تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 452 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه lordsajad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

ممنونم که راهنماییم کردید الان که 512 مگابیت دارم پینگش مخابرات که 250 زیرش نمیاد
    اگه میتونید یه چند اسکرین شات از سرورهای نیویورک و لندن و هامبورگ و داخلی مخابرات بدید ممنون میشم
    والا ما رو منطقه مون حساب کردیم حداقل 24 مگابیت رو که میشه3 مگابایت رو بهم با پینگ 120 تو همه ی بازیا بده امیدوارم ناامیدم نکنه.و راستی نت تایپ 2 هست؟ تایم اوتش چقدره ؟ شما آنلاین بازی میکنید؟
    قطعی هاش چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنونم که راهنماییم کردید الان که 512 مگابیت دارم پینگش مخابرات که 250 زیرش نمیاد
    اگه میتونید یه چند اسکرین شات از سرورهای نیویورک و لندن و هامبورگ و داخلی مخابرات بدید ممنون میشم
    والا ما رو منطقه مون حساب کردیم حداقل 24 مگابیت رو که میشه3 مگابایت رو بهم با پینگ 120 تو همه ی بازیا بده امیدوارم ناامیدم نکنه.و راستی نت تایپ 2 هست؟ تایم اوتش چقدره ؟ شما آنلاین بازی میکنید؟
    قطعی هاش چقدره؟
    نظر شخصی من اینه اگر برای دانلود میخواین مبین نت عالیه . اگر برای بازی میخواین جز اعصاب خوردی چیزی نداره . ببین نمیگم پینگش زیاده ها . پینگش همیشه 120 هه ولی چیزی به اسم ثبات نداره . دیروز آرزوی یک دست بازیو به دل من گذاشت . از قطعی بگیر تا نوسان پینگ و تایم اوت . همیشه اینجوری نیست ولی خوب برای کسی که بازی میکنه 1ساعت هم 1ساعته . تا چند وقت پیش که روزی 15بار حداقل قطع میشد . باز الان دیگه اونجوری قطع نمیشه ولی نوسان رو داره

داره خودمونی میشه lordsajad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

نظر شخصی من اینه اگر برای دانلود میخواین مبین نت عالیه . اگر برای بازی میخواین جز اعصاب خوردی چیزی نداره . ببین نمیگم پینگش زیاده ها . پینگش همیشه 120 هه ولی چیزی به اسم ثبات نداره . دیروز آرزوی یک دست بازیو به دل من گذاشت . از قطعی بگیر تا نوسان پینگ و تایم اوت . همیشه اینجوری نیست ولی خوب برای کسی که بازی میکنه 1ساعت هم 1ساعته . تا چند وقت پیش که روزی 15بار حداقل قطع میشد . باز الان دیگه اونجوری قطع نمیشه ولی نوسان رو داره
    دانلودها که اونقدرها هم خوره نیستم فوقش 3-4 تا بازی 40 گیگابایتی بگیرم برام بسه با این آپدیت های دیوانه وار
    پینگش که خوبه اگه با تمام سرورهای اروپا همین باشه, فقط تایم اوت و قطعی داره که خیلی بده برای گیمینگ
    نمیدونم والا ADSL تایم اوت و قطعیش کمتره(مخابرات منطقه ما خیلی کم قطعی داره تو یک سالی که دارم فقط دو سه با دیدم که نت قطع باشه اونم ساعت 4 صبح! که از خواب می پرم! ولی با پنبه سر میبره از سرعتت مثلا امروز 60 کیلوبایته یه ماه دیگر بالاتر از 58 نمیره اوایل بالای 70 بود الان بالا 58 نمیره) ولی پینگ و سرعتش کمتر از TD-LTE هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

راستی وقتی میان برای تست ملاک چه سرعتی هست واسشون ؟ مثلا چقدر اگه باشه تحویل میدن ؟ یا سرعت مهم نیست فقط سیگنالش مهمه ؟
    باید بالای 23 یا 26 مگ بده اگر اشتباه نکرده باشم دقیقا یادم نیست میتونید تماس بگیرین از خودشون سوال کنید

5. این کاربر از bahram_milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باید بالای 23 یا 26 مگ بده اگر اشتباه نکرده باشم دقیقا یادم نیست میتونید تماس بگیرین از خودشون سوال کنید
    20 مگه دوست عزیز

7. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

خیلی مسخرست اول اس ام اس میده که تا 23 مرداد بیشتر وقت ندارین افر های تخفیف دار رو بگیرین بعد از 21 من هر وقت میرم توسایت میزنه :
    مشترک گرامی

به دلیل به روز رسانی صفحه مشترکین در دسترس نمی باشد
    از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دوستان بابت همه اطلاعات و نکاتی که گفتیت ممنونم من باتوجه به سرویس فعلیم که نامحدود مخابرات ۵۱۲ با سرعت دانلود ۵۵ نهایت آپلود ۱۱ است تصمیم گرفتم بیام سمته مبین نت چون تعرفه هاش بنظرم به صرفه تره. من شنبه اینترنتی درخواست ثبت نام دادم ۵ دقیقه بعد سریع تماس گرفتن ادرسو منطقه پوشش دهی و قیمت گفتن تا مراحل ثبت نام کامل شد اگه مودمم از این جدیدا بود هر سوالی بود درخدمتم اگه بازم نکته ای هست که باید بدونم خوشحال میشم بهم بگید در ضمن من منطقه ۲ تهرانم
    Last edited by Kioooskhz; 14-08-2017 at 19:25.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بخام از طریق سایت ثبت نام کنم حتما باید هزینش رو واریز کنم که بیان برای تست یا موقعی که میان پول رو میگیرن ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یدونه مودم تی دی دارم با 40.. 50 گیگ اینترنت یکساله،، از سیم تی دی اصلا استفاده نکردم
    چند روزی تهرانم،، هر کی به دردش می خوره،، پی وی پیام بده

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بخام از طریق سایت ثبت نام کنم حتما باید هزینش رو واریز کنم که بیان برای تست یا موقعی که میان پول رو میگیرن ؟
    زمان تحویل سرویس هزینه رو پرداخت میکنید.

13. این کاربر از saeed22s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •