تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 827 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شفرد:
    سونس تحت فشار مضاعف نيست
    ------------------------------------------
    نيوكاسل تحت رهبري سونس در چهار ديدار ليگ برتري خود به پيروزي دست پيدا نكرده است و زاغ ها با داشتن يك امتياز دومين قعرنشين جدول رده بندي محسوب مي شوند.
    با اين وجود شفرد با تاكيد بر اينكه سرمربي به هيچ وجه تحت فشار مضاعف قرار ندارد در مصاحبه اي با خبرنگاران بي. بي. سي گفت: "البته كه او مجبور به انجام كاري اضافه نيست.
    فكر نمي كنم سرمربي اي در اين كشور وجود داشته باشد كه مايل به در اختيار داشتن مايكل اوون نباشد. ما تاكنون به خريد نوبي سولانو و هافبك هايي نظير امره و اسكات پاركر و مدافعاني از جمله ژان آلن بومسونگ و لوكه بازيكن چپ زمين كه يكي از ارزنده ترين بازيكنان اين منطقه نيز به شمار مي رود، اقدام كرده ايم. در حال حاضر نيز تيم ما تيمي بسيار مقتدر و كارآمد است."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلاس با لاتزيو به توافق رسید
    ----------------------------------
    باشگاه لاتزيو اعلام كرد تريانوس دلاس و ماركو بالوتا 2 بازيكن جديد اين تيم براي فصل آينده خواهند بود.
    كلوديو لوتيتو رئيس باشگاه در اين رابطه گفت: "اين 2 بازيكن از يك ماه گذشته در فهرست خريد لاتزيو بوده اند و مذاكرات بسياري با آنها انجام شده كه به نظر مي رسد ديگر هيچ مشكلي در بين نيست و آنها مي توانند ما را در فصل جديد همراهي كنند.
    دلاس بازيكن آزاد است، ولي من براي جلوگيري از هرگونه اختلاف بين لاتزيو و رم اول با سران جالوروسي حرف زدم و سپس تصميم خود را براي به خدمت گرفتن اين مدافع يوناني عملي كردم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيسينيو: ژانويه در مادريد هستم
    وي گفت: "آينده من با نام رئال مادريد گره خورده و در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي رئال خواهم شد. مسلم است كه اين ادعا مستند بوده و من با مقامات رئال مادريد يك پيش قرارداد امضا كرده ام و انتقال به اين باشگاه كاملاً قطعي است.
    من در جناح راست بازي مي كنم، اما با پست تخصصي مثل سالگادو هيچ تداخلي ندارم و جلوتر از او بازي خواهم كرد. من هيچ مشكلي با مقامات رئال مادريد از نظر مالي نداشته و نخواهم داشت و چيزي كه برايم مهم بوده و خواهد بود حضور در لاليگا است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جيلاردينو:
    هيچ مشكلي با ليپي ندارم
    ----------------------------------
    نيمكت نشيني آلبرتو جيلاردينو در بازي با اسكاتلند از نظر اين بازيكن جوان يك انتخاب تاكتيكي بوده نه مشكلات تكنيكي!
    مهاجم ملي پوش ميلان يك بار ديگر شايعه اختلاف با ليپي و عدم آمادگي خود را تكذيب كرد و اذعان داشت: "مربي تيم ملي ايتاليا صبح روز بازي با اسكاتلند در رابطه با قرار نگرفتن او در تركيب اصلي با وي حرف زد و اين كاملاً طبيعي است كه يك مربي بخواهد از تمام توان فيزيكي تيمش در بازي ها استفاده كند. البته من دليل ليپي را اصلاً توجيه پذير نمي دانم، زيرا در بهترين شرايط قرار داشتم. او گفت كه يك انتخاب تكنيكي بوده و هنوز به توانايي هاي من ايمان ندارد، ولي اين مساله شايد باعث شود من مقابل بلاروس هم بازي نكنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ويگان مذاكره با گوارديولا را تاييد كرد
    جوئل سرمربي ويگان اتلتيك در مصاحبه اي با روزنامه ديلي استار اظهار داشت: "با پپ صحبت كرده ام و به شدت تحت تاثير اطلاعات جامع اين بازيكن توانمند در مورد تيممان قرار گرفتم. مطمئنم تجارب ارزنده گوارديولا مي تواند باعث ارتقا تيم شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فلچر از تمديد با منچستر خوشحال است
    ----------------------------------------------------
    فلچر در مصاحبه اي با خبرنگاران گفت: "اگرچه 2 سال ديگر تا پايان قراردادم با اين تيم باقي مانده است، اما مدت آن را تا پايان تابستان سال 2009 افزايش دادم. اين بهترين تصميم براي ادامه همكاري ام با يونايتد بود.
    حقيقتاً باعث افتخار است كه تيمي مانند منچستريونايتد خواهان حفظ شما باشد. اميدوارم بتوانم مدت طولاني تري را در كنار اين تيم توپ بزنم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پريه را: مصدوميت كارلوس و رونالدو جدي نيست
    ------------------------------------------------------------
    وي گفت: "با پزشكان مشورت كرده ام. مشكل زانوي راست روبرتو كارلوس و ماهيچه كشاله ران پاي چپ رونالدو چندان جدي نيست. من با ژوزه لوييس رونكو صحبت كرده ام و او نيز به عنوان پزشك ارشد اردوي تيم ملي اين اطمينان را داده است.
    من فقط به تيم ملي برزيل فكر مي كنم و مسئوليتي در قبال باشگاه هاي بازيكنانم ندارم و نگراني ما بيشتر به خاطر بازي هاي آينده برزيل است كه مطمئناً مشكل خاصي در اين بين وجود ندارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تيلور:
    دليلي براي ترس از انگليس وجود ندارد
    -----------------------------------------------
    سنگربان 34 ساله اين تيم معتقد است كه پيروزي دو بر صفر ايرلندشمالي برابر تيم ملي آذربايجان روحيه اي تازه به هم تيمي هايش داده است.
    تيلور با اشاره به مطلب فوق مي گويد: "به نظر من هيچ دليلي براي هراس وجود ندارد. ايرلند مي تواند با ارائه بازي حساب شده از پيروزي برابر انگلستان سود ببرد. پس از يک شروع توفاني، ايرلند به اعتماد به نفس مثال زدني دست يافت. عملكرد ما در برابر آذربايجان كاملاً حرفه اي بود و با اختلاف فاحشي موفق به پيروزي شديم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ليپي:
    ايتاليا در هر بازي متفاوت است
    -------------------------------------
    مارچلو ليپي اذعان مي كند، تيم ملي ايتاليا تا قبل از بازي هاي جام جهاني تغييرات بسياري خواهد داشت تا او به تركيب دلخواه خود دست يابد.
    سرمربي آتزوري ها بعد از تمرين يکشنبه در مادرول گلاسكو به خبرنگاران گفت: "من از بازي شاگردانم مقابل اسكاتلند راضي هستم، اما در بازي با بلاروس چهره جديدي از ايتاليا را ملاحظه خواهيد كرد. پروتزي در درون دروازه قرار مي گيرد. كاناوارو، نستا، ماتراتزي در دفاع، كامورانزي، گاتوز، پيرلو و گروسو در خط مياني و توتي به نسبت 2 مهاجم ديگر يعني ويه ري و جيلاردينو در زمين جاي خواهد گرفت. تصور مي كنم شيوه 2-1-4-3 ما را به سوي جام جهاني ببرد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پويول قراردادش را تمديد مي كند
    ---------------------------------------
    در حالي كه هواداران بارسلونا به شدت از تاخير پويول در مورد تمديد قراردادش عصباني و ناراحت هستند، وي تصميم گرفت تا آخر اين هفته قرارداد خود را تا پايان سال 2010 تمديد كند.
    وكيل پويول ضمن عذرخواهي كتبي از هواداران بارسلونا كه از وب سايت هواداران بارسلونا نيز منتشر شده است، تاكيد كرد: "قرارداد پويول تا پايان اين هفته تمديد خواهد شد و موكل من ثابت خواهد كرد كه تمام شايعات در مورد وي كاملاً دروغ بوده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •