تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 192 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1913

نام تاپيک: تبادل نظر درباره تلویزیون های ۲۰۱۵ سونی سری W800C

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا یه روش توضیح داده با برنامه Total Comander ودپلاگین Paragon UMS USB Plugin for Total Commander من تست کردم کار میکنه فقط مشکل دااه بعد از استفاده از این برنامه باید یکبار فلش رو بکشی دوباره بزنی تا تی وی بشناسه
    وارد plugin که میشم خطا میده، دکمه mount هم غیرفعاله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینجا یه روش توضیح داده با برنامه Total Comander ودپلاگین Paragon UMS USB Plugin for Total Commander من تست کردم کار میکنه فقط مشکل دااه بعد از استفاده از این برنامه باید یکبار فلش رو بکشی دوباره بزنی تا تی وی بشناسه
    توی plugin که وارد میشم error میده و دکمه mount هم غیر فعاله!

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

توی plugin که وارد میشم error میده و دکمه mount هم غیر فعاله!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من از اینجا پلاگین رو گرفتم... پلاگین رو اول باز میکنم مونت رو میزنم بعد open میره داخل فایل منجر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

سلام به دوستان گرام
    من از طریق کابل اپتیکال تی وی 50w800c را به سینما خانگی ال جی وصل کردم وقتی از طریق action بلند گوی سیستم صوتی را انتخاب می کنم ابتدا صدا از سینما خانگی پخش میشه و صدای تی وی قطع میشه ولی بعد از چند ثانیه پیغام میده "از سیستم صوتی پیغامی دریافت نشد " و اتومات بلند گوی تی وی را وصل میکنه لطفا راهنمایی کنید چکار باید کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من از اینجا پلاگین رو گرفتم... پلاگین رو اول باز میکنم مونت رو میزنم بعد open میره داخل فایل منجر
    ممنون جواب داد ولی دوتا مشکل داره یکی اینکه plugin برنامه trial هستش و محدودیت زمان داره و مشکل دیگه همونطور که گفتید فلش دیگه از تلوزیون قابل دسترسی نیست! عملا بدرد نمیخوره چون مشکلات بزرگتری ایجاد میشه. من یه فایل zip پیدا کردم که اگر روی TV نصب بشه مثل قبل با فایل منیجر همه کارها رو میشه انجام داد فقط دنبال روش نصبش هستم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

سلام یکی جواب منو بده لطفا
    من بعد از اینکه 50w800c از جمهوری خریدم برای ادیت کانالها خیلی اذیت کرد به پیشنهاد دوستان آپدیت آسیا را دانلود کردم ولی چیزی تغییر نکرد لطفا راهنمایی بفرمایید آیا آپدیت سنگاپور را دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آیا ویرایش کانالها بهتر میشه؟ در ضمن وقتی کانال را عوض می کنم در حدود چند ثانیه طول می کشد. آیا مثل گوشی ها یه پنجره نداره تا برنامه های باز را ببینیم؟ کممممممممک دارم پشیمممون میشم از خریدش. متشکریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

من بعد از اینکه 50w800c از جمهوری خریدم برای ادیت کانالها خیلی اذیت کرد به پیشنهاد دوستان آپدیت آسیا را دانلود کردم ولی چیزی تغییر نکرد لطفا راهنمایی بفرمایید آیا آپدیت سنگاپور را دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آیا ویرایش کانالها بهتر میشه؟ در ضمن وقتی کانال را عوض می کنم در حدود چند ثانیه طول می کشد. آیا مثل گوشی ها یه پنجره نداره تا برنامه های باز را ببینیم؟ کممممممممک دارم پشیمممون میشم از خریدش. متشکریم
    جان من جواب بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

اینم آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

اینم آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آپدیت سنگاپور در صورتی کار میده که سه حرف آخر نام ورژن سیستم عامل نصب شده روی تلوزیونتون paa باشه. شما میتونید از طریق home>about ورژن رو چک کنید. کلا اندروید 6 سرعتش بالاتره، توی عوض کردن کانالهای دیجیتال همه تلوزیون ها معمولا یکی دو ثانیه تاخیر دارند. برای دیدن برنامه های باز هم از این مسیر اقدام کنید: home>settings>apps>running apps

11. این کاربر از m84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •