Private Viewing
Private Viewing
یادمه تو این فوروم ها هر کسی می خواست پیغام بده می گفتن "پخ " کن .
حالا تو تلگرام می گن پی وی
پ.خ=پیغام خصوصی
زمان یاهو مسنجر هم ملت می گفتن P.M که همین معنی رو میداد Private Message
حالا پی وی که جدیدا میگن شاید بخاطر اینه که فقط بحث پیغام نیس مثل قبل و بجز پیغام چیزای دیگه مثل انواع فایل هم میشه توش تبادل کرد
چون موبایل فراگیرتر از کامپیوتره و قبلن ها که تلگرام و این شبکه های مجازی نبود . و بیشتر ما می اومدیم تو این فوروم ها و صحبت می کردیم و تو تاپیک ها مشارک می کردیم به نوعی یک شبکه مجازی محسوب می شد .
ولی الان قضیه فرق گرده و با فراگیرتر شدن این شبکه ها مثل تلگرام هر آدم عامی هم داره .
ولی بری به نصف بیشتر اینا بگی معنی "پی وی " رو می دونی، مخفف چی هست . نمی دونه .
مثل اون قضیه ربات هاست که اوایل اومده بود می گفتن ویروس هک و ..
یا هر کسی که آی دی داشت ، یه سری فکر می کردن این هک شده!!!!
[
private یعنی خصوصی. که میگن بیا خاص. فکر کنم این بشه. come to my PV (private). i
private maessage یعنی پیام خصوصی بده.
Last edited by siava5h; 08-01-2017 at 18:40.
سلام
بعضی کانالارو میبینی لینک عضویتشون مثلا نقطه گذاشته ولی میری توش کانال عنوان داره! عجیبه مگه نباید تو لینک عضویت اسم کانال باشه؟!
سوال بعد:
برای انتقال ادمین کانال باید کل تلگرامت دست طرف بره نه؟
سلام
جواب هیچ کدام از سوالات رو نمیدونم.
بذارید بقیه دوستان که تجربه دارند جواب بدن.
من یه بار قبلا یادمه توی مخاطبین با شماره توی تلگرام جستجو کردم ولی الان هر کاری میکنم نمیشه! حتما باید اسم نوشت . من یادمه با شماره جستجو کردم بین مخاطبینم![]()
سلام من واسه مسایل کاری ت. تلگرامم کلی گروه دارم و هر یه ساعت باید یه پی ام رو به همه این گروها بفرستم
راهی هس که راحت این کارو انجام بدم؟
سلام
طرف شماره مارو داره وقتی اد میکنیم توی تل بعدا دلیت اکانت میزنه گاهی وقتا جوین که میزنه میگه ولی گاهی وقتا نمیگه چرا؟! من چند بار دیدم یکی دل زد تو مخاطبین اصلیم نیست ولی تو مخاطبین تل ذخیرش کردم. چند بار جوین زد گفت ولی چند بار نگفت عجیبه
در ضمن دلایل ریپورت اینا درسته؟ بیشترش که فک کنم درسته
دلایل ریپورت شدن در تلگرام
1- استفاده از حالت last seen recently برای مدت طولانی!
2- استفاده از نسخه های غیر رسمی، تلگرام مانند موبوگرام و تلگرام فارسی و غیره!
3- عضو شدن در کانال ها و گروه های غیر اخلاقی! (ریپورت شدن گروه یا کانال مساوی هست با ریپورت شدن شما)
4- ارسال بیش از ۱۰۰ پیام در روز! (این پیام ها شامل چت کردن نمیشه)
5- استفاده از استیکر های غیر مجاز که در تلگرام ذخیره نمیشه! (چون استیکر ها توسط ربات ها کنترل میشن و بیشتر عامل ریپورت شدن هستش!)
6- فوروارد کردن پست ها با لینک آلوده و غیر مجاز!
7- سرک کشیدن در پی وی افراد در گروه ها
8- گروه و کانال های تبلیغاتی که شما رو اد و بعد حذف میکنن! (چون حذف زیاد از گروه و کانال مساوی با ریپورت)
اولی عجیبه یعنی میشه؟!!
دومی هم من خیلی وقته موبو استفاده میکنم!!!! ریپ فور اور !!
Last edited by Ghaioom; 14-01-2017 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)