تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 307 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

خوبه ولی من قصد دارم یه کله از xubuntu شروع کنم .
    دانلودش هم کردم ولی تو نصب مشکل دارم.
    نمیدونم چیکار کنم.

داره خودمونی میشه DHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب مشکلتون چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام مشکلمو تو 3 صفحه آخر تاپیک ubuntu نوشتم.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام مشکلمو تو 3 صفحه آخر تاپیک ubuntu نوشتم.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    خب لینک بده عزیز

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

خب لینک بده عزیز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سلام

من الان یکی از درایو هامو خالی کردم برا نصب پارسیکس ، اما وقتی طریقه نصب رو از خود کتاب پارسیکس دیدم یکمی گیج شدم،

خواستم ریسک کنم ولی گفتم اول بیام اینجا بعد با راهنمایی شما شروع کنم

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من يك نسخه از اوبونتو 9.10 را با محيط گرافيگي گنوم روي سيستم دارم ( يعني يكي از دوستان نصب كرده ) خودم دارم تازه با محيطش آشنا مي شم .
    اول اينكه من اينترنت درست و حسابي ندارم كه بتونم كل اين تايپيكها و پستها رو بخونم پس اگه سوالم تكراري است عذرخواهي مي كنم
    ميشه محيط گرافيكي kde رو هم من همراه با محيط فعلي خودم نصب كنم من يه عكس از اين محيط ديدم تقريبا شبيه به ويندوز بود و خيلي قشنگ ؟
    با روش نصب نرم افزارها اشنا نيستم يه سي دي گرفتم كه توش نرم افزارهاي لينوكس بود ولي وقتي مي خوام اونو به قسمتي از سيستم عامل كه فكر كنم بهش ميگن مخزن . چيزي مثل synaptic با ارور مواجه ميشم
    فرمت نرم افزارها حالت فشرده است tar
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    من يك نسخه از اوبونتو 9.10 را با محيط گرافيگي گنوم روي سيستم دارم ( يعني يكي از دوستان نصب كرده ) خودم دارم تازه با محيطش آشنا مي شم .
    اول اينكه من اينترنت درست و حسابي ندارم كه بتونم كل اين تايپيكها و پستها رو بخونم پس اگه سوالم تكراري است عذرخواهي مي كنم
    ميشه محيط گرافيكي kde رو هم من همراه با محيط فعلي خودم نصب كنم من يه عكس از اين محيط ديدم تقريبا شبيه به ويندوز بود و خيلي قشنگ ؟
    با روش نصب نرم افزارها اشنا نيستم يه سي دي گرفتم كه توش نرم افزارهاي لينوكس بود ولي وقتي مي خوام اونو به قسمتي از سيستم عامل كه فكر كنم بهش ميگن مخزن . چيزي مثل synaptic با ارور مواجه ميشم
    فرمت نرم افزارها حالت فشرده است tar
    با تشكر
    برای اوبونتو راحت تره پکیج های deb رو نصب کنید. اون فایل tar نصب کردنش یکم مشکل تره.
    می تونید دیسک تکمیلی هما برای اوبونتوی 9.10 رو از linuxshop.ir برای اوبونتو بخرید.این دیسک برنامه هایی که کاربرد زیادی دارن داره و نصب کردنشون هم خیلی راحته
    امکان نصب کردن KDE و بقیه محیط ها هم برای اوبونتو هست.در این صورت می تونید وقت لاگین شدن محیط رو انتخاب کنید.ولی برای نصبش اینترنت درست و حسابی لازمه مگه اینکه پکیج هاش رو داشته باشید
    اگه فقط KDE رو می خواین بهتره به جای UBUNTU دیسک KUBUNTU رو نصب کنید که به جای GNOME دسکتاپ KDE داره. KUBUNTU رو هم می تونید از linuxshop.ir تهیه کنید (ولی من GNOME رو ترجیح میدم )

موفق باشید

9. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

برای اوبونتو راحت تره پکیج های deb رو نصب کنید. اون فایل tar نصب کردنش یکم مشکل تره.
    می تونید دیسک تکمیلی هما برای اوبونتوی 9.10 رو از linuxshop.ir برای اوبونتو بخرید.این دیسک برنامه هایی که کاربرد زیادی دارن داره و نصب کردنشون هم خیلی راحته
    امکان نصب کردن KDE و بقیه محیط ها هم برای اوبونتو هست.در این صورت می تونید وقت لاگین شدن محیط رو انتخاب کنید.ولی برای نصبش اینترنت درست و حسابی لازمه مگه اینکه پکیج هاش رو داشته باشید
    اگه فقط KDE رو می خواین بهتره به جای UBUNTU دیسک KUBUNTU رو نصب کنید که به جای GNOME دسکتاپ KDE داره. KUBUNTU رو هم می تونید از linuxshop.ir تهیه کنید (ولی من GNOME رو ترجیح میدم )

موفق باشید
    با تشكر
    ديسكهاي تكميلي هما براي اوبونتو 9.10 در ادرس داده شده نيست . فكر كنم براي 9.4 هست . حالا همينو اگه بگيرم خوبه ؟
    در مورد آموزش لينوكسي كه در 6 سي دي در همين سايتي كه معرفي كردين نظرتون چيه . ميتونه خريدش برام مفيد باشه؟
    با تشكر .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تشكر
    ديسكهاي تكميلي هما براي اوبونتو 9.10 در ادرس داده شده نيست . فكر كنم براي 9.4 هست . حالا همينو اگه بگيرم خوبه ؟
    در مورد آموزش لينوكسي كه در 6 سي دي در همين سايتي كه معرفي كردين نظرتون چيه . ميتونه خريدش برام مفيد باشه؟
    با تشكر .
    خیلی ببخشید ... اشتباه از من بود
    ظاهرا دیسک تکمیلی 9.10 هنوز نیومده. و فکر نمی کنم نسخه 9.4 روی 9.10 نصب بشه !
    در مورد آموزش هم نظری ندارم ...

ولی دیسک های تکمیلی دیگه ای هم برای اوبونتو ارائه میشه ولی فکر کنم بهتر باشه پکیج ها رو دانلود کنید ...
    با این شرایط توصیه می کنم تا ماه آینده صبر کنید بعد پکیج های 10.4 رو دانلود کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •