کسی فریمور اصلی یوتل 304f رو داره ؟ نسخه یوتل رو نمی خوام
کسی فریمور اصلی یوتل 304f رو داره ؟ نسخه یوتل رو نمی خوام
Last edited by Aleghafoor1; 08-05-2020 at 12:45.
اموزش ویدئویی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Rahpooyan; 08-05-2020 at 16:08.
هزینه های FTTH و FTTC چقدر تفاوت داره؟ FTTH هزینه کابل کشی و نصب تجهیزاتش دقیقا چقدر میشه؟ کسی اگه اطلاعات داره یه راهنمایی بکنه لطفا.
برای ftth تا قبل عیدی که خبر دارم مودمش حدود یک تومن بود و هزینه کابل کشی هم بسته به مسافت هست حدود 150-200 تومن میشد.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
البته من تصور نمیکنم تنظیمات شمارو دست کاری کنند. بحث اینه که گاهی اوقات حالا بعلت بار شبکه یا شاید هم مشکلات سخت افزاری تجهیزاتشون افت سرعت روی یک ای پی رنج خاص پیش میاد که با روشن خاموش کردن مودم و تغییر ای پی سرعت به حالت اول بر میگرده. البته من الان این مشکل رو ندارم اما سال پیش که از پارس آنلاین سرویس داشتم گاهی این حالت پیش میومد و حتی گاها تبادل داده تقريبا متوقف میشد که با خاموش روشن کردن مودم درست میشد که البته سوال کردم مشکل من تنها هم نبود یعنی از شبکه بود.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خیلی ممنون، خودتون دارید ftth? پینگش چطوره؟
کسانی که ازADSL مخابرات به VDSL اومدن، کمپین های غزال و ماندگار براشون حفظ شد یا اینکه مجبور به خرید بسته جدید شدن؟
سوال دوم اینکه؛ فارغ از نوع بسته که خریداری میشه سرعت تا صد مگ بازه؟
Sent from my G8342 using Tapatalk
بگمونم کمپین ها همون سرعت اسمی به شما ارایه می شود. مثلا اگر 8 مگ خریداری کرده باشید همان 8 مگ خواهد بود ولی برای طرح های استاندارد مشکلی نیست.
هر چقدر خرج داشته باشد بازم به صرفه است. شما که قرار نیست هر روز پول مودم تانوما یا فیبر نوری بدهید. یک بار هزینه کنید و تا مدت ها خود را از عذاب سرعت پایین اینترنت ADSL خلاص کنید. اینکه شما در پخش ویدئوی 1080p و 720p اونم از فیلیمو مشکل داشته باشید ارزش این چند تومان خرج بیشتر را ندارد.
سلام
نه طرح اصلا مهم نیست و سرعت بازه کلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)