با سلام دوباره.
ms368 جان خوش اومدي
يه سول ديگه داشتم خدمت دوستان:
من وقتي دارم دانلود ميكنم همش اون پايين علامت قرمز يا نارنجي هست.
مي خواستم بدونم اين مشكلي براي فايل در حال دانلود به وجود نمياره.منظورم اينه كه فايلو خراب نميكنه؟
با تشكر
با سلام دوباره.
ms368 جان خوش اومدي
يه سول ديگه داشتم خدمت دوستان:
من وقتي دارم دانلود ميكنم همش اون پايين علامت قرمز يا نارنجي هست.
مي خواستم بدونم اين مشكلي براي فايل در حال دانلود به وجود نمياره.منظورم اينه كه فايلو خراب نميكنه؟
با تشكر
جواب نه است . فایل خراب نمی شود ولی چون پورت هات باز نیست ترکرها راحت بهت وصل نیستند و افراد کمتری می توانند بهت وصل بشوند. و ممکن است سرعت دریافت کمتری داشته باشی.
Last edited by zed2; 19-12-2007 at 00:26.
من دیشب یه فیلم تورنت رو تا 45% دانلود کردم و 2 تا لینک 230 مگابایتی مستقیم با IDM دانلود کردم .
البته سرعت دانلود تورنت تا 35 میرفتم و FTP هم تا 45 .....
لینک تورنت
Share ratio:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید92 seeds, 82 leechers
ببینم سرعتم بیشتر از اینا هم میشه ....
اصلا سرعتم مناسبه !
از کجا ADSL گرفتی و چه مدلی؟
اگر من این سرعت را داشتم کلاهم را می انداختم هوا
اگر شانس بیاری تا 45 می رسد( به سرعت ارسال و دریافت بقیه هم دارد).
جدی ؟
یعنی سرعتم بالاست !
من از صبا گرفتم 64 ولی اصلش 512 بهت میده ..... من اینو دیشب از ساعت 3 تا 7 رایگان گرفتم .. دی:
البته تنظیماتی رو که توی صفحه ی اول گفتن رو انجام دادم .....
خیلی ممنون که امیدوارم کردی ...... میخواستم Pc رو با مودم از پنجره بندارم بیرون![]()
اگر این کار را می کردی می اومدم خودت را از پنجره می انداختم بیرون.
سرعت خوبه و اگر شانس بیاری بیشتر هم می شود![]()
من نمیدونم چرا بعضی دوستان به نظرشون عجب میاد که سرعت تورنت زیاد باشه
سرعت تورنت میتونه از سرعت http هم بیشتر باشه ، کاربران حرفه ای تورنت داخل سایت های خصوصی از سید باکس استفاده میکنن ، یعنی یه نفر که سید باکس داره به تنهایی با سرعت MB/s 20 برا بقیه اپلود میکنه ، حالا فک کنین تورنتی که 20 تا سیدر داره اګه دوتا از سیدرهاش سید باکس داشته باشن اونوقت چه سرعتی واسه دانلودر ها فراهم میکنن
داخل سایت های تورنت level 5 به بعد اکثر یوزر ها سیدباکس دارن و سرعت دانلود در این سایت ها فضایی هست
واسه ګرفتن حد اکثر سرعت با کانکشن های dsl که سایت های level 1 هم کافیه من خودم تمام تورنت ها رو از سایت های زیر lvl5 دانلود میکنم و سرعتم برا 99٪ تورنت ها 60 کیلوبایت یعنی حد اکثر ممکنه وا کانکشن 512 هست
--------
یه عکس از وضیعت دانلود و اپلودتون در تورنت منیحر بندازین بزارین اینجا ببینیم چقدر فعالیت تورنتی دارین
![]()
سلام
یه لطفی کن و آدرس کامل سایت رو همینجا بگو ... شاید ماهم تونستیم با این سرعت دانلود کنیم ....
ممنون ......
معمولا تمام سایت های تورنتی خصوصی که معرفی شده در این جا شرایط گفته شده را دارند ولی قوانینی دارند که باید رعایت کنی مثلا به یک نسبت دریافت ارسال کنی یا.... ( البته بعضی هاشون را باید از دوستان دعوت نامه بگیری )
Last edited by zed2; 20-12-2007 at 09:00.
من صفر كيلومترم ميشه بيشتر توضيح بديد كه چه جوري ميشه از اين برنامه استفاده كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)