تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 139 از 168 اولاول ... 3989129135136137138139140141142143149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,381 به 1,390 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.دوستانی که بعد از انتخاب زبان مشکل بیرون پریدن از بازی رو دارن صد در صد جواب میده
    ۱- به قسمت کنترل پنل رفته و روی Turn windows features on or off رو کلیک کنید و برید و تیک media features رو کلا بردارید و ok کنید و سیستم رو ریستارت کنید
    ۲- برنامه sandBox رو دانلود کنید سپس نصب کنید ، پس از نصب آن را Close کنید ، (به طوریکه minimize شود نه اینکه کلا بسته شود)
    سپس به قسمت فولدر بازی ـتون برید و (قبلا آپدیت رو ریخته باشید و کرک v2 رو هم نصب کردم باشید) ، فایل launcher رو راست کلیک کرده و روی Run Sandboxed کلیک کنید روی Default box کلیک کرده و در پایین حتما تیک Run as UAC Administrator رو بزنید و ok کنید
    وارد بازی میشوید و سپس زبان را انتخاب میکنید
    ۲ پیغام دریافت میکنید ، یکی یه ارور هست که ok داره ، به هیچ عنوان اون ok رو نمیزنید ، اون رو minimize کنید و کاری بهش نداشته باشید و یه پیغام از طرف Sandboxed که اون رو Closed کنید.
    پ.ن:اینو داخل نظرات توی سایت download.ir خوندم

2. این کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خواهشا یکی کمک کنه . من بازی را بدون هیچ مشکلی با اخریم کرک ورژن 2 نصب بازی میکردم روی ویندوز 7

ولی از زمانی ویندوز 8.1 نصب کردم بازی وقتی لانچ را میزنم بعد از اینکه زبان را اکی میکنم یهو استاپ میشه میپره بیرون ؟ چیکار کنم

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما ویندوز 7 مگه نداری؟کرکو آپدیت ورژن 2 برای ویندوز هشته
    بازی روی ویندوز 8.1 اجرا نمیشه یعنی بیشتر بازیا کلا روی ویندوز 8.1 مشکل دارن
    من 8 64 بیت دارم ، کرک 1 جواب میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منم ویندوز 8.1 دارم.مشکل من اینه که تو اون روش سند باکس که میگن یه ارور میده بهش دست نزنید برای من اصلا اون ارور نمیاد فقط سندباکس همراه با خود ویندوز پیغام میده که فیفا کرش کرده کسی میدونه علت چیه؟همه کارا رو هم درست انجام دادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب من یه ده دستی فیفا زدم
    آخرین باری که فیفا بازی کردم (بصورت حرفه ای) فیفا 2005 بود و از اون موقع فقط پی اس میزدم

اگه بخوام یه مقایسه ای با بازی پی اس 15 بکنم باید بگم
    جزئیات فیفا دیوانه کنندست
    گیم پلی روون و یه کمی کنترل بازیکنان سخت
    طراحی منو و موسیقی عالی
    گزارشگر فوق العاده
    گرافیک واقعا نسل هشتمیه
    در کل بهش 90 میدم

فقط هنوز یه سری چیزاش دوست دارم مثل پی اس بشه
    یکی اندام بازیکنها مثل پی اس خوب طراحی نشده
    مثل پی اس نوع دویدن و حرکات بازیکنان مخصوص خودشون نیست (نه اینکه کلا personality نداشته باشه اما کمرنگ تره)
    نقش بازیکنان ستاره کمه و مثل پی اس یا فوتبال واقعی نیست که یک ستاره تیمی رو راه ببره

در بقیه موارد شاهکاره بازیش
    از موقعی که کرکش اومده و تونستم بازیش کنم 80 درصد فیفا بازی میکنم 20 درصد پی اس
    کلا کاملترین فوتبال حال حاضره و از لحاظ جزئیات و گرافیک یک سر و گردن از رقیبش جلوتره

درضمن دوستانی که ویندوز 8 به بالا دارن بهته ویندوز 7 نصب کنن برای اجراش و توی ویندوزهای دیگه خیلی دردسر داره اجراش
    حتی توی 7 هم روی بعضی سی پی یو ها با مشکل افت فریم مواجه هست
    مثلا توی سیستم من فقط با تنظیمات high - 60 frame - antiasiling off - res 1366*768 بدون افت فریم اجرا میشه و تنظیمات رو حتی روی پایین ترین درجه هم بزارم بازهم افت فریم دارم و کشف کردم که فقط و فقط روی این تنظیمان بدون افت فریم اجرا میشه!!!!!!
    Last edited by kingmohsen; 21-02-2015 at 02:21.

7. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    M.I.S

پيش فرض

سلام.دوستانی که بعد از انتخاب زبان مشکل بیرون پریدن از بازی رو دارن صد در صد جواب میده
    ۱- به قسمت کنترل پنل رفته و روی Turn windows features on or off رو کلیک کنید و برید و تیک media features رو کلا بردارید و ok کنید و سیستم رو ریستارت کنید
    ۲- برنامه sandBox رو دانلود کنید سپس نصب کنید ، پس از نصب آن را Close کنید ، (به طوریکه minimize شود نه اینکه کلا بسته شود)
    سپس به قسمت فولدر بازی ـتون برید و (قبلا آپدیت رو ریخته باشید و کرک v2 رو هم نصب کردم باشید) ، فایل launcher رو راست کلیک کرده و روی Run Sandboxed کلیک کنید روی Default box کلیک کرده و در پایین حتما تیک Run as UAC Administrator رو بزنید و ok کنید
    وارد بازی میشوید و سپس زبان را انتخاب میکنید
    ۲ پیغام دریافت میکنید ، یکی یه ارور هست که ok داره ، به هیچ عنوان اون ok رو نمیزنید ، اون رو minimize کنید و کاری بهش نداشته باشید و یه پیغام از طرف Sandboxed که اون رو Closed کنید.
    پ.ن:اینو داخل نظرات توی سایت download.ir خوندم
    من با این کارها هم جواب نگرفتم
    ویندوز 8.1 64bit
    cpu i7
    Last edited by Rasoul2142; 21-02-2015 at 10:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از دوستان کسی پچهای moddingway رو نصب کرده؟

اونایی که بازی ارجینال رو دارن

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

ویندوز 8.1 با بیشتر بازیا مشکل داره شما یا 8 نصب کن یا 7 نصب کن اما اگه 7 نصب کردی باید کرک و آپدیت ورژن 1 رو نصب کنی
    والا من تا همین 1 هفته پیش که فیفا کرکش اومد و با ویندوز 8.1 مشکلاتی داشت . دیگه هیچ بازی تا الان نداشتم که با ویندوز 8.1 مشکل داشته باشه . هیچ بازی چه مشکل کوچیک چه بزرگ نداشته تو ویندوز 8.1 .

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

از دوستان کسی پچهای moddingway رو نصب کرده؟

اونایی که بازی ارجینال رو دارن
    سلام بله هم اشتراکی هم اختصاصی ها راحت پچ رو نصب کردن من خودم اشتراکی دارم تا الان هم همهی پچ ها رو نصب کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون آقا مهدی

من کد اختصاصی گرفتم.تمام پچهای مودینگ وی رو هم دانلود و به ترتیب و طبق چیزی که گفته بود نصب کردم نه تیمهای جدید اضافه شدن نه ترانسفرهای زمستان و نه کیتهای جدید

نمیدونم مشکل از چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •