سلام. بهتره ولتاژ رو از این بالاتر نبری ، خیلی خطر داره!
دما برای رادمان حداکثر باید زیر 50 باشه. اما این پردازنده تا 60-65 رو هم می تونه بدون هیچ مشکلی تحمل کنه.
سلام. بهتره ولتاژ رو از این بالاتر نبری ، خیلی خطر داره!
دما برای رادمان حداکثر باید زیر 50 باشه. اما این پردازنده تا 60-65 رو هم می تونه بدون هیچ مشکلی تحمل کنه.
نظرتون دربارش چیه ؟؟ بیشتر ار این هم کسی تونسته این cpu رو اور کنه؟؟؟
با سلام خدمت اساتيد
من cpu e5200 رو كمي اوركلاك كردم و حالا چندتا سوال داشتم
1) تا چه ميزان بدون اعمال ولتاژ و فشار زياد مي شه اين cpu رو اور كرد؟؟؟
2) مقدار سرعت bus اين cpu روي ديفالت 800 هست و من الان اون رو روي 1000 گزاشتم كه در شكل مي بينيد فكر مي كنيد تا چه ميزان كه خطري هم نداشته باشه مي شه busرو بالا برد؟؟
3) الان دماي هسته در زمان بيكاري روي 25 درجه هست و روي بار با برنامه orthos نهايتا روي 50 درجه ثابت مي مونه آيا اين دما خوب هست و خطري نداره و بيشترين تحمل دماي اين cpu چند هست ؟
با تشكر
![]()
مشکلی نداره با این دما ... البته بهتره بیشتر نشه !1) تا چه ميزان بدون اعمال ولتاژ و فشار زياد مي شه اين cpu رو اور كرد؟؟؟
2) مقدار سرعت bus اين cpu روي ديفالت 800 هست و من الان اون رو روي 1000 گزاشتم كه در شكل مي بينيد فكر مي كنيد تا چه ميزان كه خطري هم نداشته باشه مي شه busرو بالا برد؟؟
3) الان دماي هسته در زمان بيكاري روي 25 درجه هست و روي بار با برنامه orthos نهايتا روي 50 درجه ثابت مي مونه آيا اين دما خوب هست و خطري نداره و بيشترين تحمل دماي اين cpu چند هست ؟
من هم خودم یک e5200 دارم پردازنده ی خوبیه !
سعی کنید اول بدون ولتاژ اور کنید قلق دستتون میاد !
ُسلام
میخواستم بدونم بعد از تغییر ولتاژ و کلاک توی این نرم افزار ایسوس آیا برای اینکه تغییرات رو اعمال کنه میخواد که ویندوز رو ریستارت کنید؟ یا تغییرات ولتاژو فرکانس رو همون لحظه اعمال میکنه؟![]()
ممنون ولي مي خواستم بدونم بيشترين مقداري سرعت bus كه بشه بدون اعمال ولتاژ داد چه مقدار هست؟
و اينكه حداكثر دماي مجاز e5200 چند درجه هست؟؟
با تشكر مجدد
شما پردازنده رو خیلی خوب اور کردین و احتمالأ کارایی هم خیلی بالا رفته ، خوب افرادی هم هستند که با امکانات و خنک کننده های قوی تر به اعداد بالاتر می رسند.
سلام
من دوتا رم 2 گیگ باس 800 کینگ دارم
من داخل بایوس مادربرد شدم و در قسمت dram frequncey به طور پیش فرض بر روی 667 mhz
بود و من اون را بر روی 800 تغییر دادم کلا دوتا گزینه داشت یکی 800 و یکی 667 آیا این 667 همون باس رم هست که من اون را روی 800 گذاشتم
آیا به قول معروف اسم این تغییر را اورکلاک میگویند
و آیا ضرری ندارد برای رم
سلام
من دوتا رم 2 گیگ باس 800 کینگ دارم
من داخل بایوس مادربرد شدم و در قسمت dram frequncey به طور پیش فرض بر روی 667 mhz
بود و من اون را بر روی 800 تغییر دادم کلا دوتا گزینه داشت یکی 800 و یکی 667 آیا این 667 همون باس رم هست که من اون را روی 800 گذاشتم
آیا به قول معروف اسم این تغییر را اورکلاک میگویند
و آیا ضرری ندارد برای رم
به نظر من چون رمهاي شما 800 بوده و تا به حال داشته با 667 كار مي كرده يعني كمتر از مقدار واقعي خود و شما الان با اين تغيير كه داديد رمهاتون در همون فركانس اصلي يعني 800 داره كار مي كنه و نه بيشتر اين اوركلاك معني نميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)