تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 755 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189239639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سناتور جان سلام
    آقا يك پرينتر فتواسمارت مي خواهم كه تا 300 گرم را بكشد و كيفيت عكس بسيار عالي بدهد (جهت چاپ عكس هاي با وضوح بسيار بالا) قطعش مهم نيست a4 باشد كافي است (براي كار عكاسي مي خواهم)
    به نظر ip 4500 بهترين است (120 هزار تومان) و يا چيز ديگري هم وجود دارد؟؟؟

متشكرم
    كاويان

ip5300 بهتر از این مدل هست.از لحاظ سرعت پردازنده و حافظه،ولی اگر کیفیت خیلی بالا می خواین سری pro عالی هستند.ولی قیمتشون هم 400 به بالاس.

2. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام

من يك پرينتر ليزري رنگي براي شركت ميخواستم.(توي رنج قيمت 400 الي 600) كه تحت شبكه كار كنه و با حجم پرينت 50 الي 100 صفحه در روز- و هزينه كارتريج مناسب. خودم سامسونگ clp 610n مد نظرم هست.

لطفا راهنمايي كنيد اين پرينتر براي كار من مناسب است يا خير؟
    اگر خير چه پرينتري پيشنهاد ميكنيد؟
    اگر بله آيا كارتريج اين پرينتر قابل شارژ هست و هزينه آن چقدر است؟

با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام

من يك پرينتر ليزري رنگي براي شركت ميخواستم.(توي رنج قيمت 400 الي 600) كه تحت شبكه كار كنه و با حجم پرينت 50 الي 100 صفحه در روز- و هزينه كارتريج مناسب. خودم سامسونگ clp 610n مد نظرم هست.

لطفا راهنمايي كنيد اين پرينتر براي كار من مناسب است يا خير؟
    اگر خير چه پرينتري پيشنهاد ميكنيد؟
    اگر بله آيا كارتريج اين پرينتر قابل شارژ هست و هزينه آن چقدر است؟

با تشكر
    پیشنهاد ما HP3505 است.سرعت 22 برگ در دقیقه سیاه و سفید و رنگی و کارتریج های با ظرفیت 6000 صفحه و امکان پرینت دو رو اتوماتیک.البته قیمت یکمی بالاتر است در حدود 700 ولی چون برای شرکت می خواهید این پرینتر بهترین انتخاب است.
    پرینتر clp610 فعلا قابل شارژ نیست چون کیت شارژ تولید نشده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام

از پرینتر ها هیچ اطلاعی ندارم

پرینتر خوب خونگی رنگی و بیشتر برای پرینت کاور های فیلم و طوری که ظرفیت زیاد داشته باشه رنگاش زود تموم نشه چی پیشنهاد میدین؟ اینجور پرینتری که میخوام حدود چه قیمتهایی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

با سلام

مي خواستم يه چاپگر سه كاره (براي كارهاي خونگي ) تهيه كنم

از اساتيد كسي مي تونه كمكي بكنه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم 1006 که نصل جدید 1020 هستش چرا قیمتش حدود 45 تومان پایین تر هستش

شارژ1006 می خواستم بدونم به چه صورت و با چه هزینه ایی شارژ می شه و قیمت خرید کارتریج چقدر هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض خريد ليزري رنگي و اسكنر

با عرض سلام مجدد
    راستش من پس از مطالعه اين تاپيك و با راهنمائيهاي سناتور عزيز تصميم گرفتم پرينتر clp 315 سامسونگ رو بگيرم ولي پس از مطالعه يكي از پستهايي كه در تاپيك زير توسط آقا نيما نوشته شده بدجوري تو ذوقم خورد حالا مونده ام چكار كنم
    کد:
    من اين پرينتر رو براي كار خونه ميخوام و دليل انتخاب ليزري رنگي هم اينه كه تعدادپرينتهام پايينه و ممكنه جوهر پرينترهاي جوهر افشان خشك بشه و پرينترهاي ليزري سامسونگ هم به اين دليل:
    اول اينكه پرينتر هاي سامسونگ هميشه Heater شون داغ است و مصرف برق بالايي دارن و Standby نميشن.
    دوم بوي بدي كه ايجاد ميكنن، بوي سوختن تونر رو توي هوا كاملا احساس ميكني.

سوم اينكه چيپ مدل هاي جديد كارتريج هاي سامسونگ توي دنيا هنوز توليد نشده (چون چيپ رو خودشون ميزنن و از IC هاي معروف استفاده نميكنن، مثل مدل ml1640 و 4600)
    چهارم صداي تلق تلوق عجيب كه وقتي پرينتر هاي نو رو باز ميكني، به گوش ميرسه؛ همچنين وقتي پرينتر پرينت ميكنه و سرد ميشه، صداي انقباض و انبساط پرينتر رو به راحتي ميشنوي.
    ولي بدترين ويژگي سامسونگ، بوي بد تونر سوخته است كه در هوا پراكنده ميكنه و توي مقاله اي خوندم كه اين تونر سوخته، بد تر از دود سيگار است و سرطان زا است (البته با سيگاري هاي عزيز كاري ندارم!)
    و چون من توي شهرستانم و بايد مايحتاجم رو از مشهد تهيه كنم پرينترهايHP هم به اين دليل زير برام كارائي ندارند:
    همچنين بايد بگم كه كارتريج هاي ليزر رنگي HP رو توي ايران فقط يك نفر ميتونه شارژ كنه. البته وقتي ميري توي خيابون ايرانشهر، همه مدعي شارژ هستن؛ ولي براي اثبات حرفم شما ميتوني فقط 1 بار به هر كدام از اونا كارتريج ليزر رنگي تو بدي برات شارژ كنن.
    همچنين از اونجايي كه Hp ايران رو تحريم كرده آينده مواد مصرفي HP معلوم نيست چي بشه.

لطفا راهنمائيم كنيد
    ضمناٌ لطفا يك اسكنر مناسب رو هم براي كارهاي سبك خونگي برام معرفي كنيد چون شنبه آينده ميخوام برم مشهد براي خريد.
    با تشكر فراوان.
    Last edited by hong; 27-01-2009 at 01:57.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با عرض سلام مجدد
    راستش من پس از مطالعه اين تاپيك و با راهنمائيهاي سناتور عزيز تصميم گرفتم پرينتر clp 315 سامسونگ رو بگيرم ولي پس از مطالعه يكي از پستهايي كه در تاپيك زير توسط آقا نيما نوشته شده بدجوري تو ذوقم خورد حالا مونده ام چكار كنم
    کد:
    من اين پرينتر رو براي كار خونه ميخوام و دليل انتخاب ليزري رنگي هم اينه كه تعدادپرينتهام پايينه و ممكنه جوهر پرينترهاي جوهر افشان خشك بشه و پرينترهاي ليزري سامسونگ هم به اين دليل:

و چون من توي شهرستانم و بايد مايحتاجم رو از مشهد تهيه كنم پرينترهايHP هم به اين دليل زير برام كارائي ندارند:

همچنين از اونجايي كه Hp ايران رو تحريم كرده آينده مواد مصرفي HP معلوم نيست چي بشه.

لطفا راهنمائيم كنيد
    ضمناٌ لطفا يك اسكنر مناسب رو هم براي كارهاي سبك خونگي برام معرفي كنيد چون شنبه آينده ميخوام برم مشهد براي خريد.
    با تشكر فراوان.
    بعله بنده هم پست ایشون رو خونده بودم ولی چون یه جورایی کلی نوشته بودن،نخواستم بحث رو ادامه بدم.
    از تمام مواردی که دوستمون در مورد سامسونگ فرمودن،در مورد clp315 فقط و فقط مسئله چیپست صادق است و بنده به عنوان کسی که این پرینتر رو دارم و بطور روزانه دارم ازش استفاده می کنم،شدیدا و قویا تکذیب می کنم.اصلا هیچ بوی پودر وجود نداره به هیچ عنوان،البته بویی که در چند روز اول از دستگاه میاد به خاطر موادی هست که برای حمل نقل راحت و اینکه در کشتی رطوبت نگیره بهش می زنن.این بو پس از جند روز و تبخیر شدن کامل،به طور کامل از بین خواهد رفت.
    standby پرینتر بنده روی 5 دقیقه تنظیم است و بدون هیچ خطایی عمل می کنه.
    کارتریج اچ پی هیچ مشکل خاصی نداره که بخواد فقط در ایران یک نفر شارژ کنه،همین الان اگه شما بیارین،من خودم براتون شارژش می کنم کاری نداره.
    ولی درکل به خاطر مسئله چیپست،اچ پی بگیرین بهتره،دردسرش کمتره.

اسکنر مناسب هم همون کنون 25 یا 90 که قبلا مقایسه شونو گذاشته بودم چند صفحه قبل،خوبه.

10. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

از پرینتر ها هیچ اطلاعی ندارم

پرینتر خوب خونگی رنگی و بیشتر برای پرینت کاور های فیلم و طوری که ظرفیت زیاد داشته باشه رنگاش زود تموم نشه چی پیشنهاد میدین؟ اینجور پرینتری که میخوام حدود چه قیمتهایی هست؟
    نوع پرینتر رو باید مشخص کنین.لیزری می خواین یا جوهر افشان
    اگر برای چاپ لیبل فیلم می خواهید لیزری بهتر است چون جوهر افشان باعث می شود که چاپ به صورت غیر طبیعی براق دیده شود.
    کیفیت جوهر افشان بالاتر است ولی برای اینکه هزینه چاپ بصرفه ،باید تانک نصب کنین که خودش 80-70 تومن دیگه روی پرینتر اضافه خواهد کرد.

با سلام

مي خواستم يه چاپگر سه كاره (براي كارهاي خونگي ) تهيه كنم

از اساتيد كسي مي تونه كمكي بكنه ؟
    محدوده قیمت بفرمایین.
    در زیر 100 تومن canon MFP 140 خوب است.

سلام
    می خواستم بدونم 1006 که نصل جدید 1020 هستش چرا قیمتش حدود 45 تومان پایین تر هستش

شارژ1006 می خواستم بدونم به چه صورت و با چه هزینه ایی شارژ می شه و قیمت خرید کارتریج چقدر هستش
    علتش کمیاب بودن این پرینتر هست.

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hassan-2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

راستش من می خوام یه پرینتر لیزری بگیرم Hp 1600 می خواستم نظرتون رو راجع به اون بدونم و اینکه توی رنج قیمت زیر 230 چه پیشنهادی میدین و ممنون میشم یه اطلاعات کلی در مورد این Hp که مورد نظر من هست بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •