تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 203 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

عزیز من بازی رفت دپور رو 8 تا زدیم بهش اما این بازی 2 تا به سختی زدیدم و انصافا هم شانس اوردیم گل نخوردیم!
    این خیلی مشخص میکنه همه چی رو!
    تویه پست قبلیتون اومدید گفتید که خوب بازی کردیم!
    بازی رو دیدید آیا؟! در بعضی مواقع من برام سوال بود رئال کدوم تیمه بسکه اونا کامل بازی رو گرفته بودن ازمون!

من خودم یکی از کسایی هستم که میگم مصدومیت رو نمیشه همیشه بهونه کرد اما بازی کامپیوتری که نیست!
    ما دوتا دفاع وسطمون رو نداریم...و مجبوریم از زوجی استفاده کنیم که داریم میبینیم کنار هم خوب نیستن...(واران بازی قبلی بد نبود اما خب بازم)
    هافبک ها هم وضعیتش مشخصه...
    از 3 مهاجممون هم نام میبرید...3 مهاجمی که خیلی وقته افت کردن که خب بخش بزرگیش برمیگرده به نبود موریچ و که رابط بین هافبک ها و مهاجمین بود...
    پس نمیشه گفت که مهاجم هامون همه چی رو برامون انجام میدن! رونالدو اگه اشتباه نکنم این 2مین باره که نتونسته در 3 بازی پیاپی گل بزنه برای ما که خب خودش خیلی چیزها رو نشون میده!

بحث تعداد باخت نیست...
    بحث اینه که با مشکل میبریم که همین باعث میشه نتونیم بگیم به راحتی میشه برد بازیها رو!
    اون جمله ای که راحت 3 امتیاز رو داریم به دست میاریم (یا میتونیم بدست بیاریم) به هیچ وجه درست نیست...!

+

گل ایسکو هم جدای زیباییش نکته جالبی داشت..
    این گل رو ایسکو با شماره 23 و در 23 سالگیش در دقیقه 23 بازی زد...جالب تر اینکه این 23مین گل ایسکو با لباس رئال بود!
    ببین برادر عزیز
    محترم
    عزیز دل !
    بلامیسر (( این گیلکی بود ))

اینکه میگم بازی خوبی داشتیم با شرایط فعلی رئال هست
    یعنی با در نظر گرفتن مصدومیت بهترین های رئال همین بازی هم که ارائه دادیم قابل قبول بود
    من شرایطی رو که دارم میگم در شرایط فعلی رئال هست
    و نمیشه با زمانی که مصدوم نداشتیم مقایسه کرد
    صد در صد در زمان مودریچ - جیمز - راموس و په په بازی فوق العاده بهتری به نمایش میذاشتیم
    دلیلش نبود هیچ مصدومیتی بود
    ولی با این همه مصدوم که همشون هم مصدومیت های کلیدی هستن (( بازیساز )) این نمایشی که داریم خوبه

انتظار نداری که در نبود مودریچ و جیمز تیم بالای 90 درصد پاس صحیح داشته باشن و بازی رو در دست بگیرن ؟
    و یا اینکه تو هر بازی 5 تا بزنیم ؟؟
    مثل همین بازی رفت با دپور که 8-2 زدیم
    شما بازیکن های بازی رفت رو ببین و با الان مقایسه کن

4 تا از بازیکن ها نیمکت نشین هستن و در طول فصل زیر 50 درصد بازی ها فیکس بودن (( یارا - آربلوا - واران و ناچو ))

با همچین بازیکن هایی میشه گفت بازی خوبی به نمایش گذاشتیم !
    چون تیم عملا کسی رو تو خط دفاع و هافبک نداره و کاملا بازی میره دست حریف
    در این شرایط 10 تا پاس گل سالم هم بدیم خیلیه !

در مورد برد هم تا الکلاسیکو اتفاق خاصی نیفته (( داوری )) میشه گفت هر 4 بازی رو میبریم
    حالا چه به زور و شانس و ....

2. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ببین برادر عزیز
    محترم
    عزیز دل !
    بلامیسر (( این گیلکی بود ))

اینکه میگم بازی خوبی داشتیم با شرایط فعلی رئال هست
    یعنی با در نظر گرفتن مصدومیت بهترین های رئال همین بازی هم که ارائه دادیم قابل قبول بود
    من شرایطی رو که دارم میگم در شرایط فعلی رئال هست
    و نمیشه با زمانی که مصدوم نداشتیم مقایسه کرد
    صد در صد در زمان مودریچ - جیمز - راموس و په په بازی فوق العاده بهتری به نمایش میذاشتیم
    دلیلش نبود هیچ مصدومیتی بود
    ولی با این همه مصدوم که همشون هم مصدومیت های کلیدی هستن (( بازیساز )) این نمایشی که داریم خوبه

انتظار نداری که در نبود مودریچ و جیمز تیم بالای 90 درصد پاس صحیح داشته باشن و بازی رو در دست بگیرن ؟
    و یا اینکه تو هر بازی 5 تا بزنیم ؟؟
    مثل همین بازی رفت با دپور که 8-2 زدیم
    شما بازیکن های بازی رفت رو ببین و با الان مقایسه کن

4 تا از بازیکن ها نیمکت نشین هستن و در طول فصل زیر 50 درصد بازی ها فیکس بودن (( یارا - آربلوا - واران و ناچو ))

با همچین بازیکن هایی میشه گفت بازی خوبی به نمایش گذاشتیم !
    چون تیم عملا کسی رو تو خط دفاع و هافبک نداره و کاملا بازی میره دست حریف
    در این شرایط 10 تا پاس گل سالم هم بدیم خیلیه !

در مورد برد هم تا الکلاسیکو اتفاق خاصی نیفته (( داوری )) میشه گفت هر 4 بازی رو میبریم
    حالا چه به زور و شانس و ....
    رئیس جان، الان این پست شما دقیقا تاییده پست من بود که!
    من هم دارم میگم بخاطر این شرایطی که شما خودت هم اشاره کردی، نمیتونیم بگیم حتما بازیهای بعدی رو میبریم!
    شما خودت اینها رو میگی، بعد دوباره میگی میبریم حتما بازیها رو؟!
    نمیخونن اینا با هم که...؟!

4. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

رئیس جان، الان این پست شما دقیقا تاییده پست من بود که!
    من هم دارم میگم بخاطر این شرایطی که شما خودت هم اشاره کردی، نمیتونیم بگیم حتما بازیهای بعدی رو میبریم!
    شما خودت اینها رو میگی، بعد دوباره میگی میبریم حتما بازیها رو؟!
    نمیخونن اینا با هم که...؟!
    پس اولش به این نتیجه رسیدی همون پست شما رو داشتم تایید میکردم ولی شما بد متوجه شدی

در مورد همخونی نداشتم هم
    منظورم اینه ویارئال با بیلبائو تیمی نیستن که بخوان اونقدر ها دردسر ساز بشن
    نیمکت نشین های رئال هم یه جورایی حریف این تیما میشن !
    شاید مغرورانه بیاد و با این وضیتی که خط دفاع تیم تو چند بازی اخیر نشون داده این حرف منطقی نباشه !

ولی انصافا نیمکت نشین های رئال هم بازی آنچنان بدی به نمایش نذاشتن ! (( با اینکه طول فصل اصلا فیکس نبودن ))

ضمنا
    په په و مارسلو شاید به شالکه نرسن ولی به بازی هفته بعد لالیگا میرسن و این یعنی خط دفاعی فقط راموس رو نداره که اونم در طول فصل واران خیلی عالی نشون داده و خیلی مواقع زوج خط دفاع تیم بود (( واران - په په و واران - راموس ))

6. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بارها یادمه که با فلان تیم بازی داشتیم گفتیم سه تا میزنیم چهارتا میزنیم..آخرش مساوی کردیم یا باختیم.

با شرایط فعلی تیم هر بازی ای میتونه سخت باشه...بالاخره بعد از بیست و چند تا برد پشت سر هم، تحمل این رو هم باید داشت.

8. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رائول، مهاجم سابق رئال مادرید، اسپانیا و شالکه پیش بینی کرد که قهرمان اروپا بیشتر از آنچه که سایرین تصور می کنند، در مقابل حریف آلمانی خود مشکل خواهد داشت.

طرفداری- او به مجله آلمانی Kicker گفت: "روی کاغذ به نظر می رسد که کار رئال مادرید راحت است. اما آنها باید داخل زمین بر همه چیز غلبه کنند. شالکه همه کار خواهد کرد تا مهمانی مادرید را خراب کند. مطمئناً شالکه حریف آسانی برای غلبه کردن نخواهد بود."
    خرید جدید و 37 ساله نیویورک کاسموس، سال گذشته هم صعود دشواری برای رئال مادرید پیش بینی کرده بود اما در نهایت رئال مادرید با پیروزی 9-2 در مجموع صعود کرد. رائول همچنین از خاطرات خوش خود بین سال های 2010 تا 2012 در شالکه گفت، جایی که وی به یکی از بزگترین ستاره های بوندس لیگاتبدیل شد و به شدت دل هواداران را به دست آورد: "از روز اول تا آخرین روز ارتباط بسیار ویژه ای با هواداران داشتم."
    وقتی از رائول پرسیده شد که آیا انتظار تکرار چنین تجربه ای را در نیویورک هم دارد، وی پاسخ داد: "این هم خوب خواهد بود و من انتظار تجربه ای فوق العاده را دارم اما این با شالکه فرق می کند، آن تجربه تکرار نشدنی است."
    وی در نهایت راجع به دوئل کریستیانو رونالدو و لیونل مسی بر سر آقای گلی تاریخ چمپیونزلیگ سعی کرد بی طرف باشد و گفت: "هرکس که در نهایت آقای گل این رقابت ها شود، شایستگی اش را داشته است."

طبق ادعای رسانه ها، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان یکی از مدعیان جایگزینی کارلو آنچلوتی روی نیمکت رئال مادرید، در سال 2016 است.

طرفداری- Mundo Deportivo به نقل از Tuttomercato ایتالیا مدعی است که فلورنتینو پرز در صورتی که قرارداد آنچلوتی را تمدید نکند، به سوی سرمربی تیم ملی آلمان خواهد رفت.
    قرارداد آنچلوتی با لوس بلانکوس در تابستان سال 2016 به اتمام می رسد، و در همان زمان نیز لوو رقابت های یورو 2106 را با تیم ملی آلمان به اتمام رسانده و این تیم را ترک خواهد کرد. گفته می شود که لوو یکی از تحسین کنندگان لیگ اسپانیا است و طبق گزارش ها رئال مادرید سؤالات اولیه مبنی بر علاقه مند بودن وی به فوتبال اسپانیا را پرسیده است.

..

لوکاس سیلوا می تواند اولین بازی خود در ترکیب اصلی رئال مادرید را در دیدار چمپیونزلیگ مقابل شالکه تجربه کند.

طرفداری- رئال مادرید برای دیدار چهارشنبه شب به آلمان سفر خواهد کرد، و AS اشاره کرده است که سیلوا، بعد از اینکه در دیدار شنبه شب مقابل دپورتیوو لاکرونیا به میدان آمد، می تواند مقابل شالکه از ابتدا به میدان برود.
    سیلوا، که روز امروز 22 ساله می شود، در ترکیب کارلو آنچلوتی جانشین ایارامندی خواهد شد، و در کنار تونی کروس و ایسکو، مثلث خط میانی رئال مادرید را تشکیل خواهد داد. بازیکن سابق کروزیرو از 7 دسامبر تا به حال هیچ مسابقه ای را با تیم سابق خود آغاز نکرده است اما با هیجان در مورد چمپیونزلیگ صحبت می کند.

تونی کروس، هافبک آلمانی تیم رئال مادرید در گفگتگو با وبسایت UEFA اظهار داشت: "شالکه قدرتمند است، و ما به دو عملکرد خوب نیاز داریم."

طرفداری- بنا به گزارش AS، صحبت های این بازیکن را می خوانیم:
    شـالکه: "آنها در حال تجربه موفقیت در بوندس لیگا هستند و با مربی جدید خود از لحاظ دفاعی بسیار مستحکم شده اند. ما برخی بازیکنان خود را در اختیار نداریم، بنابراین چالش سختی خواهد بود اما هدف ما صعود به مرحله بعدی است."
    شروع فـصل: "شروع فصل به گذشته مربوط می شود، اما برای من خوب بود. در حال حاضر ما صدرنشین لیگ خود هستیم و هنوز در کورس قهرمانی چمپیونزلیگ حضور داریم. امیدوارم که موفق شویم."
    بایـرن و رئال مـادرید: "تفاوت ها چندان بزرگ نیستند، بنابراین تغییر برای من سخت نبود، چرا که از تیمی کوچک به تیمی بزرگ منتقل نشده ام، یا برعکس. من از تیمی بزرگ به تیم بزرگ دیگری منتقل شدم. هر باشگاه روح مخصوص به خود را دارد، که در این کشور کمی متفاوت است، اما تفاوت میان دو باشگاه چندان عظیم نیست."
    صفاتی از رئال مادرید: "سبک بازی متفاوت است اما این به رئال مادرید یا بایرن وابسته نیست. این بیشتر به مربی بستگی دارد. هر مربی دیدگاه خاص خود را دارد و این طبیعی است."
    اعتماد به نفس: "همه ما طبیعت (سرشت) خاص خود را داریم. من از ویژگی هایی که دارم اعتماد به نفس می گیرم. می دانم توانایی انجام چه کارهایی را دارم و بیشترین اعتماد به نفس را از این زمینه به دست می آورم."
    رابطه با آنـچلوتی: "او از همان ابتدای کار در پستی که زیاد در آن بازی نکرده بودم، اعتماد داشت. من از بازی کردن در این پست لذت می برم. رابطه ما خوب است، قبل از هر مسابقه با هم صحبت می کنیم، و بسته به حریفی که با آن روبرو خواهیم شد، من در مورد وظایفم در هر بازی با او صحبت می کنم. آنچلوتی یکی از دلایل آمدن من به این باشگاه است. او به من گفت که رئال مادرید با داشتن تو قوی تر هم خواهد شد."
    خط میانی: "بازی کردن در خط میانی سخت است، شما باید همه کاره باشید، با توپ و بدون توپ خوب کار کنید، خوب دفاع کنید، حملات تیم را بسازید و برای نبرد آماده باشید. مدیریت کردن این پست سخت است و من تلاش می کنم تا از شر تمام نقاط ضعفم در آنجا خلاص شوم."

رویکرد رئال مادرید در دیدار مقابل شالکه باید چگونه باشد؟ "ما باید دو عملکرد خوب داشته باشیم. باید به حریف خود احترام بگذاریم و دو بازی خوب انجام دهیم."
    تکرار قهرمانی در چمپیونزلیگ: "بله، اما هدف اصلی ما حفظ صدرنشینی در لالیگا است. قهرمانی در چمپیونزلیگ هم باید یکی از اولویت های ما باشد. در چمپیونزلیگ، پنج یا شش تیم شانس قهرمانی دارند و ما تلاش خواهیم کرد تا یکی از آنها باشیم اما این بسیار سخت خواهد بود. در مراحل حذفی همه چیز بستگی به عملکرد شما در آن روز دارد."
    چمـپیونزلیگ: "این رقابت ها جذاب است، به خصوص وقتی به مراحل حذفی می رسید. در این مرحله بازی ها حتی نزدیک تر می شوند و شما با بهترین تیم های اروپا روبرو می شوید. بزرگترین چالش این است که هر سال در این تورنمنت نشان دهید که چقدر خوب می توانید عمل کنید."
    تجربیات چمپـیونزلیگ: "نقطه برجسته برای من قهرمانی در آن همراه با بایرن مونیخ است و من تلاش خواهم کرد تا آن را با رئال مادرید هم تکرار کنیم. هر بازی در این رقابت ها در بالاترین سطح برگزار می شود و در مقابل بهترین تیم های اروپا قرار می گیرید. نبرد های این چنینی به شما کمک می کند تا تجربه کسب کرده و پیشرفت کنید."
    نقش بازیکنان در جامعه: "بازیکنان نقشی اجتماعی دارند چرا که آنها توجه توجه افکار عمومی را به خود جلب می کنند. مردمی هستند که اوضاع برایشان خوب پیش نمی رود و من فکر می کنم به طریقی می توانیم به آنها کمک کنیم."

10. 10 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

طرفداری- فردا در دومین شب از آغاز بازی های مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ، دو تیم رئال مادرید و شالکه به مانند فصل گذشته به مصاف هم خواهند رفت.

اطلاعات کلی در مورد بازی
    زمان برگزاری مسابقه: چهارشنبه 29 بهمن 1393؛ ساعت 23:15 به وقت تهران
    محل برگزاری مسابقه: گلزن کرشن، ورزشگاه فلتینس آرنا
    داور مسابقه: آقای مارتین آتکینسون (انگلستان)

پیش بازی
    رئال مادرید، قهرمان فصل گذشته رقابت های چمپیونزلیگ، سال قبل پیش از اینکه برای اولین بار مقابل شالکه قرار گیرد، 52 دیدار اروپایی مقابل تیم های آلمانی برگزار کرده بود. حالا مدافع عنوان قهرمانی بار دیگر برای حضور در مرحله یک چهارم نهایی باید به گلزن کرشن سفر کند.
    رئال مادرید، صدر نشین کنونی لالیگا، فصل گذشته به اولین تیمی تبدیل شد که در بازی های خارج از خانه چمپیونزلیگ موفق به زدن 6 گل می شود. آنها همچنین می خواهند به اولین تیمی تبدیل شوند که موفق به دفاع از عنوان قهرمانی خود می شود. مثلث BBC هر کدام دو گل به ثمر رساندند. در دیدار برگشت نیز رونالدو دو گل دیگر به تعداد گل های خود افزود تا در نهایت با 17 گل آقای گل رقابت ها شود. رئال مادرید از 27 سفری که به آلمان داشته، تنها 3 بار پیروز شده است که دو پیروزی از آن در فصل گذشته و در مسیر لیسبون به دست آمد. (18 شکست و 6 تساوی). لوس بلانکوس پیشتر در سال 1959 سابقه قهرمانی در خاک آلمان را دارد، چرا که آنها در آن سال با غلبه بر رمیس در اشتوتگارت فاتح جام باشگاه های اروپا شدند.
    شالکه، تیم چهارم جدول بوندس لیگا نیز وضعیت خوبی در مقابل تیم های اسپانیایی نداشته و از 15 دیدار اخیر مقابل آنها، تنها 2 پیروزی به دست آورده و متحمل 8 شکست شده است و بعد از پیروزی 3-0 مقابل اسپانیول در مرحله یک شانزدهم نهایی جام یوفا در فصل 2005/06، هرگز در خاک اسپانیا پیروز نشده اند. شالکه در گروه G رقابت ها بعد از چلسی با 8 امتیاز به این مرحله صعود کرد و با داشتن یک مربی ایتالیایی روی نیمکت خود که سابقه قهرمانی در این رقابت ها را دارد، با توجه به وضعیت نا مطلوب اخیر حریف خود، امیدوار به گرفتن انتقام فصل گذشته و رقم زدن شگفتی هستند؛ هرچند روبرتو دی متئو نیز با داشتن مصدومانی پر شمار، کار سختی خواهد داشت.
    ترکیب دو تیم و سیستم بازی

آخـرین اخبار و وضعیت تیم شالکه
    ◄ جولیان دراکسلر، رالف فارمن، جفرسون فارفان، سئاد کولاسیناچ، لئون گورتزکا و چیندو اوباسی همگی به دلیل مصدومیت غایب خواهند بود
    ◄ فابین گیفر، کلاس یان هونتلار و سیدنی سم وضعیت مبهمی دارند، هرچند ممکن است مهاجم هلندی در این دیدار به جای پرینس بواتنگ به میدان برود
    ◄ بواتنگ، هونتلار و مارکو هوگر تنها یک کارت زرد تا محرومیت فاصله دارند
    ◄ ماتیا ناستاسیچ به لیست اروپایی شالکه اضافه شده و کریستین کلمنس و فلیپه سانتانا از لیست این تیم خارج شده اند
    آخـرین اخبار و وضعیت تیم رئال مادرید
    ► کارلو آنچلوتی هم در این دیدار مهره هایی کلیدی از جمله هامس رودریگز، لوکا مودریچ، فابیو کوئنترائو، سرخیو راموس و سامی خدیرا را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت
    ► په په به تمرینات تیم بازگشته اما هنوز معلوم نیست که از ابتدا استفاده خواهد شد یا کار را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد
    ► مارتین اودگارد و لوکاس سیلوا به لیست اروپایی رئال مادرید اضافه شده اند
    ► مارسلو در صورت دریافت کارت زرد، از بازی بعدی تیمش محروم خواهد شد
    حقایق و آنچه که باید در مورد این بازی بدانید
    ■ شالکه در 21 بازی خانگی اخیر خود در اروپا، 10 بار پیروز شده، 5 بار مساوی کرده و 6 بار شکست خورده است
    ■ در این فصل از رقابت های چمپیونزلیگ شالکه در خانه با ماریبور 1-1 مساوی کرد، 4-3 اسپورتینگ لیسبون را شکست داد و 5-0 مغلوب چلسی شد
    ■ بهترین فصل شالکه در رقابت های چمپیونزلیگ به فصل 2010/11 مربوط می شود که آنها تا مرحله نیمه نهایی پیش آمدند، و در نهایت با نتیجه 2-0 در خانه و 4-1 در اولدترافورد مغلوب منچستر یونایتد شدند
    ■ هونتلار، مهاجم کنونی تیم شالکه، در سال 2009 طی 20 بازی برای رئال مادرید در لالیگا 8 گل به ثمر رساند
    ■ رائول گونزالس، اسطوره باشگاه رئال مادرید در طی دو سال حضور در شالکه، 5 گل اروپایی برای این تیم به ثمر رساند تا شمار گل های خود را به عدد 71 برساند
    ■ شالکه با 18 امتیاز اختلاف نسبت به بایرن مونیخ صدرنشین و به عنوان تیم پنجم به تعطیلات زمستانی رفت، اما اکنون با همان تعداد اختلاف، در رده چهارم بوندس لیگا قرار دارند
    ■ رئال مادرید بعد از اتمام مرحله گروهی رقابت ها، 13 بازی در تمامی تورنمنت ها برگزار کرده و حاصل آن 9 پیروزی، 1 تساوی و 3 شکست بوده است
    ■ رئال مادرید در تمام بازی های مرحله گروهی امسال پیروز شده (6 بازی) و در 4 بازی اخیر خود نیز در رقابت های چمپیونزلیگ کلین شیت کرده است
    پیـش بینی بازی
    شالکه امسال به دنبال ناامید کردن رئال مادرید است، اما میهمان در تورنمنت مورد علاقه و تخصصی کارلو آنچلوتی به یک پیروزی آسان دست خواهند یافت.

طبق گفته های ایکر کاسیاس، کاپیتان و دروازه بان تیم رئال مادرید، این تیم هیچ منفعتی از شکست دادن شالکه در فصل گذشته رقابت های چمپیونزلیگ نخواهد برد.

