من توصیه میکنم اول یه بار با کامپیوتر و بعد یه بار با گوشی فرمت بشه اگه درست شد که هیچ اگر نه خود گوشی رو فورمت کن![]()
من توصیه میکنم اول یه بار با کامپیوتر و بعد یه بار با گوشی فرمت بشه اگه درست شد که هیچ اگر نه خود گوشی رو فورمت کن![]()
دوستان چیکار کنم روی گوشیم حروف گچپژ رو داشته باشم
میخوام توی فرومها کار کنم نمیشه ناجوره![]()
با استفاده از برنامه Farsi sms میتونی این حروف رو هم تایپ کنی ....
نصب كردم ولي كار نميكنه
هنك ميكنه
دوستان من گوشيم يه بار از دستم از فاصله 30سانتي متري افتاد رو فرش و رسيت شد
ضاهرا مموري از جاش تكون خورده بود وقتي مموري رو دوباره انداختم جاش همه چي درست شد فقط فونت گوشيم ريز شده....چيكار كنم فونت قبلي بياد جاش؟؟؟در ضمن برنامه فايل اكسپلورر رو هم نصب نكردم فقط ميخوام با منوهاي خود گوشي اين كارو بكنم...ممنون
میتونی لینکشو بزاری ...با استفاده از برنامه Farsi sms میتونی این حروف رو هم تایپ کنی ....
من یه بار دانلود کرده بودم ولی موقع نصب ارور میداد .......
...موفق باشی ...
اگه لينك فارسي اس ام اس رو بزارين ممنون ميشم....
عزیزم هندز فری n70 معمولی اینجوریه ولی موزیکش 2 تیکه هستتتتتتتتتتتت
سلام عزیزان
برای تایپ 4 حرف پگچژ چندین راه داری.
1- استفاده از برنامه FarsiSMS که دوستمون گفت.
2- با یک گوشی که این حروف را داشته باشه این 4 حرف را اس ام اس کن به گوشیت بعد همون اس ام اس را فوروارد کن و به وسیله دکمه مداد روی گوشیت اون 4 حرف را کپی کن بعد هر جا که خواستی به وسیله همون دکمه Past کن و بقیشو پاک کن.
برنامه FarsiSMS را برات آپلود کردم اینم لینکش. فقط یادتون باشه اگر می خواید واقعاً کار کنه باید هر دوتا برنامه یعنی FarsiSMS-NIA.sis و FarsiDIC-NIA.sis را تو گوشیت نصب کنی وگر نه وقتی اجرا کنیش یا هنگ می کنه یا اجرا نمیشه.
شایان ذکر است که این برنامه ها بر روی گوشیهای 7610 و N70 و N70ME کار می کنه حتی گوشیهایی که زبان عربی را ندارند و فقط زبان انگلیسی دارند هم می تونن با این برنامه ها اس ام اس فارسی بدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
با سلام
یه مشکلی داشتم اون هم اینکه اصلا نمی تونم از گوشیم بک آپ بگیرم
به محض این که شروع به بک آپ گرفتن می کنه سریع هنگ می کنه
پی کار کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)