیت بسیار گز ینه خوبیه من الا ن چند سال هست که ازش استفا ده می کنم و را ضیم .....
    شما با سر عت 40کیلو بایت و سر عت دا نلو د 5 می تو نی یک پک 100 مگا با یتی رو از شب تا صبح به را حتی دا نلو د کنی .....چو ن شبها اکثر سر ویسهای دایلا پ مجانیه مخصو صا سر ویس شا تل که ماهی 5000 تو منه نا محدو د
    من قبلا دایلا پ داشتم و هر چند رو زیکبار یک پک دا نلو د می کرد م .........

داره خودمونی میشه vixen357ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام برادر
    پچ ايران آماده نيست
    بي صبرانه منتظريم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام برادر
    پچ ايران آماده نيست
    بي صبرانه منتظريم
    مهم ****

****مهم

انشا الله سعی میکنم تا آخر این هفته تمو م بشه و اقعا من از او ن رو زی که این کار رو شر و ع کردم هر شب تا حد اقل تا ساعت 3 شب روش کار کرد م دارم الان هم کار موز یک و آهنگ هاشو تما م می کنم ......
    د وستان بهتر ین سا یتهای آپلو د را معر فی کنید :
    1- مدت سر ویس دهی اش بالا با شه
    2- دانلو د در صو ر ت قطع ار و ر نده (یعنی باز م ادا مشو بشه دانلو د کرد )
    3-سر عت دا نلو دش مناسب باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •