خوبه ولی من قصد دارم یه کله از xubuntu شروع کنم .
دانلودش هم کردم ولی تو نصب مشکل دارم.
نمیدونم چیکار کنم.![]()
خوبه ولی من قصد دارم یه کله از xubuntu شروع کنم .
دانلودش هم کردم ولی تو نصب مشکل دارم.
نمیدونم چیکار کنم.![]()
سلام مشکلمو تو 3 صفحه آخر تاپیک ubuntu نوشتم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.![]()
خب لینک بده عزیز![]()
خب لینک بده عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من الان یکی از درایو هامو خالی کردم برا نصب پارسیکس ، اما وقتی طریقه نصب رو از خود کتاب پارسیکس دیدم یکمی گیج شدم،
خواستم ریسک کنم ولی گفتم اول بیام اینجا بعد با راهنمایی شما شروع کنم
با سلام
من يك نسخه از اوبونتو 9.10 را با محيط گرافيگي گنوم روي سيستم دارم ( يعني يكي از دوستان نصب كرده ) خودم دارم تازه با محيطش آشنا مي شم .
اول اينكه من اينترنت درست و حسابي ندارم كه بتونم كل اين تايپيكها و پستها رو بخونم پس اگه سوالم تكراري است عذرخواهي مي كنم
ميشه محيط گرافيكي kde رو هم من همراه با محيط فعلي خودم نصب كنم من يه عكس از اين محيط ديدم تقريبا شبيه به ويندوز بود و خيلي قشنگ ؟
با روش نصب نرم افزارها اشنا نيستم يه سي دي گرفتم كه توش نرم افزارهاي لينوكس بود ولي وقتي مي خوام اونو به قسمتي از سيستم عامل كه فكر كنم بهش ميگن مخزن . چيزي مثل synaptic با ارور مواجه ميشم
فرمت نرم افزارها حالت فشرده است tar
با تشكر
برای اوبونتو راحت تره پکیج های deb رو نصب کنید. اون فایل tar نصب کردنش یکم مشکل تره.
می تونید دیسک تکمیلی هما برای اوبونتوی 9.10 رو از linuxshop.ir برای اوبونتو بخرید.این دیسک برنامه هایی که کاربرد زیادی دارن داره و نصب کردنشون هم خیلی راحته
امکان نصب کردن KDE و بقیه محیط ها هم برای اوبونتو هست.در این صورت می تونید وقت لاگین شدن محیط رو انتخاب کنید.ولی برای نصبش اینترنت درست و حسابی لازمه مگه اینکه پکیج هاش رو داشته باشید
اگه فقط KDE رو می خواین بهتره به جای UBUNTU دیسک KUBUNTU رو نصب کنید که به جای GNOME دسکتاپ KDE داره. KUBUNTU رو هم می تونید از linuxshop.ir تهیه کنید (ولی من GNOME رو ترجیح میدم)
موفق باشید![]()
با تشكر
ديسكهاي تكميلي هما براي اوبونتو 9.10 در ادرس داده شده نيست . فكر كنم براي 9.4 هست . حالا همينو اگه بگيرم خوبه ؟
در مورد آموزش لينوكسي كه در 6 سي دي در همين سايتي كه معرفي كردين نظرتون چيه . ميتونه خريدش برام مفيد باشه؟
با تشكر .
خیلی ببخشید ... اشتباه از من بود
ظاهرا دیسک تکمیلی 9.10 هنوز نیومده. و فکر نمی کنم نسخه 9.4 روی 9.10 نصب بشه !
در مورد آموزش هم نظری ندارم ...
ولی دیسک های تکمیلی دیگه ای هم برای اوبونتو ارائه میشه ولی فکر کنم بهتر باشه پکیج ها رو دانلود کنید ...
با این شرایط توصیه می کنم تا ماه آینده صبر کنید بعد پکیج های 10.4 رو دانلود کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)