بابا تو خودت میگی تو ویندوز هم مشکل داره کی میخوره! بیخیال یکی بخر آک!
بابا تو خودت میگی تو ویندوز هم مشکل داره کی میخوره! بیخیال یکی بخر آک!
ببین تو هم اگه جای من بودی این کار رو نمی کردی !!! Lol !!!
خب طی افکاری که بنده داشتم ! به این نتیجه رسیدم که اگه قرار باشه همه چیز به صورت راحت در اختیار آدم قرار بگیره دیگه ارزش نداره !
در نتیجه حتی اگه آخرش هم مجبور بشم مودم رو عوض کنم ! تمام توانم رو برای این کار می گیرم ! در بینش هم خوب یه سری چیز(شاهین نجفی !!!)یاد می گیرم دیگه !
به هر حال ! این مستر لینوکس ! باید با من کنار بیاد ! بلاخره یه قلقی چیزی هم برای این جناب کشف می کنیم !!!
خب من یه سری ریپورت دیگه گرفتم ! نمی دونم فرقی کرده یا نه ! ولی خب ! می زارمشون ! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی یه سوال ! این static و DHCP چین ؟؟؟ من یه چیز جدیدی که کشف کردم اینه که من توی یه سری تنظیمات دخل و تصرف ایجاد کردم !!!(بدون توجه به قوانین GNU !!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
یه خورده توجه کردم دیدم که موقعی بوت کردن ! سر یه سری آی پی و اینا هی وای میسه ! و هی مشغول میشه به چک کردن آی پی !!!(همشون 255.255.255.255 هستن !(یه همچین عددی ! حالا کم و زیادش رو به دل نگیرین !!!! ولی همش یکی بود ! یعنی معلوم بود که آی پی نا معلومه !)
بعد یه خورده که خوندم دیدم یه ربطی به این DHCP داره !
می خواستم ببینم اینا چین ؟ و من اگه بخوام یه مودم اینترنت پرسرعت سریال نصب کنم باید کدومش رو انتخاب کنم ؟ DHCP یا static !؟
راستی یه سوال دیگه !!!!!
اگه بخوام که یه دستور !(مثل eciadsl-start ) توی boot انجام بشه باید کجاها رو تغییر بدم ؟
دقت کن
گفتم فایل تنظیمات eciadsl.conf رو بزار که باید مثل این باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
USE_DHCP=no
USE_STATICIP=yes
فقط همین قدر بگم که توی تنظیمات من هر دوتای این ها رو NO زدم ! یعنی خودش گفته بود !
حواسم هم به اون نقطه نبود !
اینا رو کسی نمی دونه ؟راستی یه سوال ! این static و DHCP چین ؟؟؟ من یه چیز جدیدی که کشف کردم اینه که من توی یه سری تنظیمات دخل و تصرف ایجاد کردم !!!(بدون توجه به قوانین GNU !!!!!)
یه خورده توجه کردم دیدم که موقعی بوت کردن ! سر یه سری آی پی و اینا هی وای میسه ! و هی مشغول میشه به چک کردن آی پی !!!(همشون 255.255.255.255 هستن !(یه همچین عددی ! حالا کم و زیادش رو به دل نگیرین !!!! ولی همش یکی بود ! یعنی معلوم بود که آی پی نا معلومه !)
بعد یه خورده که خوندم دیدم یه ربطی به این DHCP داره !
می خواستم ببینم اینا چین ؟ و من اگه بخوام یه مودم اینترنت پرسرعت سریال نصب کنم باید کدومش رو انتخاب کنم ؟ DHCP یا static !؟
راستی یه سوال دیگه !!!!!
اگه بخوام که یه دستور !(مثل eciadsl-start ) توی boot انجام بشه باید کجاها رو تغییر بدم ؟
احتمال زیاد مشکل از همینه
اینطوری که یعنی اصلا ای پی اختصاص داده نمی شه
نباید هر دو no باشه
یا باید dhcp رو فعال کنی که آی پی از طریق مودم به صورت اتوماتیک ست بشه یا استاتیک رو فعال کنی و خودت دستی آی پی بدی
اینا رو درست کن و بعد امتحان کن
یه سری ریپورت دیگه ! نشد ! فقط نمی دونم چرا وقتی DHCP رو فعال می کردم ! static هم خود به خود فعال میشد !؟ تازه خودش گفته MOST user say no !
به هر حال !
این آخرین تنظیماته !!! قبلا اینا این طوری بود !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ALT PPPOECI : 5
+ use DHCP : NO
+ use static IP : NO
-----------------
خب حالا یه سوال میان ریپورت !!! این tap0 چیه ؟؟؟ چون وقتی که alt ppoeci رو تغییر دادم وقتی pppoeconf رو میزدم دو تا device میشناخت ! یکی eth0 و یکی هم tap0 ... در ضمن آخر ریپورت eciadsl-start هم دیدمش ... اینو نگاه کن ...
یه چیز دیگه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی که دستور
رو میزنم اولی درست میشه ولی برای synch فایل ارور می ده در صورتی که وقتی نمی زنم اروری نمی ده و چراغ مودم روشن میشه ... :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری ترتیب ها رو به نظر خودم رعایت نکردم ! فعلا برم نهار ! بعد از نهار باید چندین روش رو تست کنم !!!(کارمون در اومد !)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیز خیلی خیلی مهم !!!! من این دو تا dns رو ولش میکردم ... یعنی مقداری براش تعیین نمی کردم ! و توی تنظیماتی که هم گذاشتم جلوش خالیه ! در صورتی که این جا جلوش آی پی نوشته !!!!!!!!!!!!!!!!!vid1=0915
pid1=8104
vid2=0915
pid2=8104
mode=llc_snap_rfc1483_bridged_eth_no_fcs
vci=33
vpi=0
firmware=/etc/eciadsl/firmware00.bin
synch=/etc/eciadsl/gs7470_synch21.bin
pppd_user=
pppd_passwd=
use_dhcp=no
use_staticip=yes
staticip=172.xxx.xxx.xxx
gateway=172.25.134.65
modem=d-link dsl200 rev b
modem_chipset=gs7470
synch_altiface=0
pppoeci_altiface=0
provider=other
dns1=217.15.134.65
dns2=217.15.135.68
فکر میکنم فردا باید برم دم دفتر isp اطلاعات کامل ip و اینا رو ازش بگیرم !!!
نمیخواد. زنگ بزن اپراتور( اگر بلد باشه! ) میگه
سلام
من مودمم رو (dlink 322T) روی فدورا نصب نکردم و خودش شناخته
خودمم نمیدونم چطوری کانکشن ساختم !!! اما گاهی مثلا هر سه روز یکبار کانکت نمیشه... البته این مساپل برای وقتی است که میخوام با usb کانکت بشم چون lan من مشغوله! راهنمایی برای کانکشن ساختن adsl ندیدم حالا چه با اترنت چه با usb
ممنون میشم یک راهنمای جامع (لینک یا هر چیز که صلاح می دونید) برای فدورا ۹ (۱۰ رو تا دو روز دیگه نصب می کنم) بذارید...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)