طرفداری- رئال مادرید فصل گذشته در همین مرحله شالکه را در مجموع دو دیدار با نتیجه 9-2 شکست داد و سرانجام تا قهرمانی این مسابقات پیش رفت. با اینحال، کاسیاس این بار انتظار بازی آسانی در مقابل تیم چهارم بوندس لیگا ندارد.
    او به وبسایت رسمی UEFA گفت: "این بسیار سخت خواهد بود. جو آلمان بسیار شدید خواهد بود. آنها می دانند که فرصت انتقام گیری دارند و ما انتظار بازی سختی داریم. این حقیقت که ما فصل گذشته با آنها روبرو شدیم، هیچ فایده ای ندارد. اگر چیزی باشد، برای آنها یک مزیت است.
    اگر فکر کنیم که بازی در گلزن کرشن آسان خواهد بود و اتفاقات سال گذشته را تکرار خواهیم کرد، اشتباه کرده ایم. کاملاً برعکس: ما باید مراقب باشیم و با تواضع به آنجا برویم. قرعه بسیار سختی خواهد بود."
    کاسیاس همچنین به تمجید از تونی کروس، ستاره آلمانی تیم پرداخت و گفت: "امسال، برخی بازیکنان که برای سبک بازی تیم بسیار مهم بودند، از باشگاه جدا شدند. برخی دیگر آمدند و به عناصر کلیدی تیم تبدیل شدند، مثل هامس رودریگز یا تونی کروس. آمار آنها برای مشاهده موجود است و این را اثبات می کند.
    کروس همراه با توپ احساس خیلی راحتی می کند. او به دنبال حرکت دادن توپ است، و سریعاً از راست به چپ پاس می دهد. او سریع و جوان است. او برای مدتی طولانی در بالاترین سطوح بازی کرده است بنابراین فکر می کنم رئال مادرید در خرید او کار درستی انجام داده است، مخصوصاً وقتی به سن او نگاه می کنید. او در حال حاضر نشان داده است که می تواند در خط میانی عنصری کلیدی باشد."

روبرتو دی متئو، سرمربی تیم شالکه 04، در کنفرانس مطبوعاتی عصر امروز که پیش از دیدار فردا شب مقابل رئال مادرید برگزار می شد، شرکت کرده و گفت که تیمش برای پیروزی وارد میدان خواهد شد.

طرفداری- بنا به گزارش AS، سرمربی ایتالیایی همچنین تأیید کرد که فابین گیفر، دروزاه بان دوم شالکه نیز که در حال سپری کردن دوران نقاهت از مصدومیت کشاله ران می باشد، در لیست تیم او حضور نخواهد داشت.
    - شالکه چگونه وارد این مسابقه خواهد شد؟
    همه بازیکنان توانستند که در جلسه تمرینی امروز شرکت کنند، بنابراین نسبت به دیدار آخر خود در بوندس لیگا هیچ تغییری نخواهیم داشت.
    گیفر: "او در لیست تیم قرار نگرفت، اما روند بهبودی مصدومیتش خوب بوده است و هنوز به چند روز دیگر نیاز دارد تا به آمادگی کامل برسد."
    - رویکرد شما برای بازی رفت چگونه خواهد بود؟
    ما با ذهنیت برنده وارد میدان خواهیم شد - باوجود اینکه می دانیم در مقابل حریف بزرگی قرار خواهیم گرفت، اما به دنبال پیروزی در بازی رفت هستیم. هر دوی این بازی ها فرصتی عالی برای شالکه مهیا می کند تا خودمان را نشان دهیم. مادرید همیشه مدعی خواهد بود اما ما هم تیم با تجربه ای هستیم و باید فردا وارد میدان شده و این را نشان دهیم.
    کریستیانو رونالدو: "او حقیقتاً بازیکنی استثنایی است - فکر نمی کنم کسی با این حرف من مخالف باشد. او چند بار برنده توپ طلا شده است و همیشه اگر نیاز باشد، آماده است تا سرنوشت بازی را به تنهایی رقم بزند. ما باید به عنوان یک تیم کار کنیم تا نقش او در بازی را تا جایی که ممکن است کاهش دهیم."
    - کریستیانو در سطح سال گذشته خود عمل نمی کند...
    او تنها یک انسان است و نمی توان انتظار داشت که همیشه درخشان عمل کند اما او بازیکن بزرگی است و کیفیت فوق العاده ای دارد. همانطور که گفتم، او می تواند به تنهایی سرنوشت مسابقه را رقم بزند.
    فرم حال حاضر رئال مادرید: "ما با مدافع عنوان قهرمانی بازی می کنیم، آنها می خواهند از عنوان خود دفاع کنند اما هدف ما این است که در ورزشگاه خانگی خود برنده بازی رفت شویم. ما تلاش خواهیم کرد تا از نقط ضعف رئال مادرید استفاده کنیم. ما چند بازی اخیر آنها را مطالعه و بررسی کرده ایم - مادرید هنوز تیمی رقابتی است؛ ما باید روی خود تمرکز کنیم و همچنان روی برنامه های خود کار کنیم."

کلاس یان هونتلار، مهاجم سابق رئال مادرید علی رغم اینکه با محرومیتی 4 جلسه ای در بوندس لیگا مواجه شده است، اما همچنان فرم خوب خود را حفظ کرده است.

طرفداری- بنا به گزارش AS، مهاجم هلندی شالکه در آستانه دیدار مقابل رئال مادرید همراه با روبرتو دی متئو در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و به گفتگو با خبرنگاران پرداخت.
    - شما در لیگ آلمان در حال سپری کردن محرومیتی 4 جلسه ای هستید؛ آیا دوری از میادین فردا روی عملکرد شما تأثیر خواهد گذاشت؟
    اگر چیزی باشد، آن انگیزه مضاعف است. من مشتاق بازی کردن هستم و و فقط از بازگشت به میادین خوشحالم. من فقط روی بازی با رئال مادرید تمرکز کرده ام، در حالیکه می دانم هنوز بخشی از محرومیتم در بوندس لیگا باقی مانده است.
    - آیا سه هفته نیمکت نشینی به این معنی نیست که از آمادگی جسمانی به دور هستید؟
    مثل هر فوتبالیست دیگری همیشه بنا به دلایلی خود را دور از میادین خواهید دید و یا در شرایطی دیگر به دلیل مصدومیت یا محرومیت غایب خواهید بود. چیز خوبی که در مورد فوتبال وجود دارد، این است که شما همیشه فرصت بازگشت با آمادگی کامل را دارید.
    - از شکست 6-1 و تحقیر آمیز فصل گذشته مقابل رئال مادرید چه درس هایی گرفته اید؟
    ما اشتباهاتی مرتکب شدیم که نتیجه اش دریافت گل های زیاد بود. همچنین موقعیت های کمی هم خلق کردیم. دراکسلر می توانست بازی را 1-1 کند اما زمانی که 3-0 عقب افتادیم، در خط دفاعی از هم پاشیدیم. این واقعاً پاسخ ما را محدود می کند؛ درس های اصلی را در نحوه دفاع کردن آموخته ایم.
    - با توجه به اینکه برای هر دو باشگاه بازی کرده اید، چطور آنها را مقایسه می کنید؟
    مادرید باشگاه بزرگی است - هر بازیکن حرفه ای در مقطعی از دوران خود، رؤیای بازی برای رئال مادرید را دارد. در هر باشگاهی که بازی کرده ام، همیشه سعی داشته ام تا حداکثر توانم را به کار گیرم. من حالا چهار سال است که بازیکن شالکه ام و اینجا خوشحالم.
    - شالکه در چه زمینه هایی پیشرفت کرده است؟
    سیستمی که از آن استفاده می کنیم متفاوت است و این ثبات بیشتری به تیم بخشیده است؛ ما تیم مستحکم تری شده ایم - همانطور که در بازی های اخیر خود نشان داده ایم. ما در مقابل بایرن مونیخ نتیجه خوبی کسب کردیم و این بازی هم می تواند مشابه باشد.
    - برای صعود به دور بعد چه عاملی کلیدی است؟
    ما برای کسب نتیجه ای به میدان می رویم که فرصت صعود به دور بعد را مهیا کند - نتیجه ای که سرنوشت این مرحله را در آستانه بازی برگشت باز نگه دارد. می دانیم که رئال مادرید تیمی است که از هر زاویه ای به حریفش حمله می کند و ضدحملات مرگباری هم دارند.

Last edited by reza0034; 17-02-2015 at 21:35.

12. 8 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

طراحی شده برای کریستیانو رونالدو، بهترین بازیکن سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۳

14. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کارلتو در کنفرانس مطبوعاتی به این نکته خیلی مهم اشاره کرده که پپه بازی میکنه!
    از برگشت لوکا اینقدر خوشحال نمیشدم انصافا!
    بسکه این دفاعمون فاجعست!

همینطور گفته که معلوم نیست که سیلوا بازی کنه یا ایارا...باید صبر کرد و دید...

یه نکته مهم دیگه اینه که اودگارد در لیگ قهرمانان مشکل کم بودن سن نداره و میتونه بازی کنه امیدوارم بهش کارلتو بازی بده تا هم استرسش بریزه هم اینکه خودمون هم ببینیمش...
    +
    کارلو همچنین اشاره کرده که کماکان از سیتسم 3-3-4 استفاده میکنه!
    جالبه که تویه هر کنفرانس مطبوعاتی این سوال ازش میشه اما اینم بازم تاکید میکنه که همین سیستمه تیمه!
    به هر حال با توجه به اینکه شالکه 2-5-3 بازی میکنه، کار خیلی سختی اون وسط داریم...
    البته شالکه مثل خود ما کلی مصدوم داره و احتمالا دی متئو با یه ترکیب و ایده کاملا دفاعی تیمش رو میچینه اما خب بازم...

شدیدا هم امیدوارم کریس پاش دوباره به گلزنی باز بشه...
    هم برای روحیه خودش و هم برای روحیه تیم،هرچه سریعتر پاش به گلزنی بازی بشه بهتره...

16. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

تمرین شاداب رئالیها در ورزشگاه شالکه(عکس)

رئال مادريد امشب در مرحله رفت يک هشتم ليگ قهرمانان به مصاف شالکه خواهد رفت.

به گزارش "ورزش سه"، رئالی ها که روز گذشته عازم آلمان شدند، اولین تمرین خود را شب گذشته در ورزشگاه ویلتنس آره نا برگزار کردند :

بی تابی گرت بیل برای مصاف با شالکه(عکس)

رئال مادريد امشب از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان، در جدالي حساس بايد به مصاف شالکه برود.

به گزارش "ورزش سه"، این دیدار که در ویلتنس آره نای گلزن کرشن برگزار خواهد شد، برای شالکه جنبه انتقامی دارد.آنها فصل گذشته در همین مرحله در زمین خود با نتیجه 6-1 از رئال مادرید شکست خورده بودند.رئال هم که این هفته ها در شرایط آرمانی به سر نمی برد، امیدوار است با درخشش مثلث بیل، بنزما و رونالدو بتواند یک بار دیگر بر این حریف آلمانی غلبه کند.

گرت بیل، فوق ستاره ولزی رئال، با گذاشتن این عکس در اینستاگرام خود نوشت :" نمی توانم برای بازگشت دوباره به لیگ قهرمانان و بازی مقابل شالکه صبر کنم."

بدشانسي ديگر براي رئال
    بنزما بازی مقابل شالکه را از دست داد؟

کريم بنزما ممکن است نتواند رئال را در بازي امشب مقابل شالکه همراهي کند.

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید اولین تمرین خود در ورزشگاه ویلتنس آره نا، ورزشگاه اختصاصی شالکه را شب گذشته برگزار کرد. رئال و شالکه امشب از مرحله رفت یک هشتم لیگ قهرمانان به مصاف هم خواهند رفت. در تمرین شب گذشته، پیش از اتمام تمرین، بنزما به دلیل یک بیماری مزمن، از کادر فنی اجازه گرفت و به رختکن رفت. بنزما کمی تب داشت و ترجیح داد تمرین را به پایان نرساند.

آنچلوتی در چند نشست خبری خود اذعان داشته بود که وقتی رونالدو، بیل و بنزما در شرایط آرمانی قرار داشته باشند، بطور حتم در ترکیب قرار خواهند گرفت. با توجه به مشکل فعلی بنزما، این امکان وجود دارد که آنچلوتی در لحظات آخر مجبور شود نفرات فیکس خود و طبعا سیستم بازی رئال را تغییر دهد. این در شرایطی است که کارلتو هنوز در مورد استفاده از لوکاس سیلوا یا ایارا در میانه زمین نیز به جمع بندی نهایی نرسیده است

گزارش روز:
    رونالدو در یک قدمی رکورد لئو مسی

کريستيانو رونالدو امشب در مقابل شالکه اين فرصت را دارد تا با گلزني، رکورد مسي و رائول را بشکند يا با آنها مساوي کند.

به گزارش "ورزش سه"، رونالدو در لیگ قهرمانان تاکنون 13 برد متوالی کسب کرده و از این لحاظ بالاتر از بازیکنان 11 برده ای همچون بکام،ریبری و شواین اشتایگر قرار دارد.کریستیانو همچنین در 11 بازی بیرون از خانه در لیگ قهرمانان موفق به گلزنی شده که از این لحاظ رکورددار است. او در 14 بازی دور از برنابئو، 20 گل برای رئال به ثمر رسانده است.

فوق ستاره پرتغالی اگر در بازی امشب مقابل شالکه حداقل یک گل بزند، با رکورد گلزنی مسی و رائول در تمام رقابت های باشگاهی اروپا( لیگ اروپا، سوپرجام اروپا و لیگ قهرمانان) برابری خواهد کرد. مسی و رائول تا بدینجا در همه رقابت های باشگاهی در اروپا، 76 گل به ثمر رسانده اند.

البته مسی در لیگ قهرمانان تاکنون 76 گل به ثمر رسانده و از این حیث با سه گل اختلاف از رونالدو رکورددار است. کریستیانو باید سه گل به شالکه بزند تا به رکورد مسی در چمپیونزلیگ برسد.

18. 6 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست دارم امشب بازی خوبی از تیم ببینیم
    البته تو مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان هم رئال با رئالی که تو لیگ بازی میکرد فرق داشت و خیلی بهتر بازی میکرد ، امیدوارم این قضیه امشب هم صدق کنه و یه بازی خوشگل از تیم ببینیم و رونالدو هم گل بزنه
    بیل هم که بی تاب این بازی هست خودی نشون بده

+

تو خبرها خوندم که بنزما تمرین نکرده و امشب بازی نخواهد کرد
    پس میشه امیدوار بود که آنجلوتی از سیستم 2 - 4 - 4 استفاده کنه ، یا اینکه با اوردن خسه یا چیچاریتو هم چنان رو سیستم مورد علاقه ی خودش بمونه

ترکیب احتمالی رئال مادرید:
    دروازه بان: کاسیاس
    مدافعان: واران - پپه - مارسلو - کارواخال
    هافبک ها: ایارامندی - کروس - ایسکو
    مهاجمان: خسه - بیل - رونالدو

ترکیب احتمالی شالکه 04:
    دروازه بان: تیمو هیلد براند
    مدافعان: ماتیپ - ناستازیچ - هودس
    هافبک ها: اوچیدا - بارنتا - کریشف - هوگر - فوچس
    مهاجمان: هونتلار - چوپو موتینگ

+

20. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •