من نمیتونم با روش چند تب باز کردن همزمان مستقیم کنم ایا دیگه نمیشه؟ خواهشا اگه کسی لینک gta v رو داره برام بفرسته خدایی اصلا نمیشه اینجوری مستقیم کرد خیلی عذابه
من نمیتونم با روش چند تب باز کردن همزمان مستقیم کنم ایا دیگه نمیشه؟ خواهشا اگه کسی لینک gta v رو داره برام بفرسته خدایی اصلا نمیشه اینجوری مستقیم کرد خیلی عذابه
سلام . من دفعه اوله که از شاتل لند استفاده میکنم
من ازسایت 30nama , یک سایت دیگه میخوام لینک دانلود رو انتقال بدم مینویسه
خطایی رخ داده است. لطفا بعدا امتحان کنید.
کسی میدونه چه مشکلی هست و چطوری رفع میشه ؟
بعضی وقتها این مشکل پیش میاد و بعد از چند ساعت درست میشه!
ممنون درست شد
ولی الان مشکلی که داره اینه که با idm دانلود نمیشه و با دانلود منیجر کروم دانلود میکنه
دوستان از کجا بفهمیم که داره از حجم شاتل لند کم میشه ؟
موقع دانلود میتونی به صورت دستی idm برای دانلود انتخاب کنی!
توی پنل کاربری شاتل میتونی مصرف حجم شاتل لند یا حجم عادی ببینی یا نرم افزار مای شاتل برای اندروید روی گوشی نصب کن!
ممنون ولی به صورت دستی هم نمیاد و لینک رو که توی دانلود منجر کپی میکنم هم خطا میده
فکر کنم داری مراحل اشتباه میری چون اصلا نباید لینک توی دانلود منیجر کپی کنی!
وقتی فایل انتقال دادی و به اپلود سنتر شاتل لند اضافه شد روش کلیک کنی گزینه دانلود هست و بعد صفحه بعدی میتونی دانلود کنی مستقیم و نیازی به کپی کردن لینک در idm نیست
دقیقا همین کارو میکنم و وقتی روی دانلود کلیک میکنم بجای اینکه دانلود منیجر بیاد ، خود کروم دانلود میکنه
دوستانی که بسته ترافیک 5000 گیگ شاتل لند رو خریدند توجه کنید
برای من مدتی بود که زود به زود حجم اصلی اینترنتم تموم میشد ... بعد از کلی چک کردن وایرلس و ... فهمیدم که هر فایلی رو که از شاتللند دانلود میکنم .دقیقا میاد نصف حجمش رو از ترافیک اصلی اینترنتم کسر میکنه ... مثلا اگه یه فایل 1 گیگی دانلود کنم میاد 500 مگابایت از ترافیک اصلیم کم میکنه و 500 مگابایتش رو هم از بسته 5000 گیگه کم میکنه...کلی هم با پشتیبانی صحبت کردم نتیجه ای نداشت میگن نمی دونیم مشکل چیه... هنوز بلاتکلیفم و کلی هم بیخود پول ترافیک دادم
لطفا شما هم چک کنید ببینید همچین مشکلی هست یا نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)